Horoscopul săptămânii: Vărsătorii au probleme în relație, SĂGETĂTORII sunt bine văzuți de șefi

Horoscopul săptămânii Berbec

Vei fi solicitat mai mult din punct de vedere profesional. Spre mijlocul săptămânii s-ar putea să ai niște discuții în contradictoriu la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii Taur

Dacă nu dedici mai mult timp vieții de cuplu și de familie, vei avea parte de reproșuri din partea partenerului. Încearcă să le explici situația pentru a te înțelege mai bine.

Horoscopul săptămânii Gemeni

Săptămâna aceasta vine cu multe provocări. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu-i lași pe cei din jur să te calce pe nervi.

FOLLOW ME

Horoscopul săptămânii Rac

Te vei liniști puțin pentru că primești niște vești bune legate de starea de sănătate. La sfârșitul săptămânii te vei destinde alături de prieteni.

Horoscopul săptămânii Leu

Vei lămuri niște probleme dintre tine și familia ta. Încearcă să te pregătești înainte de a-i confrunta pentru a ști spre ce direcție să duci discuția.

Horoscopul săptămânii Fecioară

Relațiile cu cei dragi vor fi tensionate din cauza orgoliului de care dai dovadă. Nu-i lăsa pe cei din jur să vadă cât ești de sensibil.

Horoscopul săptămânii Balanță

Nu te grăbi să investești în ceva sau să scoți bani din casă, e un moment foarte prost pentru investiții.

Horoscopul săptămânii Scorpion

Vei găsi persoana potrivită pentru o legătură de lungă durată. Ar putea să fie atât din sfera personală, cât și profesională. E bine să te sfătuiești și cu familia înainte de a lua o decizie.

Horoscopul săptămânii Săgetător

Deși ai avut parte de multe neînțelegeri cu colegii în ultimul timp, e în sfârșit momentul să cădeți la o înțelegere. Din punct de vedere profesional, șefii ți-au pus gând bun.

Horoscopul săptămânii Capricorn

Se pot produce niște rupturi în relație. Ai tot amânat un subiect dificil și partenerul de viață și-a cam pierdut răbdarea.

Horoscopul săptămânii Vărsător

Săptămâna asta te mobilizezi mai greu, dar până la urmă vei găsi puterea necesară. Problemele din relație din ultimul timp te-au cam demoalizat.

Horoscopul săptămânii Pești

Sunt șanse foarte mari să te faci remarcat la locul de muncă, așa că e bine să fii pe fază. Cere sfatului unui prieten dacă ai dubii în privința unor investiții viitoare mari.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: Vărsătorii au probleme în relație, SĂGETĂTORII sunt bine văzuți de șefi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.