Iată cum va afecta ora de vară semnul tău zodiacal

Iată cum va afecta ora de vară semnul tău zodiacal

Deși, din păcate, vom pierde o oră de odihnă de frumusețe în primele ore ale dimineții de duminică, vom avea de fapt un sprijin astrologic de partea noastră. Luna se va afla în Balanță atunci când ceasurile se vor da înainte, oferindu-ne un impuls de energie emoțională care va dura toată ziua. Trecerea la ora de vară ajunge, de asemenea, la doar o zi după noul început puternic adus de luna nouă din martie 2021. Aceasta este vibrația cosmică perfectă pentru a ne ajuta să îmbrățișăm schimbarea și să întoarcem o nouă pagină pe măsură ce ne apropiem de zilele mai lungi ale primăverii.

Trecerea la ora de vară afectează zodiile

Trecerea la ora de vară poate provoca o perturbare enervantă a ritmurilor noastre circadiene (și un caz accentuat de frică duminicală), dar, din fericire, astrologia din weekend ne va stimula nivelul de energie și ne va menține flexibili în mijlocul schimbărilor. Află cum va afecta ora de vară 2021 semnul tău zodiacal, astfel încât să știi la ce să te aștepți și cum să faci față.

♈ BERBEC

Nicio schimbare de oră impusă nu te poate opri din a-ți atinge obiectivele în acest weekend, Berbec. Ești ultra-concentrat pe obținerea a ceea ce îți dorești și ai energia necesară pentru a aborda tot ce ai pe listă. Dar încearcă să ai răbdare cu ceilalți care s-ar putea să nu fie la nivelul tău în următoarele zile – pentru unii dintre noi, această perturbare a programului poate fi epuizantă.

♉ TAUR

Pierderea unei ore de somn în acest weekend este o neplăcere, Taur, deoarece probabil că îți dorești o odihnă suplimentară. Compensează epuizarea inevitabilă lăsându-te să dormi până duminică dimineața sau fă-ți timp pentru un somn scurt după-amiaza pentru a-ți recăpăta energia înainte de începerea săptămânii. Este în regulă să iei lucrurile încet pentru câteva zile, în timp ce te orientezi către acest nou program.

♊ GEMINI

Ești mai mult supărat că ai pierdut această oră în plus pentru că este o oră în minus pe care o vei petrece cu echipa ta în acest weekend, nu-i așa Gemeni? Te simți ultra-social și conectat chiar acum, așa că profită de ora mai târzie a apusului de soare planificând niște picnicuri amuzante după-amiaza târziu sau plimbări seara devreme cu prietenii pe parcursul săptămânii viitoare.

♋ RAC

Te așteaptă o săptămână importantă în ceea ce privește munca, Rac, așa că astăzi te vei concentra probabil pe rezolvarea lucrurilor pe plan profesional. În timp ce s-ar putea să ai o listă lungă de făcut de cucerit înainte de alarma de luni dimineață, nu te forța prea tare – mai ales dacă te simți puțin lipsit de somn. Prioritizarea unui timp suplimentar de somn în această săptămână vă va menține în joc.

FOLLOW ME

♌ LEU

Ai visuri mari în minte, Leo, și nicio oră de somn pierdută nu-ți va răpi din elanul tău continuu. Astăzi alergi pe valul de adrenalină al urmăririi celor mai înalte obiective ale tale, așa că profită de acest val și cristalizează-ți viziunea despre ceea ce îți dorești de la viitorul tău. Doar nu te lăsa să te epuizezi – să-ți faci timp pentru odihnă mentală și fizică este, de asemenea, o necesitate.

Citește și: Horoscop 28 martie 2021. La noapte se schimbă tot: Luna plină aduce transformare

♍ FECIOARA

Ești adâncit în sentimente acum, Fecioară, și s-ar putea să fie mai mult decât ora de somn pierdută la mijloc. Acest weekend îți oferă un nou început proaspăt și mistic care te va ajuta să liniștești discuțiile exterioare și să acorzi atenție vocii tale interioare. Păstrează-ți picioarele pe pământ, dar nu uita să îți deschizi urechile pentru a putea auzi ce îți spune universul.

♎ BALANȚĂ

Relațiile sunt foarte prezente în mintea ta la începutul săptămânii viitoare, Balanță, așa că nu lăsa ca ora de somn pierdută să te facă atât de irascibilă încât să începi o dramă fără motiv. În schimb, priviți la aspectele pozitive: Ora suplimentară de lumină din timpul zilei seara îți lasă mai mult timp după muncă pentru a te conecta cu cei dragi, așa că planifică o plimbare la apus cu jumătatea ta semnificativă sau cu cea mai bună prietenă.

♏ SCORPION

Este posibil să simți energia schimbării ceasului într-un mod fizic în acest weekend, Scorpionule, așa că ascultă-ți nevoile corpului. Dacă ești obosit, lasă-te să te odihnești, dormi până târziu sau mergi la culcare mai devreme. Dar dacă nivelul tău de energie este ridicat, carpe diem! Trezitul devreme și respectarea unei rutine te poate ajuta, de fapt, să te adaptezi mai repede, așa că fă ceea ce ți se pare corect.

♐ SĂGETĂTOR

Cu toate sucurile romantice și creative pe care le ai acum, nici măcar nu-ți va lipsi acea oră în plus de somn de sâmbătă seara. Fă progrese într-un proiect pasional, dedică-ți timp hobby-urilor tale sau spune da unei întâlniri virtuale sau la distanță socială cu cineva care ți-a atras atenția. La urma urmei, acum ai mai mult timp seara pentru a face ceva distractiv și cochet înainte ca soarele să apună.

♑ CAPRICORN

Apreciezi puterea unei rutine, Capricorn, așa că trecerea la ora de vară te-ar putea supăra puțin – motiv pentru care ar trebui să fii blând cu tine însuți în timp ce te adaptezi la tranziție. Petrecerea timpului acasă, relaxându-te, vizionând filme sau petrecând timp cu familia, te poate ajuta să te acomodezi cu săptămâna fără să transpiri din cauza orei de somn pierdute. Luați-o ușor și vă veți adapta în scurt timp.

♒ VĂRSĂTOR

Săptămâna ta începe cu multă agitație duminică, Vărsătorule, deoarece probabil că vei sorta o mulțime de răspunsuri la poveștile de pe Instagram, mesaje de la prieteni și e-mailuri de la serviciu care zboară în direcția ta. Acestea fiind spuse, probabil că vei fi prea ocupat pentru a acorda prea multă atenție acestei schimbări automate a ceasului care are loc în timpul trecerii la ora de vară. Fă-ți treaba și nici măcar nu vei observa lipsa somnului.

♓ PEȘTI

După o Lună nouă puternică în semnul tău, Pești, această duminică leneșă de după DST te va inspira să te relaxezi și să te bucuri de confortul creaturilor tale. Dacă te simți dezorientat, eliberează-ți programul ca să poți sta confortabil în pat sau să te răsfeți cu ceva delicios la pachet. Ascultându-ți corpul și onorându-ți dorințele astăzi te va ajuta să faci tranziția spre vibrația primită de la ora de vară cu ușurință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.