Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări pentru zodii. Cine suferă

Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări pentru zodii. Cine suferă

♈ BERBEC

Gândiți-vă la modul în care vă investiți timpul, banii și energia. Ar putea fi momentul să vă achitați datoriile, să încheiați lucrurile care v-au ținut pe loc. Stabiliți limite care să vă permită să păstrați ceea ce aveți nevoie și luați în considerare posibilitatea de a vă angaja în ceva care are atât de multe oportunități de creștere pe termen lung.

♉ TAUR

Acesta este un nou început pentru relațiile tale. Este timpul să revizuiți unde se află relațiile dvs. și să luați în considerare ceea ce aveți nevoie pentru ca relațiile dvs. să prospere și să crească. Renunță la tiparele negative de relaționare și lasă-te în pace cu ceea ce te împiedică să închei parteneriate marcate de o iubire sănătoasă și inspirată.

♊ GEMENI

Această Lună Nouă se referă la stabilirea unei rutine care să scoată la iveală tot ce e mai bun din tine. Gândește-te la toate obiectivele, obiceiurile și proiectele pe care ai vrea să le cultivi în fiecare zi. Nu este neapărat vorba despre stabilirea unui regim strict, ci despre crearea unei vieți de zi cu zi care să te împlinească și să te inspire în orice mod consideri potrivit.

♋ RAC

Gândește-te la toate proiectele creative la care visezi cu ochii deschiși și la toate activitățile distractive pe care ai vrea să le faci. Această lună nouă este despre a despacheta ceea ce te împiedică să faci toate aceste lucruri. Dezlănțuie-ți latura artistică pentru ca toată lumea să o vadă, pentru că meriți să te exprimi și să fii iubit pentru asta.

♌ LEU

Această lună nouă te ajută să te reconectezi cu inima ta; cu partea din tine care vrea să hrănească și să fie hrănită. Toarnă-ți dragostea și energia în cultivarea unui spațiu sacru pe care îl poți numi al tău. Construiește acel sentiment de apartenență pe care îl meriți și petrece timp cu oamenii care îți amintesc cine ești și de unde vii.

♍ FECIOARĂ

Dacă aveți ceva de spus, acum este momentul să vă dați seama cum să o spuneți. Renunță la ceea ce te împiedică să îți folosești puterea vocii tale, astfel încât să poți da frâu liber unor idei geniale. Acceptă dăruirea și acceptarea care vine odată cu procesul de comunicare, pentru că faci noi conexiuni și înveți lucruri noi.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Această lună nouă te va ajuta să redescoperi ceea ce ai nevoie pentru a te simți stabil și ancorat în pământ. Toată lumea are nevoie de o plasă de siguranță, pentru că le oferă un sentiment de securitate și încredere în sine. Lucrează la crearea unei fundații suficient de solide pentru a susține tot ceea ce vrei să creezi în viitor.

♏ SCORPION

Îmbrățișezi noul și multidimensionalul tu. Scorpionul este semnul zodiacal al transformării, ceea ce înseamnă că fiecare experiență dificilă îți permite să te dezvolți exponențial. Îmbrățișează modul în care eșecurile tale te-au învățat atât de multe. Îmbrățișează perspectiva de a eșua din nou și din nou până când începe să se simtă ca un succes.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți oarecum îndepărtat de lume, ca și cum puterea imaginației tale te distrage de lumea ocupată și orientată spre internet din jurul tău. Acceptă această deconectare, pentru că nu ești cu adevărat deconectat. Ești pe deplin în ton cu spiritualitatea ta, ceea ce face ca aceasta să fie o lună nouă centrată pe o vindecare interioară profundă.

♑ CAPRICORN

Acordă-ți permisiunea de a vizualiza universul în care ți-ar plăcea să trăiești. Profită de toate modurile în care poți manifesta literalmente acel univers în realitate. Cu toate acestea, totul începe cu propria ta comunitate, așa că conectează-te cu persoane cu aceleași idei care doresc să facă o diferență i în lume. Aceasta este o Lună Nouă atât de puternică pentru crearea de rețele semnificative.

♒ VĂRSĂTOR

Această lună nouă te ajută să te reconectezi cu ambiția ta și să-ți reîncadrezi obiectivele profesionale. Proiectezi o energie în lume, lăsând potențialii angajatori, adepți și colegi să știe unde se află abilitățile tale. Preia controlul asupra acestei narațiuni și amintește-le tuturor – inclusiv ție însuți – ce ești capabil să realizezi.

♓ PEȘTI

Ai poftă de aventură, experiență și înțelepciune pe parcurs. Această Lună Nouă ți le va oferi pe toate trei, atâta timp cât ești dispus să îmbrățișezi o minte deschisă și să-ți asumi riscul unor intervenții spontane care te pot incomoda la început, dar îți prezintă atât de mult potențial pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.