Horoscopul săptămânii: Leii nu ratează nicio ofertă, Gemenii au încurcat ațele

Horoscop săptămânii 3-9 Decembrie 2018

Horoscop săptămânii Berbec

E momentul perfect să îți pui ordine în gânduri și să setezi noi obiective. La locul de muncă lucrurile nu stau ca pe roate și poate că ar fi cazul să ai un plan nou. Sfătuiește-te cu partenerul de viață pentru a găsi cea mai bună soluție.

 

Horoscop săptămânii Taur

Totul merge bine pe toate planurile, așa că săptămâna asta va fi una destul de relaxată alături de prieteni și persoana iubită. Nimic nu poate să îți strice starea de spirit.

 

FOLLOW ME

Horoscop săptămânii Gemeni

Ești prins la mijloc într-o problemă și vei fi făcut responsabil. S-ar putea să fi exclus din niște planuri pe plan personal, dar și profesional. Cel mai bine ar fi să abordezi lucrurile cu calm pentru a reveni pe drumul cel bun.

 

Horoscop săptămânii Rac

E un moment bun pentru călătorii și desoperiri. Vei cunoaște persoane care reușesc să te scoată din bula ta monotonă.

 

Horoscop săptămânii Leu

Nu rata nicio ofertă și lasă lucrurile să meargă de la sine, fără să te străduiești prea mult. Bazează-te pe instinct și ai încredere în tine, până la urmă vei lua cele mai bune decizii.

 

Horoscop săptămânii Fecioară

Se anunță o călătorie în viitorul apropiat. Vei avea ceva probleme în relația de cuplu din cauza absenței, dar partenerul de viață va înțelege până la urmă.

 

Horoscop săptămânii Balanță

După o perioadă agitată, lucrurile încep să își revină la normal. S-ar putea toruși să fie ceva tensiuni cu un membru al familiei.

 

Horoscop săptămânii Scorpion

Energia ta îi molipsește și pe cei din jur. Vei fi apreciat pentru că găsești metode noi prin care să-i impulsionezi pe cei din jur. Nu e exclus să fii avansat.

Horoscop săptămânii Săgetător

Un prieten îți propune o nouă afacere, așa că trebuie să calculezi bine lucrurile. Vei lua decizia corectă în cele din urmă. Deși te vei simți copleșit, ai încredere în tine.

 

Horoscop săptămânii Capricorn

Nu te-ai decis încă ce îți place așa că te vei implica în mai multe activități. Sfătuiește-te și cu cei din jur înainte să iei o decizie. Te pot ajuta mai mult decât ai crede.

 

Horoscop săptămânii Vărsător

Activitatea profesională te-a obosit foarte mult. Ai din ce în ce mai multe de făcut și nu prea ai timp pentru tine.

 

Horoscop săptămânii  Pești

Vei avea ceva probleme financiare. Dorințele sunt din ce în ce mai mari, iar banii din ce în ce mai puțini. S-ar putea să apară niște tensiuni și cu persoana iubită din cauza acestor probleme.

 

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: Leii nu ratează nicio ofertă, Gemenii au încurcat ațele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.