Horoscopul săptămânii. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Horoscopul săptămânii. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Primăvara este în sfârșit aici, iar odată cu ea vine și noul an astrologic! Ne lepădăm de fanteziile încețoșate ale Peștilor pentru mișcarea îndrăzneață și înainte a sezonului Berbecului. Între timp, Mercur, aflat încă în imaginația din Pești, se conectează cu Jupiter, Neptun și Pluton pe parcursul săptămânii, încurajând gândirea de perspectivă largă, conversațiile profunde și rezolvarea creativă a problemelor. Schimbări neașteptate vin pe 22, când Marte se află în cuadratură cu inovatorul Uranus, oprind planurile și forțându-ne să ne schimbăm direcția. Îmbrățișați binecuvântarea de a schimba lucrurile!

♈ BERBEC

Sezonul tău este în sfârșit aici, Berbec, și nici că se putea să vină mai devreme! După ultimele câteva săptămâni de muncă de fond și corvoadă nesfârșită, acum este momentul să intri în lumina reflectoarelor. Soarele luminează partea din harta ta care se ocupă cu identitatea și expresia ta de sine, așa că trage-ți șansa și nu te sfii de acea buză roșie îndrăzneață. Faptul că te alegi pe tine însăți ar putea face invidioși unii prieteni mai puțin buni sau colegi de serviciu, dar oamenii care te susțin cu adevărat vor întotdeauna să strălucești.

♉ TAUR

Deși trecerea în sezonul Berbecului încălzește lucrurile pentru majoritatea celorlalți, pentru tine, luna care urmează este o retragere. Pe măsură ce Soarele se mută în sectorul tău inconștient, ești preocupat să organizezi lucrurile în spatele scenei și să îți iei timp fără rușine pentru a te îndepărta de muncă. Sucurile creative curg și ele în această săptămână, așa că blochează câteva ore în programul tău pentru a visa cu ochii deschiși, a scrie un jurnal și a te apuca din nou de acel proiect de tricotat pe care l-ai abandonat după închidere.

♊ GEMENI

Soarele se mută în Berbec pe 20, luminându-ți sectorul social și entuziasmându-te pentru toate conexiunile pe care le vei face în această primăvară. Sezonul Peștilor a fost pentru a-ți clarifica niște obiective profesionale sau personale, iar acum este timpul să găsești prietenii care te vor ajuta să realizezi ceea ce ți-ai propus. Ce ai putea realiza dacă ai permite ca visele tale să nu aibă limite? S-ar putea să fiți surprins de cât de ușor este să obțineți tot ceea ce vă doriți.

♋ RAC

Este timpul tău să strălucești, Rac! Soarele se mută în Berbec și în sectorul tău de reputație pe 20 stimulându-ți vizibilitatea și entuziasmându-te să faci mișcări în carieră. Deși o mare parte din acest an de până acum s-ar putea să se fi simțit ca un eșec la lansare, în următoarele câteva săptămâni, vei vedea cum semințele pe care le-ai plantat în ianuarie vor prinde în sfârșit rădăcini. De asemenea, s-ar putea să fiți inspirat să vă înscrieți la un curs de formare continuă sau să vă reîntoarceți la Duolingo, deoarece Mercur se conectează cu Jupiter expansiv pe 21.

♌ LEU

Sezonul Berbecului începe pe 20, inspirând dorința de a călători și revigorându-ți dorința de a învăța. Proiectele pe care le-ai început la începutul anului încep să prindă contur și să își dezvăluie scopul superior în această săptămână. Toate acele comploturi nu au fost în zadar! Apoi, pe măsură ce Mercur se conectează cu Jupiter pe 21, găsești o finanțare generoasă pentru o călătorie sau o afacere. Singura piedică a săptămânii sosește atunci când Marte intră în cuadratură cu Uranus, pe 22, alimentând tensiunile cu un coleg de cameră sau cu un partener în legătură cu schimbările necesare în spațiul tău de locuit.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Ești încă sub influența Lunii pline de săptămâna trecută în semnul tău, te simți revigorată și gata să-ți dezlănțui ideile în lume. Cu toate acestea, pe măsură ce soarele trece în Berbec pe 20, ți se reamintește că, oricât de încrezător ai fi, progresul nu poate fi făcut singur. Din fericire, iubitul, BFF-ul sau partenerul tău de afaceri este disponibil pentru a te ajuta în procesul de naștere a ideii tale geniale. În următoarele câteva săptămâni, ai ocazia să te gândești la ce merită să te îndatorezi – fie că este vorba de o datorie financiară sau de una energetică.

♎ BALANȚĂ

Echinocțiul de primăvară dă startul sezonului Berbecului pe 20, luminând partea din harta ta care se ocupă de relații, negocieri și toate modurile în care te conectezi cu ceilalți. Dacă ești în căutarea iubirii, pentru a-ți aprofunda prieteniile sau pentru a găsi un partener de afaceri, următoarele câteva săptămâni îți oferă ample oportunități de a atrage ceea ce îți dorești. Ai grijă totuși să nu cheltuiești prea mult sau să te suprasoliciți pe 22, când Marte intră în cuadratură cu Uranus. Nu uitați: Ceea ce îți este destinat ar trebui să ajungă cu ușurință.

♏ SCORPION

După un sezon de vis și romantic în Pești, trecerea Soarelui în Berbec pe 20 înseamnă că este timpul să vă întoarceți la muncă. Următoarele câteva săptămâni luminează partea din harta ta care guvernează rutina zilnică și rutinele satisfăcătoare, și ai putea fi surprins de modul în care puțină disciplină îți poate schimba radical perspectiva. Se întrevăd schimbări majore la orizont pentru parteneriatele tale și pentru viața ta de familie. Întoarceți-vă la elementele de bază, astfel încât să puteți face față acestor viitoare mingi curbe cu o bază mai solidă.

♐ SĂGETĂTOR

Soarele alunecă în Berbec pe 20, deschizând cel mai creativ și romantic sezon al anului pentru tine, Săgetătorule. Este timpul să flirtezi! Apoi, pe 21, planeta de comunicare Mercur se întâlnește cu planeta care te guvernează, Jupiter, în sectorul tău natal, permițându-ți ție și partenerului sau prietenei tale cele mai bune să vă vedeți cu ochii în patru într-o problemă care v-a ținut despărțiți. Au fost atât de multe motive de frustrare în acest an, dar în această săptămână, ești capabil să-ți recapeți acel optimism legendar.

♑ CAPRICORN

Fie că te muți de casă, îți plantezi grădina sau plănuiești o excursie pentru a vizita familia din afara orașului, astrologia din această săptămână te face să te întorci la rădăcini. Soarele se mută în Berbec pe 20, luminând partea din harta ta care se ocupă de casă, familie și fundații. Sfera ta privată este menită să fie un loc ocupat și stimulant. Ce mici schimbări poți face în această săptămână pentru a elibera energia stagnantă și a menține lucrurile să curgă? O vizită la un nou restaurant, cafenea sau galerie din cartierul tău îți stârnește creativitatea și în această săptămână.

♒ VĂRSĂTOR

Trecerea Soarelui în Berbec, pe 20, vă revigorează comunicațiile, dând un impuls foarte necesar prieteniilor și conexiunilor locale. Dacă ți-ai dorit să avansezi într-un proiect sau să dobândești o nouă abilitate – atunci acest tranzit îți încurajează practica, animându-ți atât simțul aventurii, cât și atenția la detalii. Izbucniri bruște de inspirație creativă sosesc pe măsură ce Marte intră în cuadratură cu Uranus pe 22, ușurând tranziția către următoarea ta fază.

♓ PEȘTI

Echinocțiu de primăvară fericit, Pești! Deși anotimpul tău s-a încheiat, încă mai ai multe de sărbătorit în această săptămână. Sezonul Berbecului (din 20) îți aduce oportunitatea de a te concentra pe abundența ta, fie că este vorba de creșterea averii, de creșterea stimei de sine sau de a te îndepărta de relațiile care te secătuiesc. Pe 21, Mercur se întâlnește cu Jupiter în semnul tău, semnalând un moment prielnic pentru a te conecta cu partenerul tău sau pentru a te pune în evidență pentru o oportunitate în carieră. Ceea ce ai de spus este important, chiar dacă este neconvențional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.