Horoscopul săptămânii: Leii nu ratează nicio ofertă, Gemenii au încurcat ațele

Horoscop săptămânii 3-9 Decembrie 2018

Horoscop săptămânii Berbec

E momentul perfect să îți pui ordine în gânduri și să setezi noi obiective. La locul de muncă lucrurile nu stau ca pe roate și poate că ar fi cazul să ai un plan nou. Sfătuiește-te cu partenerul de viață pentru a găsi cea mai bună soluție.

 

Horoscop săptămânii Taur

Totul merge bine pe toate planurile, așa că săptămâna asta va fi una destul de relaxată alături de prieteni și persoana iubită. Nimic nu poate să îți strice starea de spirit.

 

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Horoscop săptămânii Gemeni

Ești prins la mijloc într-o problemă și vei fi făcut responsabil. S-ar putea să fi exclus din niște planuri pe plan personal, dar și profesional. Cel mai bine ar fi să abordezi lucrurile cu calm pentru a reveni pe drumul cel bun.

 

Horoscop săptămânii Rac

E un moment bun pentru călătorii și desoperiri. Vei cunoaște persoane care reușesc să te scoată din bula ta monotonă.

 

Horoscop săptămânii Leu

Nu rata nicio ofertă și lasă lucrurile să meargă de la sine, fără să te străduiești prea mult. Bazează-te pe instinct și ai încredere în tine, până la urmă vei lua cele mai bune decizii.

 

Horoscop săptămânii Fecioară

Se anunță o călătorie în viitorul apropiat. Vei avea ceva probleme în relația de cuplu din cauza absenței, dar partenerul de viață va înțelege până la urmă.

 

Horoscop săptămânii Balanță

După o perioadă agitată, lucrurile încep să își revină la normal. S-ar putea toruși să fie ceva tensiuni cu un membru al familiei.

 

Horoscop săptămânii Scorpion

Energia ta îi molipsește și pe cei din jur. Vei fi apreciat pentru că găsești metode noi prin care să-i impulsionezi pe cei din jur. Nu e exclus să fii avansat.

Horoscop săptămânii Săgetător

Un prieten îți propune o nouă afacere, așa că trebuie să calculezi bine lucrurile. Vei lua decizia corectă în cele din urmă. Deși te vei simți copleșit, ai încredere în tine.

 

Horoscop săptămânii Capricorn

Nu te-ai decis încă ce îți place așa că te vei implica în mai multe activități. Sfătuiește-te și cu cei din jur înainte să iei o decizie. Te pot ajuta mai mult decât ai crede.

 

Horoscop săptămânii Vărsător

Activitatea profesională te-a obosit foarte mult. Ai din ce în ce mai multe de făcut și nu prea ai timp pentru tine.

 

Horoscop săptămânii  Pești

Vei avea ceva probleme financiare. Dorințele sunt din ce în ce mai mari, iar banii din ce în ce mai puțini. S-ar putea să apară niște tensiuni și cu persoana iubită din cauza acestor probleme.

 

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: Leii nu ratează nicio ofertă, Gemenii au încurcat ațele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.