Horoscopul tău săptămânal: 31 octombrie – 6 noiembrie 2021

Horoscopul tău săptămânal: 31 octombrie - 6 noiembrie 2021

Luna nouă în Scorpion de pe 4 noiembrie vine ca un șoc pentru sistem. Această lună nouă se află în opoziție exactă cu Uranus, planeta șocului și a spaimei. Este inconfortabil, dar și inspirat, ca acel sentiment pe care îl ai după ce bei o bere rece la ora 16:00 într-o duminică. Poate că acea lovitură de cofeină a fost o greșeală, dar acum nu mai există nicio posibilitate de a opri trenul creierului. Cu această explozie de energie, schimbările care au fost în lucru de la (cel puțin) Luna Nouă în Fecioară din 6 septembrie capătă tracțiune. Cu toată viteza înainte!

♈ BERBEC

Luna nouă în Scorpion de pe 4 pune în evidență sectorul resurselor tale comune. Tu și soțul nu ați făcut altceva decât să vă certați pe tema banilor în ultima vreme și s-ar putea să fiți nevoiți să puneți o mare parte din economiile personale într-o cheltuială neașteptată. Poate că împărțirea unui cont bancar nu funcționează așa cum ați sperat și ceea ce aveți nevoie este mai multă independență financiară.

♉ TAUR

Luna nouă în Scorpion de pe 4 îți aduce o perspectivă foarte necesară asupra abordării tale în ceea ce privește relațiile intime. Să joci jocul întâlnirilor în timpul pandemiei nu a fost nimic mai puțin decât un coșmar, dar această lunare îți permite să alungi vibrațiile rele ale tuturor acelor întâlniri ciudate la cină în aer liber. Ridică-te și încearcă din nou.

♊ GEMENI

Cu programul tău în continuă schimbare, ți-a fost imposibil să intri în fluxul unei noi rutine de fitness. Pe 4, Luna nouă în Scorpion îți pune în evidență sectorul sănătății. Cu surprinzătorul Uranus în amestec, ești capabil să împingi unele responsabilități din farfurie, astfel încât să te poți întoarce la sport.

♋ RAC

Luna nouă din această săptămână în Scorpion, pe 4, vrea să te apuci de acel proiect de croșetat pe care l-ai abandonat în septembrie. Vine iarna și nu vrei să porți cu adevărat acea eșarfă înainte de a fi brusc umedă din nou? Cu cât îți acorzi mai mult timp pentru hobby-urile și proiectele tale creative, cu atât te vei simți mai mult tu însuți.

♌ LEU

Problemele care s-au ivit acasă sau cu familia ta se intensifică la Luna nouă în Scorpion, pe 4. O promovare neașteptată la locul de muncă înseamnă că nu vei putea să-ți iei liber de sărbători, iar sora ta (care este încă supărată că ai lipsit de la Crăciunul trecut) îți dă cu gheață pe textul de grup al familiei. Luați o pauză de la sentimentul de vinovăție și luați legătura cu oamenii care vor să vă sărbătorească.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Implementarea unui nou program la birou sau acasă cu copiii tăi se dovedește a fi o provocare în această săptămână. Luna nouă în Scorpion de pe 4 evidențiază cât de agitate au devenit zilele tale. Poate că acea întâlnire chiar poate fi un e-mail. Poate că puteți găsi un curs de muzică pentru copii mai aproape de oraș. Ai atât de multe obiective (și s-ar putea chiar să fii lovit de inspirație pentru un nou proiect în această săptămână), dar trebuie să te concentrezi pe câte un lucru la un moment dat.

♎ BALANȚĂ

Luna nouă în Scorpion de pe 4 îți pune în evidență sectorul finanțelor personale. Dacă ai avut senzația că abia te descurci din punct de vedere financiar, acesta este un moment oportun pentru a-ți evalua bugetul și pentru a te gândi serios la construirea unei averi. Această lună nouă se opune surprinzătorului Uranus și ar putea aduce un cadou sau o moștenire neașteptată pentru a achita o datorie. Nu este nicio rușine să accepți ajutorul.

♏ SCORPION

Gândește-te la luna nouă de pe 4 ca la strălucirea ta personală. Deși această lunare ar putea aduce un cutremur major într-o relație importantă din viața ta – fie că este vorba de o pauză, o despărțire sau o schimbare de dinamică – ai ocazia de a te prioritiza. Când a fost ultima dată când te-ai pus pe primul loc? Alege-ți propria fericire.

♐ SĂGETĂTOR

Luna nouă în Scorpion de pe 4 cade în sectorul tău inconștient. Deși, de obicei, aceasta ar fi șansa ta de a-ți lua un weekend extra-lung și de a te odihni, încercările tale de a încetini ar putea fi întrerupte. Cum poți rezolva odată pentru totdeauna neplăcerile zilnice care te împiedică să te relaxezi?

♑ CAPRICORN

Te face să râzi textul de grup? Clubul tău de lectură îți aduce bucurie? Chiar așteptați cu nerăbdare acele petreceri de vizionare a succesiunii? Luna nouă în Scorpion de pe 4 cade în sectorul tău de prietenie și ar putea face sau distruge unele dintre conexiunile tale sociale. Amintiți-vă: suntem în 2021 și nu trebuie să vă petreceți timpul cu cineva care vă dă agitație.

♒ VĂRSĂTOR

Cum ar fi dacă ți-ai putea restructura viața de la zero? De unde ai începe? Luna nouă în Scorpion de pe 4 plantează sămânța unei idei pentru o schimbare radicală în carieră sau în obiectivele tale de viață. Întotdeauna ai fost invidios pe cel mai bun freelancer al tău, care poate lucra de oriunde. Sau poate cursa de șobolani pe care ai alergat-o nu este atât de potrivită pentru tine pe cât ai crezut? Ce-ar fi dacă ai face mișcări pentru a-ți face viața pe care ți-o dorești cu adevărat? Schimbări nu doar în ceea ce faci, ci și în locul în care o faci se întrevăd la orizont.

♓ PEȘTI

Colegul tău de cameră ar putea fi mai enervant de atât? Între experimentele din bucătărie, gunoiul dezordonat al pisicii și facturile neplătite la utilități, totul în mediul tău apropiat se simte extrem de haotic săptămâna aceasta. Luna nouă în Scorpion de pe 4 cade în sectorul tău de călătorii, amintindu-ți cât de disperată ești după o vacanță. Dacă o călătorie nu intră în bugetul tău acum, este o săptămână bună să te pierzi într-o carte pentru a te decomprima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.