Horoscopul săptămânii: Schimbări pe plan sentimental pentru VĂRSĂTORI, se măresc veniturile pentru SĂGETĂTORI

Horoscopul săptămânii BERBEC 21.03-20.04:

În această săptămână, eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă par să aducă rezultate. Nu îți pierde gândirea pozitivă și motivația, pe care le poți întreține cu ajutorul celor din jur.

Horoscopul săptămânii TAUR 21.04-21.05:

Deși zilele trecute ți-ai pierdut speranța cu privire la obiectivele tale pentru viitor, săptămâna aceasta apariția planetei Pluto te face să profiți anumite oportunități benefice. Ești pe drumul ce bun, mai ales pentru că te aliezi cu cei dragi.

Horoscopul săptămânii GEMENI 22.05-21.06:

Săptămâna aceasta ți se oferă șansa de a pune în aplicare un proiect la care visai de ceva timp. Ar fi bine să nu te ia valul și să fii în continuare rațional. Nu te lăsa influențat de euforia momentului și organizează-te mai bine.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Horoscopul săptămânii RAC 22.06-21.07:

Deși nu ai reușit să îți atingi scopurile până acum, faptul că te vei alia cu cineva, dacă nu te va ajuta să ajungi mai repede unde ți-ai propus, cel puțin îți va întări moralul. În a doua jumătate a săptămânii îți vei îndrepta atenția către problemele financiare.

Horoscopul săptămânii LEU 22.07-22.08:

Săptămâna aceasta îți ocupi timpul cu lucruri legate de casă. Ar fi bine însă să nu neglijezi niște probleme de sănătate și să te duci la un specialist. Și la muncă se anunță o perioadă solicitantă, așa că trebuie să îți organizezi timpul foarte bine.

Horoscopul săptămânii FECIOARĂ 23.08-22.09:

Te implici în mai multe activități care îți stimulează creativitatea. Urmează niște zile prielnice penru a pune bazele unui proiect de viitor mai ales pentru că dai dovadă de multă ingeniozitate.

Horoscopul săptămânii BALANȚĂ 23.09-22.10:

Urmează niște cheltuieli, unele neprevăzute, altele de care știai. Ar fi bine să îți organizezi foarte bine bugetul și să îl împarți așa cum trebuie ca mai târziu să nu ai probleme financiare. De asemenea, profită de timpul liber pentru a–l petrece cu partenerul.

Horoscopul săptămânii SCORPION 23.10-21.11:

Vei lucra mai mult decât de obicei în această săptămână, dar și rezultatele vor fi pe măsură. S-ar putea să apară noi oportunități pe plan profesional care te vor bucura.

Horoscopul săptămânii SĂGETĂTOR 22.11-21.12:

Intervenția lui Jupiter îți va aduce multe posibilități pe plan profesional care îți vor mări ulterior veniturile. Apar deci schimbări pe plan financiar, și poți să îți reoganizezi în sfârșit bugetul, pentru a te bucura și tu de diverse achiziții pe care îți doreai să le faci.

Horoscopul săptămânii CAPRICORN 22.12-19.01:

Această lună este cea mai bună pentru tine, dar mai cu seamă săptămâna aceasta, când ai toate șansele să schimbi lucrurile înntr-un scenariu mai pozitiv pentru tine. Vor apărea oportunități care îți pot schimba, deci, viitorul.

Horoscopul săptămânii VĂRSĂTOR 20.01-18.02:

În această săptămână se anunță schimbări pe plan sentimental. Ai toate șansele să intri într-o nouă relație, sau măcar să cunoști pe cineva. Relația nouă are toate șansele să fie una de lungă durată.

Horoscopul săptămânii PEȘTI 19.02-20.03:

Săptămâna aceasta vei fi foarte ocupat, și vei avea multe întâlniri. Însă acest fapt nu te bucură, pentru că tu ți-ai dori să te relaxezi mai mult alături de cei dragi. Ai însă răbdare până în weekend, pentru că ai șanse mari să începi un proiect și ar fi bine să nu le dai deoparte.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: Schimbări pe plan sentimental pentru VĂRSĂTORI, se măresc veniturile pentru SĂGETĂTORI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.