HOROSCOPUL zilei: 16 iulie 2021 – CAPRICORNII au ghinion

1. Berbec

Te concentrezi foarte mult pe partea profesională. Te gândești să faci o schimbare la locul de muncă, lucrurile fiind destul de inconfortabile la job-ul din prezent. Ai nevoie de foarte mult calm pentru a trece cu bine peste această zi plină. Nu refuza noi oportunități.

2. Taur

Este o zi importantă pentru tine. Cei din jurul tău vor fi foarte atrași de farmecul tău. Vei fi un bun sfătuitor pentru prieteni și este o ocazie bună pentru a-ți dovedi toate talentele. Cineva s-ar putea să te observe și să ai parte de o surpriză, pe viitor.

3. Gemeni

Treci printr-o perioadă mai dificilă, în care nu prea mai vrei să fii controlat. Trebuie să-ți păstrezi calmul. Ai idei grozave, ce s-ar putea să nu fie chiar pe placul tuturor. Cu puțină răbdare, vei vedea că totul se va rezolva, iar calitățile tale vor fi recunoscute.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

4. Rac

Vei avea parte de o zi destul de agitată. Oamenii din jurul tău vor avea nevoie de tine și va trebui să îi ajuți, atât pe plan profesional, cât și sentimental. Ar trebui să te relaxezi puțin și să vezi dincolo de partea materială.

5. Leu

Treci printr-o perioadă care te-ar putea solicita și obosi foarte mult. Vei avea anumite discuții în contradictoriu cu membrii familiei, discuții care îți vor prinde foarte bine. Este recomandat să-ți iei o mică vacanță, pentru a scăpa de stresul cotidian.

6. Fecioară

Ai parte de o zi foarte plină. Deși este vorba despre lucruri detaliate, care în mod normal, îți fac plăcere, s-ar putea să te plictisești. Ai mare grijă, deoarece vine weekendul și nu ai vrea să ți-l aglomerezi cu lucruri pe care nu le-ai făcut în timpul săptămânii.

7. Balanță

Este o zi de care trebuie neapărat să te bucuri. Petrece timp cu prietenii, cu persoana iubită și fă-ți planuri de viitor. Este posibil să apară mici probleme de la bani, dar nu trebuie să le dai importanță. Ai mare grijă la oamenii cărora le spui secretele tale. Fii prudent!

8. Scorpion

În prima parte a zilei te vei concentra pe partea profesională, care s-ar putea să te suprasolicite. Nu te speria, cea de-a doua parte va fi una cu mult mai plăcută. Te vei întâlni cu toți cei dragi din familie, cu care vei discuta despre planuri de viitor. Este posibil să mergi să-ți vizitezi și rudele mai îndepărtate.

9. Săgetător

Este o zi în care vei fi cuprins de emoții. Anumite neplăceri vor apărea de la locul de muncă, unde vei fi exploatat cam mult. Ai multe drumuri de făcut, dar unele dintre ele îți vor aduce și plăcere, deoarece este posibil să-ți vizitezi anumiți oameni dragi.

10. Capricorn

Partea financiară merge foarte greu. Primești niște bani din trecut care te vor bucura, însă nu pentru mult timp. Totuși, ai mare grijă la locul de muncă. Este posibil ca poziția de la serviciu să fie pusă sub semnul întrebării, așa că dă tot ce ai mai bun pentru ca totul să meargă perfect.

11. Vărsător

Vor exista anumite tensiuni în relațiile cu cei din jur. Ar fi bine să-ți iei puțin timp liber, să te relaxezi și să uiți de stres. Nu lua decizii importante, deoarece este o zi marcată de vulnerabilitate.

12. Pești

Este o perioadă bună pentru odihnă. S-ar putea să intervină anumite probleme de sănătate minore și să ajungi și pe la medic. Ești dornic de a face schimbări pe plan financiar, însă nu este tocmai cea mai bună perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.