Horoscopul săptămânii 30 august – 5 septembrie. Ce zodii dau lovitura

Săptămâna aceasta, întâmpinăm luna septembrie și unele dintre cele mai senine ceruri astrologice pe care le vom experimenta în 2021. Este momentul prielnic pentru a lua lecțiile unei veri haotice și pentru a ne pune din nou pe drumul cel bun. Pe 30, Mercur intră în Balanță, unde planeta comunicării pune preț pe romantism și echilibru. Poezia guvernează totul sub această influență.
 
 

 BERBEC

Trecerea lui Mercur în Balanță, pe 30, te face să te simți super romantic. Dar, în timp ce unii își arată dragostea prin poezie și cântece, tu o arăți prin acte de serviciu. Prietena ta este, de obicei, cea care curăță totul în casă, dar săptămâna aceasta depui un efort suplimentar pentru a-i face lucrurile confortabile. Din cauza retrogradării sale, Mercur rămâne în Balanță pentru cea mai mare parte a toamnei, așa că obișnuiește-te să îți asumi aceste treburi suplimentare.

 TAUR

Mercur trece în Balanță și în sectorul tău de muncă zilnică pe 30, ceea ce ar putea aduce unele dureri de cap la locul de muncă. Mercur este planeta detaliilor și a termenelor limită, iar atunci când se află în Balanță, nu poți ignora niciuna dintre literele mici. Proiectele trebuie să fie finalizate la cea mai bună calitate posibilă. De obicei, ai arunca unele dintre cele mai plictisitoare sarcini către un stagiar sau un nou angajat, dar de data aceasta, ți le asumi pe toate. Puneți-vă centura! Lucrurile devin meticuloase.

 GEMENI

Cu planeta care te guvernează, Mercur, care intră în Balanță și în sectorul tău romantic pe 30, lucrurile încep să se încingă în viața ta sentimentală. Fie că ești la pândă pentru iubire sau într-o relație stabilă pe termen lung, scrii poezii de dragoste ca și cum ai fi din nou zdrobită. Ai grijă doar să nu te lași prea mult prins în activități extracurriculare, pentru că opoziția Marte-Neptun din 2 aduce o provocare neașteptată acasă sau la serviciu.

 RAC

Mercur intră în Balanță și în sectorul familiei tale pe 30, inspirându-te să te uiți în sfârșit la rezultatele tale 23andMe, să faci o scufundare profundă pe ancestry.com sau să o suni pe bunica ta pentru a obține ceaiul despre istoria familiei tale. Secrete profunde și scandaluri ascunse pot ieși la suprafață în urma acestei cercetări, mai ales că Mercur se conectează cu Saturn stabil pe 4. Îți place bârfa, dar asigură-te că aceste informații rămân cu cei în care ai încredere.

 LEU

Mercur intră în Balanță și în sectorul tău de comunicare pe 30, ceea ce face ca această săptămână să fie un moment deosebit de propice pentru a începe o practică de jurnalism sau pentru a face un ritual din plimbările tale zilnice. Ți-ai petrecut o mare parte din acest an simțindu-te frustrat de cât de mult trebuie să dai în relațiile tale, iar scrisul sau plimbarea te ajută să descâlcești multe dintre aceste noduri interpersonale. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a lua din nou legătura cu un vechi prieten și a folosi amintirile ca hrană reconfortantă.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Cu planeta care te guvernează, Mercur, care se mută în Balanță pe 30, ești inspirat să faci curățenie în bucătărie sau în dulapuri și să cureți bunurile care nu sunt menite să dureze. Elegantul semn de aer Balanță se referă la gusturi înalte și la o calitate și mai înaltă. Renunțarea la acei blugi ieftini și la acele căni lipicioase de pe raftul cu reduceri îți eliberează spațiu pentru a-ți ridica nivelul atât al garderobei, cât și al decorului.

 BALANȚĂ

Mercur se alătură lui Venus în semnul tău pe 30, aducându-ți o mulțime de încredere în exprimarea de sine. Este timpul să scoți acuarelele. Ești inspirat să te răsfeți cu un echipament nou pentru ieșirea ta creativă preferată, fie că este vorba de gătit, pictură sau fotografie. Așteaptă doar până după data de 2 pentru a face achiziții mari, deoarece opoziția lui Marte cu Neptun la acea dată înseamnă că s-ar putea să te grăbești prea mult cu cheltuielile și să ratezi cele mai bune oferte.

 SCORPION

Romantismul este în aer pe măsură ce Mercur intră în Balanță, dar asta nu înseamnă că ar trebui să lași garda jos în timp ce cauți dragostea. Planeta de acțiune Marte se opune lui Neptun pe data de 2 și, deși acest aspect aduce o întâlnire, s-ar putea să pleci de la întâlnire realizând că acest pretendent nu era chiar cine a spus că este. Dinamica relațiilor va fi tulbure pentru tine până când Venus va intra în semnul tău la sfârșitul acestei luni. Deocamdată, bucură-te de misticism, dar nu lua nimic prea în serios.

 SĂGETĂTOR

Mercur intră în Balanță și în sectorul tău de prietenie pe 30, inspirându-te să ieși și să circuli cu colegii de muncă sau să faci voluntariat în comunitate. Pe măsură ce planeta comunicării face o conexiune de susținere cu responsabilul Saturn pe 4, s-ar putea să te trezești asumându-ți un rol de lider într-o acțiune de curățenie locală sau să conduci un efort de ajutor reciproc. Doar asigurați-vă că nu mușcați mai mult decât puteți mesteca, deoarece opoziția lui Marte cu Neptun, care creează confuzie, pe 2, face ca acesta să fie un moment prielnic pentru epuizare.

 CAPRICORN

Mutarea lui Mercur în Balanță pe 30 înseamnă o mulțime de responsabilități suplimentare pentru tine la locul de muncă. Țineți forța în timp ce șeful dvs. este în vacanță și lucrați peste program pentru a ajuta un coleg de serviciu cu un cont mare. Din fericire pentru tine, Mercur face un trigon de susținere cu stabilul Saturn pe 4, ceea ce înseamnă că eforturile tale suplimentare nu vor trece neobservate și ar putea avea ca rezultat o compensație suplimentară – sau, cel puțin, o cafea ca răsfăț din partea unui coleg recunoscător.

 VĂRSĂTOR

Trecerea lui Mercur în Balanță, pe 30, te găsește brusc antrenată în planificarea unei vacanțe romantice pentru tine și pentru partenerul tău. Vei merge până la capăt cu acest plan? Nu. Nu ești atât de spontană pe cât pare să creadă toată lumea că ești. Dar, această întâlnire cu dorința de a călători îți amintește că visele tale merită timp și atenție. Chiar dacă sunt încă doar niște fantezii.

 PEȘTI

Trecerea lui Mercur în Balanță pe 30 aduce un semnal de alarmă pentru tine și partenerul tău în ceea ce privește finanțele comune. Nu mai puteți ignora unele dintre datoriile și deficitele voastre. Dacă ești într-o relație nouă, acesta ar putea fi momentul în care cei doi purtați în sfârșit o conversație serioasă despre toate acele schelete fiscale din dulap care vă împiedică legătura să progreseze. Dacă construiești o afacere, acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru a te apuca serios să cauți împrumuturi și subvenții care să te susțină în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.