Horoscopul săptămânii: Vărsătorii au probleme în relație, SĂGETĂTORII sunt bine văzuți de șefi

Horoscopul săptămânii Berbec

Vei fi solicitat mai mult din punct de vedere profesional. Spre mijlocul săptămânii s-ar putea să ai niște discuții în contradictoriu la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii Taur

Dacă nu dedici mai mult timp vieții de cuplu și de familie, vei avea parte de reproșuri din partea partenerului. Încearcă să le explici situația pentru a te înțelege mai bine.

Horoscopul săptămânii Gemeni

Săptămâna aceasta vine cu multe provocări. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu-i lași pe cei din jur să te calce pe nervi.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscopul săptămânii Rac

Te vei liniști puțin pentru că primești niște vești bune legate de starea de sănătate. La sfârșitul săptămânii te vei destinde alături de prieteni.

Horoscopul săptămânii Leu

Vei lămuri niște probleme dintre tine și familia ta. Încearcă să te pregătești înainte de a-i confrunta pentru a ști spre ce direcție să duci discuția.

Horoscopul săptămânii Fecioară

Relațiile cu cei dragi vor fi tensionate din cauza orgoliului de care dai dovadă. Nu-i lăsa pe cei din jur să vadă cât ești de sensibil.

Horoscopul săptămânii Balanță

Nu te grăbi să investești în ceva sau să scoți bani din casă, e un moment foarte prost pentru investiții.

Horoscopul săptămânii Scorpion

Vei găsi persoana potrivită pentru o legătură de lungă durată. Ar putea să fie atât din sfera personală, cât și profesională. E bine să te sfătuiești și cu familia înainte de a lua o decizie.

Horoscopul săptămânii Săgetător

Deși ai avut parte de multe neînțelegeri cu colegii în ultimul timp, e în sfârșit momentul să cădeți la o înțelegere. Din punct de vedere profesional, șefii ți-au pus gând bun.

Horoscopul săptămânii Capricorn

Se pot produce niște rupturi în relație. Ai tot amânat un subiect dificil și partenerul de viață și-a cam pierdut răbdarea.

Horoscopul săptămânii Vărsător

Săptămâna asta te mobilizezi mai greu, dar până la urmă vei găsi puterea necesară. Problemele din relație din ultimul timp te-au cam demoalizat.

Horoscopul săptămânii Pești

Sunt șanse foarte mari să te faci remarcat la locul de muncă, așa că e bine să fii pe fază. Cere sfatului unui prieten dacă ai dubii în privința unor investiții viitoare mari.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: Vărsătorii au probleme în relație, SĂGETĂTORII sunt bine văzuți de șefi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.