Iată horoscopul tău pentru luna noiembrie 2021 – ce zodii au o periadă foarte grea

Iată horoscopul tău pentru luna noiembrie 2021

În luna noiembrie, astrele vor aduce ceva unic pentru fiecare semn zodiacal. Citește aici pentru a descoperi ce ți se pregătește:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbec, s-ar putea să te fi simțit blocată în ultima vreme, dar, din fericire, Marte s-a infiltrat în Scorpion, împreună cu Soarele și, după cum știi, Marte este conducătorul tău. Cu alte cuvinte, noiembrie va fi luna ta și una cel puțin clară. Această claritate va fi probabil în ceea ce privește finanțele și relațiile romantice sau, mai bine zis, o încrucișare a celor două.

Pe 19 noiembrie, când se materializează Luna plină și eclipsa de Lună, o mulțime de sentimente pe care le-ai reținut vor ieși la iveală; este timpul să renunți la ceea ce nu-ți mai servește. Această schimbare s-ar putea simți inconfortabil la început, dar nu uita că ești unul dintre semnele mai puternice. Odată ce vei înfrunta adevărul despre ceea ce te neliniștește, te vei ușura de grijile și traumele din trecut.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Se întrevăd lucruri mari în viitorul tău. Pe măsură ce Soarele intră în semnul tău opus, Scorpionul, vei experimenta unele schimbări mentale și schimbări pe termen lung în ceea ce privește cariera și sănătatea mintală. Această lună va fi crucială, deoarece eclipsa de Lună se află în Taur, lucrând în favoarea ta. Următoarele șase luni și următorii doi ani care urmează vor fi foarte diferite de cele pe care le-ai trăit până acum.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Te maturizezi, fără îndoială, ceea ce înseamnă că vechile iubiri și obiectivele temporare în carieră vor deveni mai permanente sau se vor încheia. Fă-ți timp pentru a avea discuții serioase și oneste despre dacă o anumită relație romantică sau prietenie te mai împlinește sau nu și dacă se aliniază cu valorile tale actuale. Dacă nu, pregătește-te să te îndepărtezi de aceste persoane.

În ultima vreme ai fost pentru mulți oameni o stâncă și un punct de sprijin, dar cu Soarele în semnul tău opus, s-ar putea să te simți uzat. Atunci când apar sentimente de tristețe, sprijină-te pe cei din jurul tău pentru a te ajuta să treci printr-o perioadă de transformare atât de importantă. Odată ce sezonul Săgetătorului începe pe 21 noiembrie, tot ceea ce ai lucrat pentru a obține va da în sfârșit roade. Așteptați-vă să vedeți o creștere care are loc în interiorul vostru foarte curând. Te descurci, Taur tenace.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Este timpul pentru puțină grijă de sine și o pauză atât de necesară de la toate îndatoririle. Ai muncit din greu, Gemeni, iar acest lucru nu a trecut neobservat. Profită de această lună pentru a respira și a o lua mai încet – nimeni nu te va învinovăți, căci este esențial să te relaxezi înainte de a te afla în pragul unei căderi psihice.

Noiembrie va fi, în sfârșit, luna în care vei avea momentul tău a-ha și fie vei rezolva o afacere de muncă semnificativă, fie, probabil, chiar vei experimenta înflorirea unei iubiri în devenire. Înainte ca acest lucru să se întâmple, însă, cineva special din viața ta ar putea fi nevoit să plece – dar nu te îngrijora – este spre binele tău.

Această lună este șansa perfectă de a schimba ceea ce ai cunoscut toată viața ta. Încearcă o nouă rutină de dimineață și încorporează ceva ce ți-ai dorit întotdeauna să încerci, cum ar fi meditația. Gândește-te la ceea ce te-a provocat și alege calea necunoscută. La final, îți vei mulțumi pentru că ai prioritizat ceea ce este mai bun și menit pentru tine. Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, iar tu ai așteptat destul de mult timp.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Lucrurile devin fierbinți, dornic de Rac! Pregătește-te să te distrezi. Locuiești în prezent în casa a cincea luna aceasta, ceea ce înseamnă că ești în casa distracției. Toată lumea ar trebui să fie invidioasă. Profită de petrecerile la care poți participa sau de călătoriile pe care le poți face, arătându-ți adevărata ta latură autentică și jucăușă în luna noiembrie.

În plus, creativitatea ta este în plină ascensiune. Dacă a existat un proiect sau o aplicație pe care ai tot amânat-o, acum este momentul ideal pentru a te apuca de treabă, deoarece sucul tău curge.

Cu toate acestea, ai grijă să nu lași focul pe care îl simți să declanșeze vreo dramă sau ruptură inutilă în viața ta, deoarece nu vrei să ieși din casa a cincea și din sezonul Scorpionului cu un sentiment de regret.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pe măsură ce Luna Nouă tocmai și-a făcut loc în Scorpion, a patra ta casă a casei, a familiei și a confortului este în plină desfășurare, exact la timp pentru începutul sezonului de vacanță. Fă-ți timp să te îndepărtezi de îndatoririle recente și, în schimb, creează-ți lista de dorințe pentru sărbători și decorează-ți casa pentru a construi un spațiu cât mai aliniat cu starea ta actuală de spirit.

Cu toate acestea, luna aceasta nu va fi însă numai liniștită, fără precauții. Ferește-te de emoțiile tale, deoarece s-ar putea ca în următoarele săptămâni să te declanșeze ceva ce nu te așteptai să auzi. Odată ce vei trece de acest obstacol, însă, vei fi menit spre măreție. Începând cu 21 noiembrie vei avea poftă de distracție și acțiune. Aceasta poate fi o nouă aventură sau un partener romantic pe care nu l-ai fi văzut venind. În perioada sărbătorilor, dacă familia te presează în legătură cu o anumită persoană sau îți pune prea multe întrebări, îndepărtează-te și nu lăsa furia față de această situație să te afecteze.

Fecioară (23 aug. – 22 sept.)

Este timpul să te grăbești și să nu mai aștepți să se întâmple ceva Fecioară! Luna Nouă în Scorpion reprezintă a treia ta casă a comunicării. Fii deschisă la a avea niște conversații benefice, revelatoare. Aceste subiecte de discuție vor fi un lucru bun, deoarece vor deschide noi uși și vor invita la oportunități. Deși pot părea stresante la început. Ține minte totuși că haosul nu este întotdeauna un lucru negativ și te poate face să treci printr-o revelație, mai ales după ce probabil ai avut senzația că viața ta profesională și personală au stagnat puțin în ultima vreme.

Eclipsa de Lună din Taur va semnala că în a noua ta casă se desfășoară înțelepciunea și nevoia de viteză. Aceasta este șansa ta de a face ceea ce ți-ai dorit întotdeauna să faci și de a fi cine ți-ai dorit întotdeauna să fii. Aplică pentru acel loc de muncă sau stagiu de practică pe care ți-ai spus că nu îl vei obține niciodată, călătorește în străinătate sau trimite-i un SMS acelei persoane speciale la care te-ai gândit un pic prea des.

Noiembrie va fi cu siguranță o perioadă plină de petreceri pline, sărbători în familie și invitații pe care pur și simplu nu le puteți refuza. Cum Marte se află în Scorpion, latura ta zburdalnică și cochetă ar putea ieși la joacă, aducând o mână de admiratori fără să încerci măcar! Norocosule, Fecioară, bucură-te de această perioadă de distracție garantată și gândire de viitor.

Balanță (23 sept. – 23 oct.)

Echilibrul înseamnă frumusețe, Balanță, și trebuie să îți amintești asta luna aceasta. Fie că te pregătești pentru examenele finale sau candidezi pentru un loc de muncă, stabilește-ți prioritățile și gestionează-ți timpul cu înțelepciune, deoarece va trebui să muncești din greu înainte de a te juca. Luna Nouă în Scorpion este centrată în jurul celei de-a doua case a ta, cea a finanțelor, a veniturilor și a cheltuielilor. Poți alege fie să atragi, fie să respingi banii, iar noi îți recomandăm să faci tot ce poți pentru a-i atrage.

Odată ce 21 noiembrie se apropie, însă, nu rezistați să vă dați drumul. Studiul și planificarea pe care le-ai făcut până în acest moment vor merita în cele din urmă și, ca urmare, îți poți îndrepta atenția spre alte lucruri, cum ar fi evaluarea unei relații în devenire sau în curs de destrămare. Orice ai alege să faci, asigură-te că este ceea ce îți dorești, deoarece dacă rămâi fidelă ție însăți și îți manifești dorințele, vei fi sigură că vei prospera în această lună noiembrie.

Scorpion (24 oct. – 21 nov.)

La mulți ani și la mulți ani și sezonului Scorpionului, zodiilor! Puterea ta inedită este în plină desfășurare și ar trebui să ți-o însușești. Marte îți vizitează semnul doar o dată la doi ani, ceea ce înseamnă că ar trebui să abordezi această perioadă de transformare cu o energie puternică. Acest timp este al tău și nu lăsa pe nimeni altcineva să-ți ia asta.

În următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce ne transferăm din sezonul Scorpionului, te vei trezi că vrei să îți pui toată energia înmagazinată în proiecte și oameni cu sens și nu există niciun motiv pentru care să nu faci exact asta.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetător, este timpul pentru o schimbare majoră de mentalitate și rutină. Asigură-te că te concentrezi pe lucrurile care contează cel mai mult și nu pe cele care ar putea avea tendința de a arde punți. În schimb, practicați îngrijirea de sine și autoperfecționarea pentru a vă împlini potențialul maxim.

Sezonul dvs. este pe drum, vă veți simți mai mult ca dvs. mai devreme ca niciodată.

Capricorn (22 dec. – 19 ian.)

Conștient Capricorn, nu simți că lucrurile încep să se pregătească? Cu Luna Nouă în Scorpion și cu tine în a unsprezecea ta casă, așteaptă-te la mesajul pe care îl căutai în ceea ce privește munca și dragostea. Știm că întotdeauna ai e-mailurile trase, dar de data aceasta, pe bune, ține-le deschise, deoarece o ofertă promițătoare va fi cu siguranță primită în curând.

Atât o oportunitate de networking, cât și un interes romantic pot părea ca și cum ar fi apărut din senin, dar în realitate, ambele sunt tot ceea ce ai așteptat cu disperare și mai mult decât atât. De asemenea, pofticioasa Venus va intra în Capricorn pe 5 noiembrie și va rămâne mai mult decât de obicei – până pe 6 martie. mai exact – așa că puneți în valoare latura voastră mai carismatică pentru a atrage tot ceea ce vă este destinat.

Deși lucrurile par a fi strălucitoare, fiți atenți la debutul Săgetătorului, când Soarele intră în enigmatica casă a douăsprezecea, ceea ce vă poate face să vă simțiți singuri și neliniștiți cu gândurile voastre. Anulați aceste sentimente grele cu unele de speranță și reflecție pentru a vă ajuta să obțineți tot binele care vă vine în cale.

Vărsător (20 ian. – 18 feb.)

Vărsătorule, te afli în prezent în casa a zecea și ar trebui să fii recunoscător că te afli acolo. În luna noiembrie a acestui an, așteaptă-te la o abundență de oferte în ceea ce privește promovarea și recunoașterea pentru munca și ambițiile tale. Continuați să vă străduiți să vă atingeți obiectivele și să vă manifestați în această perioadă pragmatică. Pe măsură ce trecem în a unsprezecea ta casă, te vei trezi că vrei să explorezi mai multe situații sociale și romantice, așa cum ar trebui.

De acum până în mai, ceva transformator va veni spre tine, așa că nu te îndoi de abilitățile tale, deoarece ești în floarea vârstei, iar companiile îți vor observa tăria de caracter.

Cu toate acestea, cu această determinare predominantă pentru îndatoririle destinate, s-ar putea să fii împărțit între a dori să te distrezi sau să continui să lucrezi pentru succes. Soarta ta: găsește un echilibru între cele două pentru a optimiza această perioadă prosperă din ciclul tău de viață.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești, nu mai jucați la sigur. Lunile de toamnă nu au fost promițătoare, dar nu te teme – noiembrie va fi punctul tău de cotitură. Pregătește-te pentru entuziasm și aventură, deoarece toate dorințele tale sunt pe cale să se manifeste.

La urma urmei, aceasta este perioada din an în care lucrurile încep să se întoarcă de la tine. În timp ce toate visele tale încep să se manifeste, nu uita să îți arăți recunoștința față de cei care te-au susținut de-a lungul timpului. Îndreaptă-ți atenția către cei dragi în această Zi a Recunoștinței. Mergeți în vizită sau sunați-i într-o după-amiază. Și lor le este dor de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.