Horoscopul SĂPTĂMÂNII (29 ian- 4 feb): TAURII pun familia pe primul plan, SĂGETĂTORII cunosc o persoană care le schimbă viziunea

Horoscop săpătămânal Berbec (21 martie – 20 aprilie) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Săptămâna aceasta îți va merge perfect pe plan profesional, dar și personal. Reușești să te împarți perfect între muncă și familie, ba chiar vei avea rezultate foarte bune la muncă iar eforturile îți vor fi apreciate.

Horoscop săpătămânal Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine familia este foarte importantă, dar în ultima vreme nu ți-ai făcut prea mult timp pentru cei dragi. Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp liber așa că vei alege să ți-l petreci cu familia. Încearcă însă să elimini stresul, pentru că poate să atingă cote maxime.

Horoscop săpătămânal Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vor apărea niște schimbări în viața ta în această săptămână, schimbări care nu vin din partea ta, ci a unor persoane apropiate. Vei fi puțin supărat pentru că nu ești de acord cu ele, iar opinia ta pare să nu conteze pentru persoanele care iau decizia.

FOLLOW ME

Horoscop săpătămânal Rac (22 iunie – 22 iulie)

Abia în cea de-a doua parte a săptămânii vor merge lucrurile un pic mai bine față de prima parte când o să-ți pară că nimic din ce îți propui nu e realizabil. Se vor acumula tensiuni, stres și neliniște. Oboseala poate fi și ea un motiv pentru care nu înțelegi de ce nu reușești.

Horoscop săpătămânal Leu (23 iulie – 22 august)

Te simți foarte împlinit pe plan sentimental. Te-ai bucurat și o faci în continuare de atenția și sprijinul partenerului așa că decizi să îl răsplătești și tu, poate cu o călătorie săptămâna aceasta. Va fi foarte benefică pentru relație.

Horoscop săpătămânal Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Săptămâna aceasta te vei confrunta cu câteva neînțelegeri și conflicte în familie. Îți vei depune toată energia pentru a încerca să le stopezi, dar este bine să nu te epuizezi, pentru că nu depinde numai de tine, ci de membrii implicați.

Horoscop săpătămânal Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna trecută ai stat mai retras și te-ai odihnit. Acum a venit momentul să dai tot ce ai mai bun la muncă. Ești pregătit să îi faci față oricărei provocări, și atitudinea ta activă la muncă va aduce laude din partea șefilor, care se pot transforma în promovări pe viitor.

Horoscop săpătămânal Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În ultima perioadă, verificându-ți bugetul și cheltuielile, ai simțit că ar fi bine să suplimentezi venitul. Așa că săptămâna aceasta vei încerca să găsești o soluție pentru a o face: poate o activitate după muncă, poate un alt job part-time sau schimbarea jobului actual.

Horoscop săpătămânal Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În această săptămână vei fi foarte deschis către noi prietenii. Și este foarte posibil să întâlnești pe cineva de la care să ai multe de învățat și care să te ajute să te dezvolți pe plan personal.

Horoscop săpătămânal Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te-au măcinat aceleași probleme de o vreme bună. Ești neliniștit și săptămâna aceasta găsești că este un moment bun să le ceri ajutorul celor dragi, ajutor pe care îl vei primi și vei reuși astfel să îți rezolvi problemele în scurt timp.

Horoscop săpătămânal Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai șansa să participi la o petrecere sau un eveniment care te va ajuta foarte mult să te relaxezi și să mai uiți de stres. Însă încarcă-te cu energie, pentru că după petrecere va trebui să rezolvi toate sarcinile pe care le-ai ignorat pentru mica escapadă.

Horoscop săpătămânal Pești (19 februarie – 20 martie)

Aveai câteva economii pentru o viitoare călătorie, însă săptămâna aceasta îți aduce imprevizibilul și te afli pus în fața unor cheltuieli extra pentru casă. Dar trebuie să te ocupi neapărat de ceea ce nu mai funcționează în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.