Lista de cumpărături necesare bebelușului (6-12 luni)

Salutare, salutare,

Bine v-am regăsit cu primul articol de anul acesta dedicat bebelușilor. Pentru că Lista de cumpărături necesare bebelușului este unul dintre cele mai citite articole din 2019, m-am gândit să revin cu un update și să adaug pe listă câteva lucruri de care avem nevoie odată ce bebelușul crește.

Sper ca multe dintre curiozitățile voastre să își găsească răspunsul în acest video și aștept ca întotdeauna întrebările voastre pe contul meu de instagram, @elacraciun.

Produse menționate în video:
– săculeț de dormit
– pantofiori (cei de casă trebuie să fie comozi și să nu alunece, cei speciali pentru mers trebuie să aibă talpa flexibilă și să fie ridicați pe gleznă)
– jucării educative (găsiți aici mai multe detalii despre alegerea jucăriilor în funcție de vârstă și siguranță)
– centru de activități (a nu se confunda cu premergătorul, găsiți aici mai multe detalii despre diferența dintre ele și de ce medicii nu recomandă premergătorul)
– cutii de depozitare pentru jucării
– cartea „12 luni fără griji” – aici găsiți răspunsul la toate întrebările pe care le primesc frecvent pe instagram legate de somn, diversificare și acomodarea cu bebelușul

Să aveți un an minunat și fără griji alături de bebelușii voștri!

Dacă încă nu ați cumpărat cărțile mele, le găsiți în continuare pe shop.elacraciun.ro atât separat, cât și în pachetul promoțional.

FOLLOW ME

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

În rubrica Jurnal de bebe veți găsi materiale utile, experiențele mele și informații de la specialiști cu privire la tot ce înseamnă viața unui bebeluș.  Dacă vreți să vedeți cum a fost sarcina, puteți citi articolele din categoria Jurnal de Sarcină. Vă aștept și în grupul Mămici și copii fericiți❤

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

0 comentarii pe “Lista de cumpărături necesare bebelușului (6-12 luni)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.