Lidia Fecioru: Nu trebuie să aşteptăm ajutor de la nimeni, pentru că îl vom găsi în interiorul nostru

Lidia Fecioru – Ajuta-te singur

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți și mai redutabili bioenergeticieni din România. Cu siguranță, mulți dintre voi ați auzit de ea, ați văzut-o la televizor sau chiar ați vizitat-o.  Își împarte programul și viața între București și Cluj și se bucură de fiecare dată când oamenii o sună să îi spună că s-au vindecat sau că au depășit un impas. Am întâlnit-o la începutul unui nou an și trebuie să recunosc că m-a încărcat de energie bună și de o stare de bine, de care am devenit conștientă și pe care încerc să o perpetuez zilnic de atunci. Mai multe despre energiile vindecătoare, despre cum funcționează subconștientul și despre cum totul se află, de altfel, în mâinile fiecăruia dintre noi, dar și despre energia primordială care guvernează, schimbă și vindecă tot, dragostea, vă las să aflați din interviul de mai jos.

De unde vin energiile vindecătoare?

Lidia Fecioru:  Energiile toate sunt vindecătoare pentru că sunt energii vii, toată lumea le posedă, unii mai mult, alții mai puțin, unii pot avea posibilitatea să se reîncarce în timp ce dau această energie și să o transforme în energie vindecătoare. Ea se transformă  doar transformând-o tu ca bioterapeut sau bioenergitician.

Bioenergia nu va înlocui niciodată un bloc de operații, ea ține foarte mult de modificarea funcționalității, deci un organ aflat în disfuncție, cum e tiroida, dacă este hipo, dacă este hiper, daca începe să facă noduli, dacă se dereglează – toate acestea se reglează făcând tratatament pentru tiroidă.

Care sunt bolile cu care vă confruntați cel mai des?

Lidia Fecioru:  Tot ce ține de disfuncții: biliare, circulatorii și cardiace, dar fără a înlocui operația. De exemplu, coxartroza nu intră în această categorie, acolo e o problemă de mecanică, iar bioenergia nu poate ajuta în niciun chip în acest caz.

 Care este boala cea mai gravă pe care ați vindecat-o?

Lidia Fecioru:  Toate sunt și ușoare și grave pentru unii, unii pot avea cancer și-l duc 20 de ani și trăiesc 70-80 de ani, iar alții nu au cancer și mor pentru că mintea le merge altfel.

 Totul vine din noi, din gândirea noastră?

Lidia Fecioru:  Noi ne putem modifica organismul pentru că conștientul nostru, adică ceea ce vedem și pipăim, ce gustăm, transmite informația către subconștient, subconștientul transformă organismul nostru în perioada de somn exact cum îi dăm noi informația. Tocmai de aceea spun: Gândiți pozitiv! Vedeți ce vă doriți, pentru că a gândi pozitiv și a-i pune subconștientului imagini pozitive înseamnă sănătate. E  atât de ușor, e la îndemâna tuturor, nu costă bani.

FOLLOW ME

Există exerciții pe care ar trebui să le facem singuri?

Lidia Fecioru:  Îndeosebi, nu. Pentru  că a gândi, a transmite informație pozitivă subconștientului este un exercițiu în sine, este un exercițiu foarte important, oamenii trebuie să înțeleagă că avem totul la îndemână, toate ustensilele ca să fim bine. Importantă este și vorba: Atenție ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple! Cam asta e, aceste vorbe sunt luate din telepatie, din déjà vu-uri, li s-a întâmplat oamenilor. Așa este și cu bolile, unii pot muri de o durere de cap și alții pot trăi cu cancer 70-80 de ani.

Oamenii vin la dumneavoastră să se vindece, e clar că aveți ceva în plus…

Lidia Fecioru:  Există în plus atunci când organismul deja  a trecut de o limită a autovindecării și-atunci vine la tine special pentru asta, el a trecut pragul acela nevindecându-se, dar a trecut cum? Nu a făcut nimic pentru a se menține sănătos, se supără, este invidios, își hrănește sufletul tot timpul cu gânduri și energii negative și organismul începe să se îmbolnăvească și-atunci vine la mine … Când se pune problema de un aspect mecanic, îl trimit la medic  întotdeauna.

Cum se desfășoară procesul de vindecare?

Lidia Fecioru:  Pentru unii, complicat, pentru mine, simplu. Trebuie să văd o scanare a corpului, văd unde e problema, unde s-a produs disfuncția, de unde a pornit, eu tratez cauza, nu tratez efectul. Efectele trec de la sine când cauza e vindecată.

De cele mai multe ori cauzele vin tot din interior?

Lidia Fecioru:  Obligatoriu, la baza îmbolnăvirii organismului nostru, la nivel energetic, dereglările care se produc sunt numai și numai din cauza noastră.

Cum arată corpul nostru din punct de vedere energetic?

Lidia Fecioru:  Eu am o vorbă: bolile nu se atașează de oamenii fericiți, dacă te uiți în spate și faci o retrospectivă a cunoștințelor, a ce ai mai auzit, ai să înțelegi că de cancer se îmbolnăvesc doar persoanele care nu sunt fericite în familie, deci o suferință îndelungată care aduce cu ea boli. Cam acesta e organismul nostru și eu spun că oamenii fericiți știu să se detașeze de probleme, știu să ierte, să se bucure de orice. Dar există și oameni care nu înțeleg valoarea vieții, oamenii care vin la mine și nu au nimic, dar îi doare totul și-atunci încep să întreb: hai să vorbim despre ce înseamnă sufletul? Unde este durerea sufletului tău?

Care este cea mai mare satisfacție pe care o aveți  referitor la pacienții care v-au trecut pragul?

Lidia Fecioru:  Am multe satisfacții, de pildă, un prieten bun și-a botezat fetița în urma unei relații, pe care nu știa dacă să o aibă sau să nu o aibă. Stătea în cumpănă pentru că avea o soție deja. I-am spus: nu o să fii niciodată fericit atât timp cât există acel punct nefericit  și i-am spus că a ține o nefericire în loc înseamnă egoism, ceea ce există din cauza judecății divine, de care oamenii nu țin cont, dar judecata divină este pe loc: dacă tu azi vei fi răutăcios, mâine așteaptă-te să primești același lucru sau nici măcar mâine, azi vei primi acel boomerang. Atâta timp cât ești egoist cu soția ta și nu o vei lăsa să fie fericită, nici tu nu o să fii fericit. Neavând copii,  au divorțat, s-a căsătorit cu altcineva, a făcut o fetiță..Astea sunt bucuriile. Și soția sa se va căsători și ea și va avea și ea copii, dar cu alt barbat. Pe oameni nu poți să îi schimbi, dar poți să le dai un sfat de a merge pe un alt drum, de a face altceva – asta este cea mai mare satisfacție a sufletului meu. Sunt oameni cărora le-am dat un sfat și s-au supărat pe mine. După aceea, și-au revenit, pentru că, în afară de un sfat,  mă uit în câmpul lor energetic, mă uit la ce li se poate întâmpla…

Cum arată un câmp energetic frumos?

Lidia Fecioru:  Un câmp energetic frumos este când interiorul nostru transformă fizicul nostru, și interior, și exterior,  în pozitiv. Nu există un corp astral frumos, există pozitiv și negativ.

Cum v-aţi descoperit „puterile”?

Lidia Fecioru:  Sunt lucruri care au apărut pe parcurs, nu au apărut toate odată. Clarviziunea nu a apărut odată cu energia pe care o simțeam că există în plus. Eu asta și fac. Am cursanți, îi învăț să transforme energia în energie cu informație vindecătoare. Dacă nu știi să faci un diagnostic și ce problemă are pacientul, atunci nu te apuci decât atunci când vine cu un diagnostic de la medic, ca să nu ai probleme. Oamenii sunt buni până la proba contrarie sau răi până la proba contrarie. Așa că e bine ca paza bună sa treacă primejdia rea..

Cât vă ajută într-un tratament clarviziunea?

Lidia Fecioru:  Mă ajută tot timpul pentru că eu știu când un organism devine echilibrat, când organismul funcționează bine și le zic să-și facă analizele ca să iasă bine. De exemplu: tu ai o problemă, vii la mine, spui că simți un nodul la sân, eu spun că nu este canceros, este un nodul hormonal, nu este periculos, poate dispărea în funcție de cum reglăm partea hormonală a organismului. În subconștientul tău, e un pericol, vrei, nu vrei, mâna se duce la el. Și-atunci, făcând analizele, văzând că nu este canceros, că nu este tumoră malignă, în subconștient ți se șterge această informație.

Dar ce se întâmplă cu bolile grave? Dacă dorim să ne vindecăm, reușim cu ajutorul subconștientului?

Lidia Fecioru:  Și când depistăm boala, cine mai vindecă un cancer metastazic? Pentru mine a spune că vindec orice fel de boală, e o minciună, pentru că sunt boli care se vindecă și altele care nu.Trebuie să înțelegem că nu orice fel de boală se tratează cu bioenergie, cum spuneam și mai devreme:  doar disfuncțiile organismului. Eu nu înlocuiesc o operație. Terapeutul trebuie să fie foarte sincer, de exemplu: o fiere cu piatră în veci nu o să fie vindecată cu bioenergie, omul trebuie operat. Banii nu înseamnă nimic. Astăzi sunt, mâine nu. Tu cu ce rămâi? Cine ești? Pentru mine este foarte important ce rămâi pentru oameni. Un mincinos? Trebuie să rămâi un om care să știe să facă ceva. Dacă nu știi, nu faci.

Ați spus un lucru foarte important mai devreme… sunt oameni care își asumă fapte pe care nu le pot face. De unde știm unde să mergem și că acel terapeut are puterea de a ne vindeca?

Lidia Fecioru:  Am observat în practica mea de foarte mulți ani – 22 de ani –  că iau această plasă cei ce nu cred în bioterapie și aleargă după himere. Cum apare un terapeut la televizor, e la el, cum apare altul, e la el ți nu are niciun rezultat, pentru că e nestatornic, aleargă după ceva, după cuvinte frumoase. Eu îmi ascult intuiția. Intuiția este îngerul nostru păzitor, pentru că trebuie să o ascultăm și să ne luăm după ea. Când vezi un om, informația brută pe care ai primit-o despre acea persoană este cea adevărată. Niciodată nu trebuie să o pui la îndoială. Dacă mă înșel, poate nu e adevărat, poate nu am văzut bine. Tocmai din cauza asta nu au reușit cei care nu cred, care nu cred în nimic, nu neapărat în bioterapeut. Omul trebuie să gândească că: sunt un om integru, pot să mă hrănesc, nu depind de nimeni și nimic, celelalte sunt ușor de trecut, atâta timp cât eu sunt așa . Cam așa este o ședință de bioterapie.

De exemplu, am fost la Medias vineri și sâmbătă și m-a sunat o pacientă de-a mea, spunâdu-mi că de-abia așteaptă să ne vedem, pentru că are o noutate pentru mine, ea fiind programată la o operație de tiroidă, pentru aprilie, la Parhon. Noi am făcut vreo 9 ședințe împreună, am lucrat pe tiroidă, dar și când lucrez,vorbim, spunem bancuri, discutăm despre modă, rochii, despre politică, însă, informația mea se duce acolo și se transformă în ceea ce trebuie. M-am dus și când am văzut-o, mi-a sărit în brațe și cu analizele, mi-a zis : “Să știi că am scăpat de operație! Am fost, mi-am făcut analizele, acestea au ieșit în limite normale și nodulii mi-au scăzut, iar profesorul mi-a zis că nu mă mai opereză.” Asta e o bucurie pentru mine. Eu fac tratamentele o dată la 2 săptămâni pentru că vreau să văd ce se întâmplă în acest timp, degeaba fac zilnic pentru că organismul nu poate să mai preia, să transforme în ceea ce vrem noi. Tratamentul durează un an. Într-un an se fac  maxim 24 de ședinte, cu pauze de sărbători sau concedii..

Cât durează o şedinţă?

Lidia Fecioru:  10-15 minute, pentru că atât poți să modifici într-o ședință, mai mult de atât nu pot.

Care este sentimentul cu care pleacă pacientul de la dumneavoastră?

Lidia Fecioru:  În momentul în care spun că ne vedem în data de, peste  2 săptămâni, îmi spun: “Abia aștept, mă simt extraordinar!” Și pleacă. Acest ,,abia aștept” este ca și cum nici nu vreau ca oamenii să-și creeze o dependență de mine, noi facem un număr de țedințe, după care facem o pauză să vedem cum funcționează organismul fără a veni la ședințe.

Vă încărcați cu energiile negative ale celui care vine să se vindece?

Lidia Fecioru:  Nu ai cum să te încarci cu ele pentru că tu nu preiei, tu dai, nu ai cum. Doar sentimental, sufletește, dacă ți-e milă de el. Nu trebuie să-ți fie milă.Când ți-e milă, de milă ajungi.

Cum ne ferim de vampirii energetici?

Lidia Fecioru:  Nu le mai dăm voie să se plângă. Trebuie să faci ceva ca să fii fericit. Dacă tu nu faci pasul spre fericire și preferi să-ți plângi de milă, situația e clară. Vampirii energetici joacă această carte până la epuizare, se simt bine în pielea lor mocirloasă pentru că așa vor, nu fac nimic pentru a se transforma.  Cerșetorii, de exemplu. Îi spuneam unui preot că eu nu pot da bani cerșetorilor, nu mă trage sufletul, deși sunt o fire miloasă. Știi ce mi-a zis preotul? “E crucea lor și, dacă tu dai bani astăzi și mâine și peste un an tot acolo o să-l gasești pentru că asta vrea să facă. Nu e vina ta că el stă acolo, pentru că nu face altceva. Asta îi place lui să facă și atunci mai bine ajuți pe cineva care merită.

Cum ar arăta lumea dacă toți am fi mai buni?

Lidia Fecioru:  Bunătatea ar aduce un echilibru,o armonie între oameni,o lume fără stres.

Există și oameni cu energii negative de la care le putem prelua? Pur și simplu doar stând în preajma lor?

Lidia Fecioru:  Facem referire la cei care se victimizează, care devin vampiri energetici fără voia lor, care habar nu au ce distrug în jurul lor. Sunt doi, trei oameni…De exemplu, intri într-un birou, sunt trei oameni, două fete care râd și una care este foarte tristă. Cea tristă reușește să aducă tristețea și repulsia în acel birou foarte tare pentru că este energia negativă care se dublează și le biruie pe cele două care râd sș este și urățenia ei față de cele două care râd, invidia, supărarea care se transformă. E un fel de tabla înmulțirii.

Trag câteva concluzii, aşadar:
 • Suntem ceea ce gândim, totul depinde numai de noi.
 • Suntem rodul gândirii noastre, ce mâncăm și ce gândim, exact așa arătăm și trăim.
 • Nu trebuie să așteptăm ajutor de la nimeni, pentru că îl vom găsi în interiorul nostru.

Lidia Fecioru:  Exact, în dragoste există o zicală: “Dă-mi un punct de echilibru ca să-ți pot dărui Pământul!” Acel echilibru e întreg la noi și atâta timp cât oamenii se vor iubi între ei și se vor respecta,vor aduce echilibru. Ai posibilitatea să faci rău oricând, încearcă să te abții să faci acel rău. Ce te costă să nu-l faci? Așa cum nu te costă nici să-l faci, e alegerea ta…

Dacă totuși am o problemă, e de ajuns să merg acasă, să stau cu mine, să mă gândesc la ea, să încerc numai gândind să o văd altfel decât este ea, neagră și aparent de nerezolvat. Gândind și punându-le pe căprării, vei găsi rezolvare.

Şi dacă totuşi nu ţine de mine? Dacă nu este în puterea mea?

Lidia Fecioru:  Trebuie să ținem cont și de oamenii pe care îi întâlnim în cale. Se zice că Dumnezeu lucrează prin oameni, nu există să ai o problemă și să-ți apară în drum o persaoană care să te poată ajuta, dar mândria de a cere ajutorul unde este? Stă acolo și zice: “cum mă poate ajuta?” Dacă nu ai încredere în tine, de ce ai mai trăi? Cere și ți se va da, nu sta și nu aștepta cu traista desfăcută, pentru că Dumnezeu îți dă, dar nu îți pune și în traistă. El îți dă posibilitate, îți dă oameni, îți pune în conjunctură să-ți rezolvi problemele, dar, dacă tu ești negativist și nu vrei, ești liberul tău arbitru.

Este bine să  visăm cu ochii deschiși?

Lidia Fecioru:  A visa cu ochii deschiși înseamnă a-ți vedea informațiile pe care le ai în față. Acestea  nu sunt vise, sunt informații ce le punem subconștientului, care, în momentul în care ne întâlnim cu situația ca atare, subconștientul imediat reacționează, ca déjà vu-ul. Gândul în sine este un halou de energie care se duce și el și caută rezolvare și echivalent. Am dat de un bărbat care arăta exact ca în visurile mele, undeva exista acea persoană, pe rezonanță și am găsit-o. Așa se întâmplă și cu lucrurile și cu ce se întâmplă în fiecare zi.

În încheiere, ne puteți da un sfat?

Lidia Fecioru:  Aş zice că oamenii să se iubească pe ei şi pe aproape ca pe sine, pentru că, atâta timp cât nu există iubire în tine nu o să poţi să iubeşti pe cei din jurul tău. Nu cere iubire de la nimeni.

Îubiţi-vă pe voi şi atunci veți putea da numai bucurie, frumuseţe şi nu veţi putea face rău, nici măcar vouă înşivă.

16 comentarii pe “Lidia Fecioru: Nu trebuie să aşteptăm ajutor de la nimeni, pentru că îl vom găsi în interiorul nostru

 1. ana says:

  as dori sa stiu daca o fata de 18 ani cu diagnostin de hipotiroidie mostenita poate fi tratata prin bioenergie. are deasemenea mari problene cu acneea. multumesc

 2. ana says:

  as dori sa stiu daca o fata de 18 ani cu diagnostin de hipotiroidie mostenita poate fi tratata prin bioenergie. are deasemenea mari problene cu acneea. multumesc

 3. ianca aurel says:

  Asta, asa-zis ‘bioenergetician’ e o filorusa convinsa, una lipsita de caracter.
  ‘madam’, ai state la KGB, ‘rusoaico-moldoveanca’, altfel nu ai veni in emisiunile A3 sa faci propaganda comunista ruseasca.
  Ce stii tu despre Romania si romani?, ca sa critici lupta anticoruptie a celor ce vor un viitor mai bun pentru copii lor intr-o Romanie fara amestecul rusesc, al celor care te platesc de la Moscova si a cozilor de topor care te cheama in mizeria lor de emisiune. Copii nostrii au iesit in strada ca sa invate acum sa spuna ‘NU’ amestecului ‘oricui’ in tara noastra, invata ce inseamna Democratia! du-te inapoi, la rusi, acolo ti-e locul!

 4. ianca aurel says:

  Asta, asa-zis ‘bioenergetician’ e o filorusa convinsa, una lipsita de caracter.
  ‘madam’, ai state la KGB, ‘rusoaico-moldoveanca’, altfel nu ai veni in emisiunile A3 sa faci propaganda comunista ruseasca.
  Ce stii tu despre Romania si romani?, ca sa critici lupta anticoruptie a celor ce vor un viitor mai bun pentru copii lor intr-o Romanie fara amestecul rusesc, al celor care te platesc de la Moscova si a cozilor de topor care te cheama in mizeria lor de emisiune. Copii nostrii au iesit in strada ca sa invate acum sa spuna ‘NU’ amestecului ‘oricui’ in tara noastra, invata ce inseamna Democratia! du-te inapoi, la rusi, acolo ti-e locul!

 5. Koni says:

  Va multumim pentru aceste minunate si pline de adevar argumente. Aveti perfecta dreptate in tot ceeace a-ti spus si recomandat,….personal va spun cuvintele mi-au mers la suflet, sunt o buna lectie.

 6. Koni says:

  Va multumim pentru aceste minunate si pline de adevar argumente. Aveti perfecta dreptate in tot ceeace a-ti spus si recomandat,….personal va spun cuvintele mi-au mers la suflet, sunt o buna lectie.

 7. magdalena says:

  poate si eu fara sa vreau devin vampir energetic, nu stiu, pt ca da sunt f trista mereu, nu sunt invidioasa pe nimeni, nu sunt egoista, dar viata mea a fost si este un dezastru, nu ma mai inteleg cu nimeni, nu ma iubeste nimeni, am cazut si nu mai am puterea sa ma ridic

 8. magdalena says:

  poate si eu fara sa vreau devin vampir energetic, nu stiu, pt ca da sunt f trista mereu, nu sunt invidioasa pe nimeni, nu sunt egoista, dar viata mea a fost si este un dezastru, nu ma mai inteleg cu nimeni, nu ma iubeste nimeni, am cazut si nu mai am puterea sa ma ridic

 9. plopeanu maria says:

  Buna ziua ,stimata Doamna,nu stiu unde sa va scriu ,fapt pentru careva adresez aici o intrebare.,…din zece verificari de ora pe ceas ,opt sunt…ora identica cu minutul..ora 8/08 ,ora 13 /cu 13min ora 20cu 20 min..Se intampla de cateva saptamani..ce sa cred..ce sa zic…parca mi e si teama sa ma mai uit la ceas..multumesc si numai bine

 10. plopeanu maria says:

  Buna ziua ,stimata Doamna,nu stiu unde sa va scriu ,fapt pentru careva adresez aici o intrebare.,…din zece verificari de ora pe ceas ,opt sunt…ora identica cu minutul..ora 8/08 ,ora 13 /cu 13min ora 20cu 20 min..Se intampla de cateva saptamani..ce sa cred..ce sa zic…parca mi e si teama sa ma mai uit la ceas..multumesc si numai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.