Luna în Berbec aduce schimbări pentru zodii. Citește previziunile pentru fiecare

Luna în Berbec aduce schimbări pentru zodii. Citește previziunile pentru fiecare

♈ BERBEC

Luna se mută în semnul tău în această dimineață, dragă Berbec, oferindu-ți ocazia de a te revigora dacă te-ai simțit puțin deconectat sau leneș în ultima vreme. Folosește această energie ca un semnal cosmic pentru a te reangaja în orice proiect sau sarcină care a căzut pe marginea drumului, deoarece universul te împinge să acționezi. Între timp, Mercur comunicativ formează o conexiune dulce cu Pluton transformator în această după-amiază, modificându-ți viziunea asupra banilor și a muncii. Luați-vă un moment pentru a vă valorifica propria valoare și nu vă fie teamă să cereți o compensație mai mare dacă simțiți că ați câștigat o mărire de salariu.

♉ TAUR

Lumea se va simți ca un loc de vis astăzi, dragă Taur, deoarece Venus, planeta ta guvernatoare, se apropie de etericul Neptun. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a pluti pe un nor de fericire, așa că nu te simți vinovat dacă te lași prins într-un vis cu ochii deschiși sau două. Dacă ai ceva timp de explorat, ia în considerare posibilitatea de a te plimba prin cartierul tău, deoarece natura suprarealistă a acestui climat cosmic îți permite să vezi frumusețea în ceea ce părea odată obișnuit. Între timp, Luna își începe călătoria prin Berbec, cerându-vă să vă faceți un bilanț al gândurilor și sentimentelor în următoarele două zile.

♊ GEMENI

Viața ta socială va cunoaște o activitate proaspătă astăzi, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna își croiește drum în Berbecul înflăcărat. Acest climat cosmic prezintă ocazia perfectă pentru o întâlnire improvizată cu colegii și prietenii tăi, așa că nu te simți timid dacă vrei să aduni un grup pentru un pic de distracție. Mai târziu în cursul după-amiezii, Mercur, planeta care vă guvernează, formează o conexiune de susținere cu transformatorul Pluton, inspirându-vă să vă spuneți adevărul. Din fericire, articularea unor sentimente atât de profunde vă va oferi ocazia de a lucra prin ele, pe măsură ce universul caută modalități de a vă sprijini evoluția personală.

♋ RAC

Te vei simți motivat să treci cu putere prin ceea ce a mai rămas din săptămâna de lucru, dragă crabule, pe măsură ce Luna își croiește drum spre Berbecul înflăcărat. Din fericire, dispoziția ta optimistă va fi contagioasă pentru colegii tăi de muncă, oferindu-ți ocazia de a ridica moralul la birou. Între timp, o alianță cosmică între Venus și Neptun va aduce un element de romantism și mistic în viața ta, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a flirta puțin cu acea persoană specială. Ieșirea în comunitate cu prietenii tăi ar putea duce, de asemenea, la întâlniri întâmplătoare, așa că nu te reține dacă simți nevoia să ieși în oraș.

♌ LEU

Un sentiment de optimism te va cuprinde în această dimineață, dragă Leu, pe măsură ce Luna își croiește drum spre Berbec. Acest plasament lunar va aduce un accent pe sectorul spiritual al hărții tale, ajutându-te să vezi și să te folosești de frumusețea care te înconjoară. Orice proiect pe care îl demarezi acum va beneficia de un sprijin suplimentar din partea universului, mai ales când vine vorba de hobby-uri sau meșteșuguri care îți ridică sentimentul de pasiune. Pe măsură ce ziua se apropie de final, este posibil să găsești soluții la orice problemă care te-a chinuit la locul de muncă, datorită unei conexiuni de susținere între Mercur și Pluton.

♍ FECIOARĂ

Tăierea legăturilor cu persoanele sau situațiile care îți stau în cale va veni ușor acum, pe măsură ce Luna își croiește drum spre Berbecul înflăcărat. Nu te simți vinovat dacă schimbi direcția dacă un obstacol îți iese în cale, dar încearcă să nu disprețuiești emoțiile sau ideile celorlalți. Deși rezolvarea treburilor tale pentru această zi va fi o prioritate, va fi important să fii atent la nivelul de stres, mai ales dacă lumea nu se mișcă atât de repede pe cât ți-ai dori. Din fericire, o conexiune dulce între Mercur și Pluton, mai târziu în această după-amiază, te poate ajuta să te scuturi de orice tensiune care te-a găsit, atâta timp cât ești dispus să o eliberezi.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Dacă viața ta amoroasă s-a simțit un pic stătută în ultima vreme, nu dispera, deoarece Luna își începe călătoria prin Berbec și prin a șaptea ta casă solară. Acest plasament lunar este ideal pentru a încălzi lucrurile atunci când vine vorba de chestiuni de inimă, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a începe o conversație cu iubitul tău sau pentru a-ți scoate iubitul la o întâlnire improvizată. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți chemată să îți petreci seara făcând curățenie în spațiul tău, deoarece Mercur se conectează cu Pluton. Dacă te afli într-o relație domestică, roagă-ți partenerul să te ajute să te pui la punct cu treburile casnice, apoi petrece restul serii îmbrățișându-te pe canapea.

♏ SCORPION

Eficiența ta va căpăta un impuls serios astăzi, dragă Scorpion, pe măsură ce Luna intră în Berbecul înflăcărat și în a șasea ta casă solară. Din nefericire, ai putea deveni prea ambițios cu acest impuls pentru concentrarea ta, ceea ce face important să rămâi organizat cu responsabilitățile tale și să prioritizezi sarcinile care trebuie să fie văzute mai întâi. Conversațiile profunde din cadrul vieții tale amoroase s-ar putea manifesta în această seară, când comunicativul Mercur îi dă un sărut lui Pluton, guvernatorul tău modern. Folosește această energie în avantajul tău, deschizându-te cu cineva de care vrei să te apropii, deoarece este posibil ca acesta să îți răspundă reciproc la dorința ta de a te conecta pe subiecte semnificative.

♐ SĂGETĂTOR

Nu vei avea chef să te ascunzi în umbră astăzi, dragă arcașule, deoarece Luna intră în Berbec și în a cincea ta casă solară. Acest plasament lunar îți va declanșa latura sprintenă, deoarece sufletul tău caută oportunități de a te distra. Din fericire, dispoziția ta jucăușă ar trebui să fie bine primită de colegii și prietenii tăi de muncă, deoarece aura ta poartă promisiunea unei distracții plăcute. S-ar putea să fii chemat să conduci o ieșire cu prietenii tăi la sfârșitul zilei de lucru, deoarece universul te împinge să te descarci puțin.

♑ CAPRICORN

Luna se mută în Berbec în această dimineață, aducând cu ea un sentiment de urgență. Deși nu există niciun motiv evident pentru care această zi ar trebui să manifeste supărări, există o șansă ca nerăbdarea să vă afecteze gospodăria, ceea ce face important să practicați compasiunea față de colegii de casă. Din fericire, o alianță cosmică între Venus și Neptun te va ajuta să netezești orice asperități pe care le găsești, deși va trebui să vorbești cu înțelegere și blândețe. Un avânt creativ îți va inunda psihicul mai târziu în această după-amiază, când Mercur împărtășește o conexiune de susținere cu Pluton, cerându-ți să valorifici și să exprimi puterea care se află în interiorul tău.

♒ VĂRSĂTOR

Mintea ta va fi ascuțită și spiritul tău rapid astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Berbecul înflăcărat. Scânteile creative se vor manifesta cu ușurință chiar acum, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a îmbrățișa și a lucra cu inteligența ta naturală. Între timp, o alianță cosmică între Venus și Neptun te-ar putea inspira să îmbrățișezi luxul, mai ales dacă ai întârziat mult timp pentru o recompensă personală. Nu vă simțiți vinovat dacă vă răsfățați acum, chiar dacă este vorba de ceva la fel de simplu ca un răsfăț la prânz. Fă-ți planuri de a petrece seara acasă, în singurătate, deoarece universul te împinge să îți iei ceva timp pentru o introspecție liniștită.

♓ PEȘTI

Te vei mișca rapid pe tărâmurile materiale astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Luna Berbecului aduce un val de activitate în a doua ta casă solară. Deși vei avea senzația că ești pe val, încearcă să îți rezervi mult timp pentru împământare, altfel ai putea ajunge să îți epuizezi nivelul de energie. Căutați modalități de a vă extrage recunoștința, răsfățându-vă simțurile și recunoscând frumusețea care vă înconjoară. Să vă faceți timp pentru a mirosi literalmente trandafirii nu va fi doar în folosul sufletului dumneavoastră; vă poate ajuta să vă eliberați de orice tensiune pe care nu v-ați dat seama că o păstrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.