Îngrijirea de iarnă esențială pentru pielea ta

Îngrijirea de iarnă esențială pentru pielea ta

Iarna este cea mai așteptată lună din an, când poți purta mănuși, te poți strecura într-o pătură confortabilă și poți bea numeroase cești de latte. Dar aduce cu sine și o sumedenie de probleme de îngrijire a pielii. De la probleme vizibile, cum ar fi pielea uscată, până la probleme subiacente (de exemplu, eczeme), se pot întâmpla multe dacă nu se iau măsuri adecvate și la timp de îngrijire a pielii pe timp de iarnă. Printre alte măsuri, trebuie să folosiți produsele adecvate pentru îngrijirea pielii pe timp de iarnă și să mâncați și tipurile de alimente potrivite. Aruncați o privire la acest ghid simplu de îngrijire a pielii pe timp de iarnă și păstrați-vă pielea sănătoasă, moale și strălucitoare în acest sezon.

Alegeți produsul potrivit

Este foarte important să folosiți produsele corecte de îngrijire a pielii pe timp de iarnă. Deoarece diferite persoane au tipuri de piele diferite, trebuie să găsiți o loțiune, o cremă sau o cremă hidratantă care se potrivește cel mai bine pielii dumneavoastră. Dacă aveți o piele grasă, nu veți beneficia de folosirea unei loțiuni destinate îngrijirii de iarnă pentru pielea uscată și viceversa. Așadar, înțelegeți-vă tipul de piele și alegeți produsele hidratante destinate dumneavoastră. Ai putea încerca să folosești uleiuri esențiale pentru pielea ta, deoarece aceste uleiuri nu numai că suplinesc hidratarea pierdută, ci și umplu orice gropițe sau imperfecțiuni pe care pielea ta le-ar fi putut suferi.

Abordați zonele cu uscăciune suplimentară

În timpul iernilor s-ar putea să observi că unele zone ale pielii tale se usucă excesiv. Buzele și picioarele tale sunt cele mai afectate zone. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că glandele producătoare de ulei nu sunt distribuite în mod egal pe tot corpul. Așadar, identifică zonele corpului tău care se simt deosebit de uscate și rezolvă imediat problema. În funcție de tipul tău general de piele, obține îngrijirea perfectă pentru iarnă. Aceasta va hidrata pielea și o va face sănătoasă și frumoasă.

Exfoliați în mod regulat

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Dacă observați pielea uscată și descuamată la suprafață, asigurați-vă că o exfoliați ușor. De fapt, este foarte indicat să vă exfoliați regulat pielea în timpul iernii. Celulele pielii de la suprafață se usucă foarte repede și împiedică hidratarea să ajungă la straturile de dedesubt. Așadar, folosește un scrub facial bun și exfoliază-te pentru a scăpa de aceste celule moarte și uscate ale pielii. Odată ce ați făcut acest lucru, hidratați-vă bine pielea cu cele mai bune uleiuri esențiale disponibile pe piață. Acest lucru va aduce o diferență foarte mare în rutina ta de îngrijire a pielii pe timp de iarnă și îți va aduce rezultate mai bune și mai rapide.

Stați departe de soare

Cu siguranță că te simți bine să faci baie de soare în timpul iernii, dar razele directe ale soarelui asupra pielii tale pot provoca multe daune, cu atât mai mult iarna. Razele UV ale soarelui pot răpi pielii toate uleiurile naturale și o pot face uscată. Și cum producția naturală de ulei este oricum scăzută iarna, problema se intensifică. Așadar, dacă vrei să te bucuri de căldura soarelui într-o dimineață rece de iarnă, asigură-te că aplici o loțiune bună cu protecție solară sau că îți acoperi fața și brațele cu o eșarfă ușoară. Acest lucru va împiedica razele nocive să ajungă direct și să vă afecteze celulele pielii.

Mâncați corect

În timp ce puteți beneficia de toate serviciile salonului de înfrumusețare la domiciliu și vă puteți răsfăța pielea, puteți, de asemenea, să ajutați enorm situația prin alimentație corectă. Ceea ce mănânci se vede pe pielea ta. Iarna vine cu un sortiment de legume verzi bogate în vitamine și nutrienți. Anumite alimente precum nucile de cocos și măslinele ajută, de asemenea, la refacerea uleiurilor naturale ale corpului tău. Nuca de cocos este bogată în grăsimi sănătoase și vă menține pielea moale și suplă. Măslinele sunt o sursă bogată de vitamina E, un lucru esențial pentru a combate pielea uscată. Așadar, mâncați corect în această iarnă și observați o diferență notabilă în calitatea pielii dumneavoastră.

Beți multă apă

Consumul de apă poate fi ceva ce asociați cu verile calde și umede. Dar vei fi surprinsă să afli că apa este la fel de benefică și în timpul iernii ca și în timpul verii. Cu cât bei mai multă apă, cu atât pielea ta rămâne mai mult hidratată din interior. De asemenea, apa ajută la eliminarea toxinelor dăunătoare din piele și ajută la combaterea diverselor probleme ale pielii pe timp de iarnă, de asemenea. Așadar, împânziți-vă posturile de lucru cu sticle pline cu această licoare umilă și vedeți rezultatul cu timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.