Horoscopul săptămânii 28 iunie – 3 iulie. Cele mai norocoase zodii sunt Leii și Scorpionii

Horoscop săptămânal - ce prevăd astrologii până duminică

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele în această săptămână!

♈ BERBEC

La începutul săptămânii, o Lună pozitivă te poate face să te ocupi de sarcini legate de muncă, vei vedea că focusul este potrivit, te vei vedea ocupat să îți pui în aplicare planurile de viitor în ceea ce privește creșterea la locul de muncă. Rețeaua este cea care te poate ajuta să-ți implementezi eficient planurile. Familia te sprijină în luarea multor decizii importante în chestiuni domestice. vei fi într-o poziție de câștig pentru adversarii și dușmanii tăi ascunși. Cei singuri își pot găsi sufletul pereche. Porumbeii au mai multe șanse să ia decizii importante în ceea ce privește nunta, cu ajutorul prietenilor lor. La mijlocul săptămânii, o Lună pozitivă vă va binecuvânta și ea.

♉ TAUR

La începutul săptămânii, o lună pozitivă vă va binecuvânta și pe dumneavoastră. Dezamăgirea de săptămâna trecută va dispărea. probabil că veți găsi o nouă direcție în ceea ce privește sprijinul. Este un moment bun pentru a începe cu un proiect amânat. Destinul va fi alături de tine, fie în ceea ce privește profitul în afaceri. s-ar putea să primești un fel de recompensă pentru munca depusă. Te așteaptă o serie întreagă de călătorii spirituale. De asemenea, trebuie să plecați într-o călătorie legată de muncă. Veți decide să donați o anumită sumă în scopuri spirituale și sau caritabile la alegere.

♊ GEMENI

La începutul săptămânii se va afla sub influența Lunii negative, adică va fi neprofitabil. vă face să vă simțiți enervat și copleșit de tristețe. vă va fi teamă de o teamă necunoscută. Proiectele în curs vor fi oprite automat, fără motiv. este posibil să vă confruntați cu pierderi în această perioadă. Dacă vi se recomandă să nu mai faceți investiții într-o nouă afacere, aceasta se poate transforma în pierdere. Trebuie să nu vă implicați în niciun fel de certuri, altfel va fi negativ pentru dvs. Pot apărea probleme de sănătate. De asemenea, se sugerează să evitați condusul imprudent și excursiile riscante.

♋ RAC

La începutul săptămânii, o Lună pozitivă vă va binecuvânta, sunteți norocos, poate veți fi ocupat cu familia și prietenii. veți simți pozitivitate și calm, iar destinul va fi alături de dumneavoastră. veți fi ocupat cu treburile casnice. este posibil să vă bucurați de câteva momente de calitate cu soțul/soția, Înțelegerea cu soțul/soția este mai puternică, ceea ce poate crește armonia domestică. Vă puteți aștepta la un nou parteneriat în ceea ce privește afacerile. și, probabil, va fi posibil să luați rapid o decizie în cadrul companiei care vă poate aduce beneficii în viitorul apropiat. Investițiile în titluri de stat vă pot aduce un profit. La mijlocul săptămânii, planetele negative vă pot afecta. S-ar putea să vă simțiți plictisit și lipsit de chef.

♌ LEU

Vă puteți aștepta la câteva mesaje pozitive în ceea ce privește procesul de solicitare a unui loc de muncă. În plus, vă puteți bucura de momente romantice alături de soț/soție. va aduce armonie în viața voastră. La mijlocul săptămânii, o lună pozitivă vă va binecuvânta. Puteți petrece timp de calitate alături de soț/soție, iar relația cu acesta/aceasta va deveni mai puternică, ceea ce poate crește armonia în viața de familie. vă puteți aștepta să vedeți noi oportunități de afaceri și de locuri de muncă care să vă crească nivelul de încredere în sine. Un nou parteneriat vă poate face, de asemenea, fericit, ceea ce vă poate fi foarte util în viitorul apropiat. puteți plăti pentru lucruri care vă pot ridica statutul.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

La începutul săptămânii, o Lună pozitivă îți poate oferi energie și sănătate. poți fi mai inteligent în ceea ce privește conținutul. se pare că ai bani de cheltuit pentru familie și cei dragi. poți decide să faci noi investiții în niște obligațiuni monetare. ți se sugerează să-ți reglezi scurta directețe, aceasta va avea efect asupra relațiilor cu cei din jur. îndrăgostiții se pot bucura de momente fericite. Studenții și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot afla vești bune.

♎ BALANȚĂ

Înainte de a lua o decizie importantă, consultați-vă cu seniorul sau cu un consilier. Puteți vedea, de asemenea, un plan pentru a opri migrația unui loc existent. Investițiile imobiliare pot fi depuse pentru întreținere pentru o perioadă scurtă de timp. Trebuie să fiți atenți la părinții dvs. La mijlocul săptămânii, vă veți simți revigorat și plin de energie. Simțul tău interior te poate ajuta să avansezi în luarea unor decizii dificile legate de muncă. poți fi înclinat spre active de proprietate intelectuală și chiar poți lua parte la seminarii, precum și la evenimente motivaționale pentru a te ocupa de nivelul tău de calificare. Investițiile anterioare vor fi transformate în profituri. puteți vedea o oportunitate de a vă restaura casa sau locul de muncă. Nativii care au un loc de muncă se pot aștepta să se înscrie în învățământul superior, ceea ce contribuie la dezvoltarea carierei lor.

♏ SCORPION

Veți avea de gând să luați deciziile necesare în favoarea angajaților dvs. și a celorlalți membri ai echipei. Frații și surorile vă vor fi alături în decizia dificilă pe care o veți lua. Vă veți găsi un loc de muncă potrivit. Munca dvs. asiduă va da roade în curând. La mijlocul săptămânii, și aceasta va fi negativă, vei observa o detașare de îndatoririle tale și ți se va părea că angajamentele tale sunt ca o povară pentru tine. Într-o situație haotică, s-ar putea să nu vă bucurați de munca dumneavoastră, ceea ce ar putea afecta succesul proiectelor existente. Începând cu 30 iunie, lucrurile se vor schimba cumva. Vă puteți cheltui banii câștigați cu greu pentru a cumpăra niște obiecte care vor crește valoarea socială. probabil că doriți să planificați o călătorie pe distanțe lungi legată de muncă. Vă puteți bucura de viața de familie!

♐ SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, și tu vei fi binecuvântat cu o lună pozitivă, vei simți fericire. Veți fi ocupat cu familia sau cu interacțiunea socială. veți fi concentrat și veți putea să vă îndreptați în direcția obiectivelor dumneavoastră, ceea ce înseamnă că vă va crește stima de sine și prestigiul. veți putea rezolva mai multe probleme folosindu-vă abilitățile de comunicare. Veți fi politicos în viața personală. veți avea un control între economii și cheltuieli, ceea ce vă poate ajuta să vă măriți contul bancar. Ar trebui să aveți grijă să vă schimbați obiceiurile alimentare. Porumbeii sunt capabili să își convertească relațiile spre căsătorie. Studenții vor putea obține rezultate bune.

♑ CAPRICORN

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat de o lună pozitivă care vă va oferi o stare de sănătate bună și vă poate duce la energie. vă puteți bucura de timpul petrecut la locul de muncă și acasă. s-ar putea să obțineți o recompensă la locul de muncă. Veți avea parte de parteneriate pozitive în afaceri. Energia voastră spirituală vă poate ajuta să luați decizia corectă de a vă extinde munca. vă puteți aștepta la schimbări la locul de muncă actual, iar cei care își caută un loc de muncă pot găsi un nou job.

♒ VĂRSĂTOR

De la începutul săptămânii, va fi negativ pentru tine, poți deveni victima unor insomnii, care te pot supăra și te pot enerva. te poți confrunta cu unele probleme de sănătate pentru tine și pentru cei mai în vârstă. îți poți cheltui banii câștigați cu greu pe lucruri nedemne, care pot elibera orice energie negativă din jurul tău. Răbdarea dvs. poate fi mai puțină și poate duce la un temperament scurt, de aceea vi s-a sugerat să vă controlați felul în care vorbiți, în timp ce vorbiți cu alte persoane. Gândiți-vă de două ori înainte de a acționa. La mijlocul săptămânii, lucrurile sunt sub control. Cu binecuvântarea bătrânilor tăi, poți avea liniște sufletească, fericire și răbdare.

♓ PEȘTI

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat de Lună, ceea ce vă va duce la rezultatul dorit. Ar trebui să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. și veți fi gata să luați decizii rapide care vă pot asigura un profit bun în viitorul apropiat. puteți învăța cum să implementați idei noi în munca și în afaceri. probabil că veți dori să investiți banii în plus în mod special în companii pentru o creștere viitoare. Puteți crește lichiditățile companiei. Veți fi gata să rezolvați disputele dintre membrii familiei. veți aștepta vești bune și din perspectiva căsătoriei unui membru al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.