HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII (26 februarie-4 martie): LEII au numai de câștigat, PEȘTII sunt nefericiți vineri

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII (26 februarie-4 martie) – Citește în fiecare săptămână horoscopul pe elacraciun.ro!

 

BERBEC

Nu te vei bucura de prea multă energie în această săptămână, deși vei fi foarte solicitat la locul de muncă. Încearcă să fii atent la detalii pentru a-ți ușura treburile. În weekend, luna își pune amprenta pe zona cuplului, lucru ce ar putea fi un excelent prilej pentru a-ți consolida relația.

 TAUR

Ar trebui să te pui pe primul loc și să-ți dai voie să te gândești la niște activități relaxante. Ți-ar prinde bine să încerci un masaj sau o sesiune de aromaterapie. Zilele de marți și miercuri vor fi în casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte.

Dacă ești printre cei care încă nu sunt implicați într-o relație, această săptămână poate însemna pentru tine un nou început.

 GEMENI

FOLLOW ME

Vei avea de rezolvat probleme de familie, pentru că altfel, stresul te-ar putea afecta emoțional și mental. E cazul să prinzi curaj și să închei un capitol mai neplăcut pentru a face loc oportunităților noi în viața ta. Nu lăsa problemele personale să-ți afecteze performanțele la locul de muncă.

 RAC

În această săptămână cei din jur te vor critica destul de acid. Încearcă să vezi partea plină a paharului și să extragi din spusele lor aspectele pozitive. La locul de muncă va trebui să mizezi pe abilitățile tale sociale. O persoană dragă cu care nu ai mai vorbit de mult timp, va încerca să te contacteze.

 LEU

Prima parte a săptămânii va fi marcată de niște evenimente negative care îi au în prim plan pe părinții tăi. Vei avea oportunități mari de câștig în această săptămână, dar nici cheltuielile nu vor fi mai prejos. Ai nevoie de o reconectare, așa că nu refuza invitația cuiva drag de a vă vedea. La sfârșit, tu vei fi cel care are de câștigat.

FECIOARĂ

Energia ta nu e chiar la înălțime, așa că trebuie să te organizezi bine. Dacă simți că ești obosit, ia o pauză în care să-ți aduni forțele pentru a o lua de la capăt și gândește în detaliu fiecare mișcare. În relația de cuplu, va trebui să tolerezi niște lucruri care îți dau bătăi de cap. Cel mai bine e să lași lucrurile să meargă de la sine.

BALANȚĂ

În această săptămână, tendința generală va fi să fii nemulțumit. Nu ar fi rău dacă ai încerca să-ți cobori puțin standardele și să fii mai înțelegător. Vei avea o perioadă destul de aglomerată la serviciu. N-ar strica totuși să te concentrezi și pe viața socială și cea de cuplu.

SCORPION

Vei fi ușor destabilizat pe interior în aceste zile. Problemele ar putea fi cauzate de cineva foarte apropiat sau de problemele din plan sentimental. Încearcă să fii obiectiv și să nu dramatizezi. Prietenii sunt cei care vor juca un rol foarte important în această săptămână.

SĂGETĂTOR

Evită conflictele cât poți de mult pentru că altfel ai putea să-ți afectezi relațiile cu cei din jur. Concentrează-te pe lucrurile care îți plac și încearcă să te înveselești. În această săptămână vei fi preocupat de ascensiunea profesională. Încearcă totuși să nu îți neglijezi familia și să găsești un echilibru între cele două planuri.

CAPRICORN

E timpul să îți regândești sistemul de valori și principii. Niște evenimente recente îți vor schimba perspectiva asupra vieții și vei primi niște lecții de viață foarte importante. Sunt șanse mari să te contacteze cineva drag cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

VĂRSĂTOR

Va urma o serie de evenimente ce te va marca profund pe plan emoțional și vei vrea să schimbi complet anumite lucruri din viața ta, mai ales pe plan sentimental. Secretul pentru a trece cu bine de această săptămână este comunicarea.

PEȘTI

Nu stai prea bine la capitolul răbdare sau energie, deși zilele acestea ai nevoie mai mult ca niciodată de aceste virtuți. Încearcă să îți acorzi câteva momente pe care să le dedici introspecției. Vineri s-ar putea să te afecteze mai mult ca niciodată lipsa de sensibilitate a partenerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.