HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Atenție la bani pentru PEȘTI, schimbări uriașe pentru BALANȚĂ


Peștii trebui să aibă grijă la bani, iar pentru Balanțe a venit momentul unor schimbări.

Berbec

Dacă te-ai născut sub acest semn, trebuie să acorzi o atenție mai mare sănătății tale. Mai ales dacă știi că ai probleme mai vechi. Acestea pot reveni în această săptămână.

Taur


A sosit momentul ca eforturile tale la locul de muncă să fie răsplătite. În această săptămână șeful tău va observa parcursul tău și poate veni vorba chiar de o promovare.

Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Sfera profesională este foarte bine văzută în această săptămână. Dacă te simți plafonat la locul de muncă, vor apărea acum niște oportunități care să te ajute să evoluezi pe plan profesional. Poate fi vorba chiar și de o carieră în străinătate.

Rac

Săptămâna aceasta nu te concentrezi doar pe nevoile tale, pentru că și partenerul, care s-ar putea să întâmpine niște probleme la locul de muncă va avea nevoie de sprijinul și sfaturile tale. În schimb, în cazul tău lucrurile stau bine la locul te muncă și chiar te poți face remarcată.

Leu

Săptămâna începe cu vești bune. Stai bine în primul rând pe plan sentimental. Se poate oficializa o relație cu o persoană pe care o îndrăgeai de ceva timp, sau cel puțin faci pași mari în acest sens. În sfârșit scapi de griji și te simți din ce în ce mai împlinit.

Fecioară

Pentru tine săptămâna nu începe foarte bine. S-ar putea să fii foarte aproape de a te găsi în mijlocul unor conflicte la locul de muncă. Este o atmosferă tensionată, așa că trebuie să fii cât mai diplomat și concentrat pe sarcinile tale.

Balanță

În ultima perioadă s-ar putea să fi intrat într-o rutină care nu te satisface. Dacă locul de muncă nu te mai împlinește în niciun fel, acum e un moment potrivit să începi să îți cauți un alt job. Trebuie doar să ai curajul să faci o schimbare.

Scorpion

Urmează o perioadă destul de stresantă la locul de muncă. Pentru a putea trece cu bine peste aceste zile, ar trebui să îți incluzi în programul săptămânal și câteva activități care te fac să te simți bine.

Săgetător

Și pentru tine este o săptămână bună. Partenerul tău s-ar putea să îți propună să vă faceți planuri de viitor, sau să duceți relația la următorul nivel.

Capricorn

Cu cât se apropie vara, cu atât începi să te gândești mai mult la vacanță. Timpul trece repede, așa că nu ar fi rău ca în această săptămână să te reunești cu prietenii tăi și să plănuiți o vacanță.

Vărsător

Stai departe de implicarea în orice afacere sau de orice achiziție importantă îți trece prin cap în această săptămână. Riști să iei o decizie pripită, așa că nu te grăbi și doar gândește-te la asta în această săptămână, dar nu acționa.

Pești

E nevoie să te organizezi foarte bine în această săptămână. Pe plan financiar lucrurile nu vor sta atât de bine așa că e nevoie să ai grijă de economiile tale și să nu faci achiziții care nu-ți sunt necesare.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.