În noaptea de 26 mai, două fenomene rare. Singura eclipsă de lună din an și Super Luna Sângerie. Ce se întâmplă cu zodiile

În noaptea de 26 mai, două fenomene rare. Singura eclipsă de lună din an și Super Luna Sângerie. Ce se întâmplă cu zodiile

În loc de o lună plină – care radiază o strălucire moale și perlată, în 26 mai, pe cer se va observa lumina unei eclipse lunare arde în culoarea unui roșu închis și amenințător (de aceea se numește Super Luna Sângerie). În locul haosului obișnuit care tinde să apară odată cu o lună plină, o eclipsă lunară are puterea de a evoca schimbări abrupte și neașteptate, schimbând cursul vieții așa cum o cunoașteți. Toate acestea pot părea dramatice, dar horoscopul tău pentru luna de sânge din mai 2021 dovedește că experiența se întâmplă cu un motiv.

Fiecare semn zodiacal va simți efectele acestei eclipse. Cu toate acestea, dacă se întâmplă ca harta ta natală să aibă planete în semne mutabile (în special între 0 și 10 grade), vei simți impactul ei și mai intens. Iată la ce te poți aștepta, în funcție de semnul tău solar și de zodia ta ascendentă:

♈ BERBEC

Este posibil să vedeți lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Este ca și cum ai face un pas înapoi și ai lua în considerare întreaga priveliște, în loc să fii obsedat de un mic detaliu. Noi oportunități se aliniază în favoarea ta, totuși, trebuie să ai o minte deschisă cu privire la direcția în care te îndrepți în continuare. Planurile nu ies întotdeauna bine, așa că îmbrățișează intervențiile spontane.

♉ TAUR

Modul în care îți investești timpul, energia și emoțiile spune foarte multe despre cum se dezvoltă succesul tău. Este timpul să te gândești dacă îți aloci resursele într-un mod semnificativ. Fă-ți timp pentru a achita datoriile, fă investiții financiare înțelepte și regândește limitele în relațiile tale. Permiteți schimbării să declanșeze o transformare mai profundă.

♊ GEMENI

Te afli în mijlocul atâtor schimbări neașteptate, iar acest lucru te încurajează să te dezvolți ca persoană. Cu toate acestea, există o șansă ca unele dintre relațiile tale să nu fie menite să ia parte la acest nou capitol al vieții tale. Dacă te trezești spunând „la revedere” cuiva important, acceptă inevitabilitatea că vei spune, de asemenea, „bună ziua” cuiva nou.

♋ RAC

S-ar putea să fiți luat prin surprindere de realizarea faptului că rutina zilnică și obiceiurile dvs. de bunăstare nu vă susțin cel mai bun sine. Este timpul să regândiți modul în care vă angajați în viața de zi cu zi. Reconsiderați-vă prioritățile, cum ar fi sănătatea, munca și perspectiva generală asupra bunăstării dumneavoastră. Luați-vă timp pentru a vă hrăni prin acțiuni practice.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♌ LEU

Este posibil să simți o dorință mai profundă de a te exprima artistic. S-ar putea să accepți faptul că temerile și inhibițiile care te împiedică să îți exploatezi creativitatea nu au loc în viitorul tău. Este timpul să îți iei un angajament mai semnificativ de a-ți onora imaginația și de a face tot ceea ce este necesar pentru a simți bucuria pe care meriți să o simți.

♍ FECIOARĂ

Viața ta personală poate absorbi unde de șoc ale schimbării. Aceste schimbări ar putea zgudui situația ta de viață, precum și dinamica familiei tale. Cu toate acestea, concluzia este că ești încurajat să creezi căminul pe care ți-ai dorit întotdeauna să îl ai. Infuzează-ți viața cu dragostea, intimitatea și sacralitatea care te lasă să te simți în siguranță și protejat.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să simțiți o dorință de a vă descărca ceva de pe piept; de a spune în sfârșit ceea ce ați vrut întotdeauna să spuneți. Aveți o voce pentru un motiv anume, iar acest motiv este să o folosiți. Mergi înainte cu un angajament curajos de a-ți exprima gândurile și ideile. Totuși, nu uitați să vă folosiți cuvintele pentru a vă manifesta viziunea pentru o realitate mai bună.

♏ SCORPION

S-ar putea să vă confruntați cu schimbări abrupte și semnificative în finanțele dumneavoastră. Cu toate acestea, este posibil să fiți, de asemenea, forțat să reconsiderați diferența dintre ceea ce vă doriți și ceea ce aveți nevoie. Nu ai nevoie de lucruri materialiste pentru a dovedi că ai succes și că ești demn de admirație. Stabiliți obiective financiare care să reflecte nevoile dvs. mai profunde.

♐ SĂGETĂTOR

Pregătește-te pentru schimbări neașteptate care vor avea loc în orice aspect al vieții tale. Aceste schimbări pot părea întâmplătoare la început, dar, în cele din urmă, sunt concepute pentru a te atrage în afara zonei de confort și pentru a te forța să îți îmbrățișezi destinul suprem. Uneori, universul trebuie să intervină și să te plaseze pe calea pe care trebuie să te angajezi.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te desparți de o durere pe care o adăposteai în interior. Sunt șanse mari să te fi agățat de răni din trecut, pentru că ești doar un om. Acum este momentul să te angajezi în terapia necesară, vindecarea și întinerirea spirituală care te va elibera de aceste sentimente negative. Eliberează-te de barierele tale interioare.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să fii nevoit să te gândești mai atent cu cine alegi să îți petreci timpul. Prietenii și asociații tăi au atât de multă influență asupra a ceea ce devii și este timpul să îți alegi oamenii cu mai multă atenție. Ar putea fi momentul să lucrezi cu persoane cu aceleași idei pentru un scop comun. Ai puterea de a începe o revoluție dacă vrei.

♓ PEȘTI

Cariera ta trece printr-un moment critic; s-ar putea să te confrunți cu schimbări bruște în traiectoria ta profesională la care nu te așteptai. Cu toate acestea, aceste schimbări te încurajează să te concentrezi asupra unor obiective profesionale care sunt mai în concordanță cu visele tale. Chiar dacă te simți mult în urmă, ai încredere că se pregătesc oportunități mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.