HOROSCOPUL săptămânii: SĂGETĂTORII se bucură de noroc, TAURII se lasă conduși de orgoliu


Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna aceasta vei avea parte de mult noroc. Pe plan profesional totul merge bine și devine din ce în ce mai puțin stresant. Iar pe plan emoțional, e posibil să dezvolți o legătură mai puternică cu o persoană pe care o îndrăgeai de mult și care acum îți împărtășește sentimentele.

Horoscop săptămânal Taur

Orgoliul tău puternic își va spune cuvântul și la locul de muncă. Din cauza lui nu poți să treci peste mici conflicte așa că toată săptămâna lucrurile vor fi cam tensionate. Spre sfârșitul săptămânii vei trece peste.

Horoscop săptămânal Gemeni


Săptămâna aceasta vei petrece mai mult timp cu prietenii și chiar aveai nevoie de asta. Te vei distra alături de ei, însă ar trebui să îți faci timp și pentru familie.

Horoscop săptămânal Rac

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Reușești să îți achiziționezi în sfârșit ceva la care visai de multă vreme și asta datorită economiilor pe care le-ai făcut săptămânile trecute. Va fi o săptămână plină de surprize.

Horoscop săptămânal Leu

În această săptămână vei fi foarte solicitat de cei din jur. Toți vor vrea să fie în preajma ta și tu vei vrea să te bucuri de atenție. Ai grijă însă să nu te aglomerezi prea tare, pentru că vei fi obosit la muncă. De asemenea, încearcă să îți reorganizezi bugetul pentru a evita problemele financiare ulterioare.

Horoscop săptămânal Fecioară

Îți va părea o săptămână foarte aglomerată. Nu trebuie să te stresezi însă, ci să îți stabilești foarte bine prioritățile, pentru a lăsa lucrurile care nu îți sunt benefice deoparte. Organizarea este cheia în multe situații.

Horoscop săptămânal Balanţă

Vei avea o stare de spirit destul de bună săptămâna aceasta. Însă vei avea unele momente când te vor măcina niște gânduri pe care nu ar trebui să eviți să le discuți cu cei dragi, care îți sunt alături. Îți pot oferi un ajutor și un sprijin la care nu te așteptai.

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna nu va începe tocmai extraordinar pentru tine, dar ești pe drumul cel bun. Vei avea de trecut peste anumite provocări și obstacole, dar până la sfârșitul săptămânii vei reuși să le depășești cu bine.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna asta o să te bucuri de noroc. Îți iese aproape tot ce îți propui, ba uneori chiar și mai mult. Weekendul l-ai rezervat pentru a-l petrece cu prietenii și vei împărtăși și cu ei dispoziția bună pe care o ai.

Horoscop săptămânal Capricorn

Deși săptămâna nu pare a fi una promițătoare, miercuri e posibil să întâlnești niște oameni noi care să schimbe puțin mersul lucrurilor în viața ta, în sensul bun.

Horoscop săptămânal Vărsător

Ești o persoană foarte încăpățânată și orgolioasă. Însă săptămâna aceasta e nevoie să te desprinzi de aceste trăsături. Riști să iei niște decizii pripite așa că ar fi bine să asculți sfaturile celor din jur.

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna aceasta vei fi prins în mijlocul unor dezacorduri, însă ar trebui să asculți și părerea celorlalți înainte să încerci să ți-o impui pe a ta. Alte păreri te pot ajuta chiar să vezi imaginea de ansamblu. Spre sfârșitul săptămânii treci peste aceste discuții și alegi să te distrezi.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.