Lucruri de care nu ai nevoie, dar dai bani mulți pe ele

Lucruri de care nu ai nevoie, dar dai bani mulți pe ele. Uite așa te trezești fără bani cu câteva zile înainte să-ți intre salariul și nu știi pe ce ai dat banii.

Te apucă regretele și atunci promiți să nu mai faci, însă știm cu toții că nu e așa ușor. Așadar, pentru tine am construit această listă care să te ajute să-ți dai seama mai ușor cum poți face economii.

1. Cosmetice pe care le folosești o dată, de două ori.

Deși mai ai acasă încă 100 de truse, știm că niciodată nu sunt suficiente la fel ca rochiile și pantofii. Însă, trebuie să fii serioasă, iar dacă jobul tău nu e de make-up artist ar trebui să renunți la acea trusta destul de costisitoare pe care o folosești atunci când o cumperi pentru a testa nuanțele și poate pentru vreun machiaj mai important peste câteva luni.

2. Jucăriile scumpe pentru animăluțele de companie

Da,da, da jucăriile pentru câini sau pisici sunt super adorabile mai ales când prețul are mai multe zero-uri în coadă. Din păcate, patrupedul nu este foarte încâtat de lucrurile scumpe. Este mai încântat de lucrurile practice, cele pe care el le consideră practice, nu tu.

FOLLOW ME

3. Echipament sportiv

La această categorie se acceptă maxim 2 gantere și un covor pt antrenament. Orice aparat pentru un abdomen de invidiat sau o bicicleta pentru picioare ferme se va transforma într-o chestie inutilă de care te împiedici prin casă. De cele mai multe ori nu durează o lună până când nu-ți mai vei găsi timp pentru a le folosi.

4. Cumpărați prea multe elemente decorative

De cele mai multe ori când ne aflăm într-un magazin pentru decorațiuni de casă avem tendința să cumpărăm cât mai multe pentru că sunt frumoase și avem impresia că este nevoie de toate. În principiu, cu cât există mai puține elemente cu atât mai frumos o să se vadă casa.

5. Faceți cumpărături în vacanță

Deși tentația cumpărăturilor în vacanță este mare, trebuie să aveți în vedere că nu orice o să vă fie de folos. Decât un borcan de curry înghițit de dulapul din bucătărie mai bine un portofel din piele care o să vă servească câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.