Horoscopul săptămânii 23 – 29 martie. Zodia care va primi o moștenire secretă

Horoscopul săptămânii 23 – 29 martie. O zodie primește o moștenire, iar pentru alta se deschide cutia Pandorei. Vârsătorii vor fi răscoliți de amintiri.

Berbec – Horoscopul săptămânii

Este o perioadă bună să îți pui în aplicare niște planuri pe care le aveai de mult. Starea de sănătate este precară. Aveți mai multă grijă. Vă preocupă câștigurile financiare din munca oficială, însă cariera ta va lua o turnură interesantă care va fi pe termen lung. La sfârșitul săptămânii te bucuri de compania celor dragi.

Taur

Săptămâna începe pentru tine cu schimbări de temperament. Ești destul de dificil și nu știi ce simți. Revizuiește-ți planurile pentru viitor și schimă acolo unde este nevoie. În plan profesional îți faci griji pentru job-ul tău. Se întrevăd bonusuri și recompense, însă se vor redeschide conflicte mai vechi legate de bani. Ar fi bine să fii răbdător. Doar așa vei trece mai ușor prin aceste greutăți.

Gemeni

Alege cu atenție prieteniile de la locul de muncă. Există persoane care îți vor fi prieteni doar în față căci invidia îi roade. Este posibil să vă simțiți confuz. Atenție la o problemă cronică de sănătate. Poti primi cadouri sau recompense originale sau se pot redeschide discutii financiare. Încearcă să te relaxezi.

Rac

Colegii de muncă îți urmăresc cu atenție fiecare mișcare. Pentru tine este important ce îți dorești tu să faci și cum o vei face. Așadar, gândește-te bine și construiește un plan de care să te ții. Este posibil să fii implicat în conflicte. O stare de conzie și tensiune te va cuprinde spre sfârșitul săptămânii.

Leu – Horoscopul săptămânii

Pe la mijlocul săptămânii vor apărea aspecte legate de carieră și de bani. Ai grijă în relația cu șefii și colegii de muncă. Pot apărea surprize neplăcute. Sănătatea și locul de muncă sunt bine și nu trebuie să-ți faci griji din cauza lor. Sfârșitul săptămânii este perfect pentru a te relaxa alături de cei dragi.

FOLLOW ME

Fecioară

Săptămâna începe cu niște vești secrete legate de o moștenire. Pe lângă aspectele financiare, sufletul tău dorește atingerea spiritualității și a liniștei. Te vei orienta spre cursuri în străinătate și călători spirituale, însă doar la nivel de plan momentan. La finalul săptămânii se va contura zona profesională în care imaginea ta în ochii celorlați va crește.

Balanță

În zona profesională sunt posibile mici neplăceri, dar sunt trecătoare. Vei descoperi informații secrete referitoare la bani comuni. Aspectele financiare de la locul de munca fie se modifica, fie descoperi nereguli vechi, care acum trebuie rezolvate urgent. La sfârșitul săptămânii vei simți nevoia să lecturezi o carte despre spiritualitate și să stai de vorbă cu persoane erudite.

Scorpion

Anumite discuții tensionate pot fi deschise pentru a fi lămurite. La locul de muncă te vei descurca cu succes. Atenție la stările mentale și sufletești. Bătăliile care se duc în tine te vor trimite în weekend spre recunoașterea păcatelor și rugarea pentru iertarea lor.

Săgetător – Horoscopul săptămânii

Simți nevoia de a te implica mai mult în relația amoroasă. Cheful îți va fi stricat de vești proaste de la locul de muncă. Probleme vechi de sănătate pot fi readuse în discuție. Conflictele mai vechi se vor reaprinde. Îți vei aduce aminte de greselile tinereții. Asta are ca scop gestionarea corectă a situațiilor în care te afli acum.

Capricorn

La începutul săptămânii trebuie să acorzi o importanță deosebilă treburilor gospodăriei. Deși tu ai chef de petrecăreală și distracție, nu ai cu cine. Trebuie să dai dovadă de răbdare și înțelegere pentru a trece cu bine de situațiile delicate. Încearcă să accepți sfaturile celor din jur și fii mai serios.

Vărsător

S-ar putea să vorbești mult la mult la începutul săptămânii. Fii atent ce scoți pe gură pentru a nu jigni fără să vrei. Simți nevoia de a petrece mai mult timp acasă cu familia ta. Sunt posibile situații delicate în care se răscolesc amintirile. Reține ce se conturează în această zonă pentru că e baza următoarelor evenimente. Finalul săptămânii aduce cu sine liniște și relaxare.

Pești – Horoscopul săptămânii

Veniturile din munca proprie sunt un motiv de îngrijorare pentru tine. Este posibil să primești cadouri și recompense, însă și tu va trebui să dai la rândul tău. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați pot atinge un alt nivel. Trebuie să fiți atent la ce se întâmplă în această săptămână și să rețineți. Problemele de sănătate sunt deja cunoscute, așa că tratați-le serios.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.