Luna mai aduce evenimente astrologice speciale – cum ne vor impacta

Horoscop 7 august 2022. Vești proaste pentru 2 zodii

Bine ați venit în luna mai! Această lună aduce Mercur retrograd, o altă eclipsă și Gemeni, adică sezonul petrecerilor. Dar, înainte de a începe să te stresezi, să știi că luna mai aduce și binecuvântări în dragoste și în chestiuni profesionale, iar tu ești suficient de rezistent pentru a trece peste încă o eclipsă. Când Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a banilor, intră în bravul Berbec luni, 2 mai, ne simțim cu toții încurajați să fim sinceri și direcți în ceea ce privește sentimentele noastre față de un partener romantic. Ești prea bătrân pentru a te juca, indiferent de zodia ta. Folosește acest tranzit pentru a fi sincer cu interesele romantice.

Mercur intră în mers retrograd în semnul său natal, Gemeni, marți, 10 mai. Deoarece acest lucru ar putea întârzia și confunda comunicarea în următoarele câteva săptămâni, este un alt motiv pentru a scoate din drum orice discuție importantă despre relații mai devreme în cursul lunii. Ar trebui să fii bine atâta timp cât nu te împaci cu un fost toxic. Când planeta norocoasă Jupiter se mută în încrezător Berbec marți, 10 mai, toată lumea primește un impuls de putere stelară. Jupiter guvernează creșterea și prosperitatea. Când este influențat de Berbecul îndrăzneț, îți poți afirma nevoile și dorințele atât în viața profesională, cât și în cea personală, chiar dacă Mercur este retrograd. Și, atâta timp cât o faci cu încredere, mai degrabă decât cu aroganță, eforturile tale ar trebui să fie bine primite.

Chiar dacă viața se simte ca și cum ar fi o navigație ușoară, luați în considerare posibilitatea de a sta în casă și de a o lua ușor în weekendul de duminică, 15 mai, care aduce o lună plină și o eclipsă de lună în Scorpionul intens. Deoarece Scorpionul poate fi puțin paranoic, lunile pline sunt momente animalice, iar eclipsele sunt sălbăticiuni cosmice, nu este un moment înțelept pentru a agita apele. Evitați certurile, încercați să lăsați lucrurile să treacă și folosiți weekendul pentru autoîngrijire și recuperarea somnului.

Sezonul cochet al Gemenilor începe vineri, 20 mai. Deoarece Gemenii sunt fluturele social al zodiacului, această perioadă a anului tinde să însemne mai multe invitații sociale și o mulțime de petreceri. În timp ce este un moment minunat pentru a vă întâlni cu prietenii, amintiți-vă că pandemia este încă în curs de desfășurare, continuați să practicați măsuri de siguranță și stați întotdeauna acasă dacă nu vă simțiți bine. Când planeta luptătoare Marte intră în semnul său natal, Berbecul, marți, 24 mai, te vei simți încrezător și capabil să îți accesezi propriul nivel de confort și să îți creezi limite în ceea ce privește socializarea.

Când iubitoarea Venus intră în semnul său natal, senzualul Taur, sâmbătă, 28 mai, toate semnele primesc binecuvântări în dragoste. Bineînțeles, acest lucru arată diferit pentru fiecare, în funcție de zodia ta și de statutul tău relațional. Ai încredere că, indiferent dacă în sfârșit părăsești o relație toxică sau mergi la o primă întâlnire, ești puternică, demnă, iar stelele te susțin. Înconjurați ziua de luni, 30 mai, în calendar. Aceasta aduce o lună nouă întunecată în Gemeni, care marchează noi începuturi, și este o zi excelentă pentru a începe un nou capitol romantic. Continuă să citești pentru a vedea ce rezervă luna mai pentru zodia ta

Horoscop special pentru luna MAI! Vești surpriză

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.