HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Atenție la bani pentru PEȘTI, schimbări uriașe pentru BALANȚĂ

Peștii trebui să aibă grijă la bani, iar pentru Balanțe a venit momentul unor schimbări.

Berbec

Dacă te-ai născut sub acest semn, trebuie să acorzi o atenție mai mare sănătății tale. Mai ales dacă știi că ai probleme mai vechi. Acestea pot reveni în această săptămână.

Taur

A sosit momentul ca eforturile tale la locul de muncă să fie răsplătite. În această săptămână șeful tău va observa parcursul tău și poate veni vorba chiar de o promovare.

Gemeni

FOLLOW ME

Sfera profesională este foarte bine văzută în această săptămână. Dacă te simți plafonat la locul de muncă, vor apărea acum niște oportunități care să te ajute să evoluezi pe plan profesional. Poate fi vorba chiar și de o carieră în străinătate.

Rac

Săptămâna aceasta nu te concentrezi doar pe nevoile tale, pentru că și partenerul, care s-ar putea să întâmpine niște probleme la locul de muncă va avea nevoie de sprijinul și sfaturile tale. În schimb, în cazul tău lucrurile stau bine la locul te muncă și chiar te poți face remarcată.

Leu

Săptămâna începe cu vești bune. Stai bine în primul rând pe plan sentimental. Se poate oficializa o relație cu o persoană pe care o îndrăgeai de ceva timp, sau cel puțin faci pași mari în acest sens. În sfârșit scapi de griji și te simți din ce în ce mai împlinit.

Fecioară

Pentru tine săptămâna nu începe foarte bine. S-ar putea să fii foarte aproape de a te găsi în mijlocul unor conflicte la locul de muncă. Este o atmosferă tensionată, așa că trebuie să fii cât mai diplomat și concentrat pe sarcinile tale.

Balanță

În ultima perioadă s-ar putea să fi intrat într-o rutină care nu te satisface. Dacă locul de muncă nu te mai împlinește în niciun fel, acum e un moment potrivit să începi să îți cauți un alt job. Trebuie doar să ai curajul să faci o schimbare.

Scorpion

Urmează o perioadă destul de stresantă la locul de muncă. Pentru a putea trece cu bine peste aceste zile, ar trebui să îți incluzi în programul săptămânal și câteva activități care te fac să te simți bine.

Săgetător

Și pentru tine este o săptămână bună. Partenerul tău s-ar putea să îți propună să vă faceți planuri de viitor, sau să duceți relația la următorul nivel.

Capricorn

Cu cât se apropie vara, cu atât începi să te gândești mai mult la vacanță. Timpul trece repede, așa că nu ar fi rău ca în această săptămână să te reunești cu prietenii tăi și să plănuiți o vacanță.

Vărsător

Stai departe de implicarea în orice afacere sau de orice achiziție importantă îți trece prin cap în această săptămână. Riști să iei o decizie pripită, așa că nu te grăbi și doar gândește-te la asta în această săptămână, dar nu acționa.

Pești

E nevoie să te organizezi foarte bine în această săptămână. Pe plan financiar lucrurile nu vor sta atât de bine așa că e nevoie să ai grijă de economiile tale și să nu faci achiziții care nu-ți sunt necesare.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.