Vă aștept la Ora de Imunitate!

Dragile mele, dacă sunteți din București, pe 11 Martie vă invit la „Ora de Imunitate”. Este un seminar gratuit, organizat de Școala Părinților Responsabili și Qbebe. Eu voi participa acolo în calitate de moderator, iar alături de mine se vor afla: Dr. Cristina Popescu – Medic pediatru, Dr. Oana Sinișteanu, Medic familie/copii și buna mea prietenă, Dr. Ruxandra Pleșea – Medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

 

 

Imunitatea este moștenită? Este dobândită? Este ceva ce noi, părinții, putem influența? Și dacă da, cum? Atât de multe întrebări … și toate vor primi răspunsuri de la specialiștii invitați la catedra Școlii Părinților Responsabili.

Astfel, LUNI, pe 11 Martie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Imunitate, fiecare părinte este invitat într-un călătorie informativă care va dezvălui mici secrete din ceea ce înseamnă această responsabilitate importantă când creștem un copil, care, din păcate, nu depinde numai de noi – IMUNITATEA.

Program:

Lecția 1
Mituri și adevăruri privind imunitatea organismului – Dr. Cristina Popescu – Medic pediatru
Lecția 2
Ghid pe vârste: cum creștem imunitatea copiilor – Dr. Oana Sinișteanu, Medic familie/copii
Lecția 3
Cum creștem imunitatea copilului prin alimentație – Dr. Ruxandra Pleșea – Medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Înscrierile la Ora de Imunitate se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeimunitate.php

FOLLOW ME

Așa cum vă spuneam, intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, așa că ar fi bine să vă înscrieți din timp.

 

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vină alături de ei, deoarece va exista o Cameră de Joacă plină de distracție pentru cei mici.

Articolul a fost publicat in CHICMOM si etichetat cu .

0 comentarii pe “Vă aștept la Ora de Imunitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.