HOROSCOPUL zilei: vineri, 5 aprilie – Decizie grea pentru SCORPION

1. Berbec

Pe plan profesional, lucrurile nu merg chiar cum ți-ai dori. Este indicat să-ți păstrezi calmul și să eviți orice fel de ceartă cu cei de la job.  De asemenea, riscul de accidente este mai ridicat, așa că ar fi bine să fii extrem de atent la condus.

2. Taur

Nu ai tocmai cea mai bună stare de spirit, așa că ar fi bine să eviți deciziile importante. Anumite evenimente neprevăzute s-ar putea să-ți încurce planurile. În a doua jumătate a zilei, starea de nervozitate va dispărea și te vei putea bucura de momente mai relaxante.

3. Gemeni

Ești destul de nemulțumit de faptul că cei de la locul de muncă nu te sprijină suficient de mult. S-ar putea să apară mici discuții, așa că păstrează-ți calmul și, cel mai important, nu jigni! În a doua jumătate a zilei este posibil să afli o veste nu prea bună legată de un membru al familiei și de un accident de circulație.

FOLLOW ME

4. Rac

Pe plan profesional, lucrurile nu sunt așa cum ți-ai dori. Superiorul nu este tocmai în toane bune, așa că fii prudent! Este posibil să apară sarcini suplimentare, ce te vor indispune.  Ar fi bine să-ți lași problemele de la serviciu acasă și să nu-i încarci negativ pe cei din familie.

5. Leu

Ar trebui să fii mai atent la cei din jurul tău, deoarece se vor putea simți neglijați. Partenerul de viață îți va reproșa aceste lucruri, mai ales din cauza faptului că ai amânat anumite planuri de cuplu.  Călătoriile în interes profesional te vor încurca destul de mult.

6. Fecioară

Pe plan financiar, lucrurile nu sunt foarte bune. Apar cheltuieli neprevăzute, lucru care îl va deranja foarte tare pe partenerul de viață. Ai mare grijă la relațiile cu prietenii!

7. Balanță

Este recomandat să-ți păstrezi calmul, deoarece este posibil să apară anumite discuții la locul de muncă. Nu te panica, deoarece acestea vor trece.  Partea bună este că vei primi o sumă de bani, care te va ajuta să-ți rezolvi anumite probleme de ordin financiar.

8. Scorpion

Riscul accidentelor de circulație crește, așa că ar fi bine să fii extrem de atent. Nu te grăbi și fii atent la deciziile importante pe care le iei! Partenerul de viață îți este alături și te va ajută cu diferite sfaturi. Ai o intuiție destul de bună, care te va ajuta.

9. Săgetător

Pe plan profesional, lucrurile merg cum îți dorești, așa că poți începe un nou proiect important. Pe plan personal, este posibil să apară anumite discuții aprinse, așa că ar fi bine să-ți păstrezi calmul.  După-amiază s-ar putea să te întâlnești cu o persoană apropiată, care-ți va da o veste proastă legată de un membru al familiei.

10. Capricorn

Este o zi destul de plină, în care s-ar putea să apară anumite discuții în familie. Spre dimineață, vei afla că vei fi nevoit să renunți la o activitate în interesul familiei.  Vei fi destul de dezamăgit de o persoană apropiată, deoarece nu îți va acorda ajutorul dorit.

11. Vărsător

Vei fi foarte lăudat pentru efortul depus și pentru seriozitate de care dai dovadă, lucru care te va bucura foarte mult.  S-ar putea să apară mici accidente, așa că este indicat să fii foarte atent dacă trebuie să conduci mașina.

12. Pești

Ești predispus la o stare mare de nervozitate, așa că evită subiectele delicate. Acestea ar putea duce la conflicte majore. Deciziile importante ar fi bine să fie evitate. Pe plan financiar, ar trebui să fii precaut pentru a nu pierde o sumă mare de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.