Horoscopul tău săptămânal: 13 – 19 noiembrie 2022

După un început de noiembrie foarte dur, astrograma acestei săptămâni are cel puțin simțul umorului. Mercur și Venus intră în jovialul Săgetător pe 16 și, respectiv, 17, rupând blocajul dur cu care ne-am confruntat în semnele fixe în ultimele săptămâni. Mercur în Săgetător este planeta comunicării cu foarte puțin filtru, așa că așteptați-vă la texte haotice, conversații sinuoase și reacții contondente (dar hilare) la serviciu și de la prieteni. Venus în Săgetător aduce mai multă libertate și lejeritate în conexiunile noastre. Pentru a canaliza spiritul Sezonului Scorpionului cu Mercur și Venus în Săgetător, gândește-te la: atitudinea „gives zero fucks” a lui Jamie Lee Curtis, care s-a născut cu aceste plasamente.

Totuși, în ciuda vibrațiilor în general îmbunătățite, Marte retrograd se pune din nou în cuadratură cu Neptun cel cețos – ultima dată a fost pe 12 octombrie – pe 19, aducând confuzia, copleșirea și incertitudinea pe care le-am simțit toată luna la un alt vârf neliniștitor. Această influență rămâne în vigoare până la începutul anului viitor, așa că cel mai bine este să te lași purtat de val, să o iei încet și să îți amintești că neliniștile și grijile pe care le simți sunt probabil temporare.

♈ BERBEC

Îți vei petrece cea mai mare parte a acestei săptămâni făcând ordine în lucrurile care aveau nevoie de ordine, mai ales când vine vorba de muncă și carieră. Simți că anul se apropie de sfârșit și nu vrei ca acesta să se transforme într-un mare festival al lenei, așa că săptămâna aceasta îți pui mintea la contribuție pentru a realiza și duce la bun sfârșit sarcinile pe care ți le-ai pus deoparte. Munca îți face întotdeauna bine, Berbec, chiar dacă e vorba doar de distragere a atenției.

♉ TAUR

Întotdeauna o carte interesantă și una care, în cele din urmă, oferă o perspectivă. Ceva ce nu puteai să suporți cândva pare acum primitor și distractiv, pentru tine. Vechea ta asociere, fie cu un loc, fie cu o persoană, s-a transformat în ceva nou. Ceea ce obișnuiai să te temi sau să-ți fie frică, acum pare ușor de abordat și accesibil pentru tine. Ați reușit să scăpați cu succes de conotația negativă a acestui loc sau a acestei persoane și acum puteți să le vedeți cu ochi noi și cu o atitudine pozitivă cu totul nouă.

♊ GEMENI

Săptămâna aceasta îți îndeplinești anumite obligații care necesită atenția ta și, într-un fel, faci ceea ce trebuie să faci pentru a te descurca. Nu te gândești prea mult în această săptămână, deoarece ai o mulțime de lucruri pe lista de „lucruri de făcut”, dar toate elementele au fost puse anterior pe listă, săptămâna trecută.

♋ RAC

Credeai că săptămâna aceasta îți va rezerva surprize, deoarece te simți foarte deschisă și dispusă să fii surprinsă și, din păcate, este mai mult ca sigur că întreaga ta săptămână va fi dedicată muncii și rezolvării lucrurilor, odată pentru totdeauna. Deși nu este chiar „nefericit”, nu este nici foarte interesant sau surprinzător, de altfel. Gândește-te la această săptămână ca fiind cea pe care o scoți din drum, astfel încât să poți progresa în genul de săptămână pe care ți-o dorești… săptămâna viitoare.

FOLLOW ME

♌ LEU

Pregătește-te să arăți o latură a ta pe care o crezi dură și neînfricată, dar care se arată lașă și nerăbdătoare. Nu-ți place să greșești sau să fii ținut în afara circuitului. Comportamentul tău prost din ultima vreme te-a adus în apă fierbinte în această săptămână și, pentru că îți este greu să recunoști că ai greșit, exagerezi cu încercările ieftine de a-i face pe alții să pară proști. Sfatul este aici: Oprește-te înainte de a începe, Leo. Întoarce-te la firea ta blândă; acest act diavolesc este copilăresc și nimeni nu te mai ia în serios. Respectă-te pe tine însuți.

♍ FECIOARĂ

Te așteaptă o săptămână bună, în ceea ce privește afacerile și cariera. Aceasta poate fi chiar săptămâna în care ți se oferă o promovare sau o poziție mai bună. Lucrurile se anunță foarte pozitive pentru tine, în ceea ce privește banii, și cu siguranță nu va trebui să îți faci prea multe griji în tot restul anului, atunci când subiectul sunt finanțele. De asemenea, săptămâna aceasta vei face ceva care te va face să fii zâmbit de oamenii cu care lucrezi.

♎ BALANȚĂ

O carte minunată care implică o săptămână excelentă care urmează. Este o săptămână bună pentru a aprecia tot ceea ce ai, fără să analizezi prea mult nimic. Există o lecție aici: nu căuta prea mult. Bucură-te doar de momentele bune și nu pune la îndoială valoarea lor, cât de mult va dura sau cât de cinstit este totul. Doar… apreciază totul, Balanță. Norocul tău stă în aprecierea fericirii de suprafață pe care o vei experimenta.

♏ SCORPION

Este posibil ca în această săptămână să te afli în situații sociale care te fac să zâmbești mult, dar nu neapărat să simți asta. Totul este în regulă, deoarece este ceva ce trebuie să faci și nu îți răpește nimic. Te vei distra foarte bine, dar extrem de superficial, cu cunoștințele în timpul săptămânii. Nu este vorba despre „marea prietenie”, ci despre regele social, despre a face conexiuni și a face ceea ce trebuie să faci singur. Totul este în regulă.

♐ SĂGETĂTOR

Orice ai avea în minte, dacă este atât de negativ pe cât sugerează această carte că ar putea fi, atunci cel mai bine ar fi ca în această săptămână să te oprești, să respiri și să procedezi cu inteligență, mai degrabă decât cu impulsuri. Te temi că ceva se va adeveri și, deși nu s-a întâmplat încă, s-ar putea să o aduci în realitate dacă nu-ți controlezi mintea. Nu lăsa frica să-ți strice săptămâna, Săgetătorule. Ține minte acest lucru: Ești întotdeauna mai mare decât problemele tale, întotdeauna.

♑ CAPRICORN

Au sosit vești bune și cel mai bine este să le accepți pur și simplu și să-ți păstrezi calmul. Pentru că vei primi ceva pozitiv în această săptămână, vei avea nevoie de discreție și de grație; îți vei face o favoare rămânând liniștit, în loc să tragi concluzii pripite, deoarece vei fi foarte surprins de ceea ce va veni spre tine. Gândește mai întâi, acționează mai târziu. Studiază-ți situația înainte de a face ceva nechibzuit.

♒ VĂRSĂTOR

Oricine a avut vreodată o discuție aprinsă despre religie sau spiritualitate știe exact ce îți rezervă această săptămână, Vărsătorule. Te uiți la punctul tău de vedere versus punctul de vedere al altcuiva, doar că acest altcineva este foarte preocupat de propria opinie și nu este dispus să cedeze cu nimic. Acest lucru ar putea fi supărător pentru tine și s-ar putea să fii nevoit să te îndepărtezi de această persoană pentru o vreme, după ce vei vedea cât de încremenită este cu adevărat în felul ei de a fi.

♓ PEȘTI

Această carte ar putea însemna că vei primi un oaspete în această săptămână și, deși s-ar putea să nu fii pregătită pentru această vizită, vei fi fericită să știi că această persoană îți aduce vești bune, precum și un mare noroc. Aceasta este o persoană foarte directă, care nu îți dorește decât tot ce este mai bun, dar este, de asemenea, foarte „centrată pe bani” și orientată spre muncă, așa că aceste vești bune ar putea avea legătură cu ceva la locul de muncă. Ar putea fi o promovare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.