La mulţi ani mie, la mulţi ani blogului meu!

Ela Craciun - aniversare blog

Ela Craciun - aniversare blog

Începutul este cea mai importantă parte a unei lucrări
Platon

     M-am gândit destul de multe zile dacă să fac acest blog sau nu. Mi-am luat în calcul timpul pe care va trebui să îl aloc, resursele, ce anume să vă împărtășesc. M-am sfătuit cu prietenii și le-am cerut cea mai sinceră părere. Apoi am început să fac planuri și să organizez totul în cel mai mic detaliu. Și iată că a trecut un an!Ieri, de ziua mea, am sărbătorit și un an de blog! Un an de prietenie, de susținere, de cunoaștere. 

A fost un an în care, în primul rând, am învățat multe despre ce înseamnă a trăi frumos, a gândi pozitiv și a face ca tot ce visezi să devină realitate. Am învățat aceste lucruri de la voi și de la oamenii frumoși pe care m-am bucurat că i-am intervievat. Monica Petrică, Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Răzvan Mazilu – menționez doar câteva nume, deși ar trebui să numesc fiecare persoană care a acordat un interviu acestui blog și care a împărtășit cu noi, cu toată generozitatea, informații prețioase. Însă, fac acest lucru ori de câte ori am ocazia, în fiecare discuție pe care o am și cu tot dragul. Pentru că fiecare material, fiecare întâlnire pe care am avut-o cu scopul de a vă aduce cea mai bună informație pe blog a însemnat ceva important și pentru mine – și eu, la rândul meu, am învățat foarte multe.

Mă bucur că această aniversare s-a întâmplat să fie chiar în Săptămâna Mare când fiecare dintre noi ne pregătim de Sfintele Sărbători de Paște și, îmi place să cred, ne bazăm mai mult pe suflet. Pentru că aceasta este una dintre lecțiile pe care le-am învățat de la voi, dragii mei cititori. Toate mesajele voastre mi-au dat aripi. Numărul mare al cititorilor acestui blog mi-a dat încredere. Am învățat și mi-ați reconfirmat lucruri importante: lecția încrederii, a prieteniei, a aprecierii, a cunoașterii. Am învățat că cea mai puternică forță este cea a gândului. Deunăzi, în timp ce îmi făceam temele pentru emisiunea mea, Numai de bine, am găsit pe internet o frază în care Robert Redford credea foarte mult: Când “aş vrea” devine “vreau”, când “ar trebui” devine “trebuie”, când “mai întâi” şi “mai apoi” devin “acum”, atunci şi doar atunci dorinţele încep să se transforme în realitate. Voi m-ați învățat să cred din ce în ce mai mult!
Dragii mei, pășim împreună într-un nou an aici, pe blog, un an în care vom continua ca, împreună, să ne transformăm gândurile în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.