La ce ar trebui să te gândești înainte să-i judeci pe ceilalți

Ești mulțumit de viața pe care o ai? De familia ta? De posibilitățile pe care ți le-a oferit? Ești conștient cât de mult ți-au schimbat parcursul?

Toby Morris, un grafician australian, a creat niște ilustrații care ne învăța o lecție importantă: faptul că nu toată lumea are aceleași oportunități în viață. Aceasta este o scurta poveste despre doi oameni născuți în familii complet diferite.

Diferențele sociale și membri familiei joacă un rol semnificativ în viața copiilor lor. ale căror membri joacă un rol semnificativ viața copiilor lor.

1-39-8153200

2-35-9318007

5-36-4296983

6-33-5901977

Nu există oameni care se realizează singuri. Oamenii se realizeaza prin intermediul altor sute de oameni la fel ca ei. Orice om care ne-a facut un bine sau ne-a spus o vorba frumoasă pentru a ne încuraja, a intrat în mod iremediabil în gândurile noastre și a participat la experiența noastră de viața și a contribuit la succesul pe care îl avem.

Nu uita să nu judeci pe nimeni pentru că nu îi știi povestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.