Lună plină în Balanță, din 28 martie. Care e mesajul pentru zodia ta

Lună plină în Balanță, din 28 martie. Care e mesajul pentru zodia ta

Luna Plină în Balanță din 28/29 martie poartă niște energii frumoase, de mare putere, pentru vindecare, protecție și armonie.

La momentul acestei Luni pline în Balanță, Venus, Chiron și Soarele vor fi aliniate. Luna va face, de asemenea, o configurație triunghiulară perfectă atât cu Saturn, cât și cu Marte, cunoscută sub numele de Mare Trigon. În plus, această Lună Plină va fi frumoasă și apropiată de Pământ, nu chiar o Super Lună, dar destul de aproape de una!

Toate acestea combinate îi conferă Lunii pline din martie niște energii puternice și este posibil să îi simțim vibrațiile care ne străbat corpul.

Lunile pline sunt întotdeauna un moment de eliberare, iar cum aceasta este prima Lună Plină de la începutul echinocțiului și al noului an astrologic, este posibil să ne trezim că purtăm și curățăm în mod natural trecutul.

Când am început acest ciclu zodiacal, în martie 2020, lumea era diferită. Cu toții ne-am schimbat. Cu toții am evoluat și am crescut.

Cu toții am avut experiențe noi care ne-au modelat și ne-au mișcat, iar această Lună Plină este șansa noastră de a recunoaște și de a elibera tot ceea ce nu mai trebuie să fie cu noi.

FOLLOW ME

Energia Balanței din această Lună Plină ne sprijină, de asemenea, în găsirea unui echilibru între vechea stare a ceea ce a fost odată și noua stare a ceea ce ar putea fi, precum și grația și discernământul care sunt necesare pentru a ne ține sau a renunța.

Prezența lui Chiron și a lui Venus împreună cu Soarele colorează, de asemenea, energia acestei Luni pline.

Mesajul spiritual pentru fiecare zodie

♈ BERBEC

Te-ar ajuta dacă ți-ai lua mai mult timp pentru a intra în contact cu sentimentele tale în timpul acestui ciclu. Sentimentele tale pot fi complicate sau relațiile tale pot fi complexe. Poate exista mai multă iubire în momentele private și s-ar putea să te bucuri de mai multă singurătate și de ajutor în culise.

♉ TAUR

Îți este mai ușor decât de obicei să atragi oamenii și mai ales pe cei care au interese comune cu tine. Te înțelegi bine cu prietenii tăi, iar această trăsătură capătă importanță în timpul acestui ciclu.

Este posibil să aveți un sentiment mai mare de împlinire prin activități cu și pentru alții. Astăzi, este mai probabil să vedeți oportunități pe care le-ați trecut cu vederea în trecut. Luna își petrece ziua în sectorul casei și al familiei, determinându-vă să căutați ceva mai mult confort și liniște.

♊ GEMINI

Responsabilitățile amoroase devin mai clare în următoarele săptămâni, sau se poate produce o îmbunătățire plăcută a vieții tale sociale. Este mai probabil ca oamenii să vă recunoască și să vă remarce creativitatea, farmecul sau talentele. Viața pare să vă pună mai ușor în valoare talentele. Cu toate acestea, având în vedere că Luna trece astăzi prin zona ta de comunicare, nu este deosebit de ușor să te concentrezi sau să te ocupi de o anumită sarcină.

Vezi și: Venus în Berbec, din 21 martie. Zodiile care rămân alături de partener pe viață

♋ RAC

Acest tranzit te inspiră, scoțând în evidență punctele tale forte naturale, pentru ca toată lumea să le vadă și să se bucure de ele. Săptămânile următoare sunt un moment bun pentru a vă împărtăși bucuria. Acest tranzit vă stimulează ușor și plăcut dorința de a avea mai multă varietate și diversitate în viața dvs. Gusturile tale pentru plăceri, oameni și locuri pot fi puțin mai exotice sau diferite.

♌ LEU

Concentrarea iubirii și energiei asupra unui lucru poate fi deosebit de atrăgătoare și plină de satisfacții în săptămânile următoare. Este posibil să încheiați înțelegeri pașnice în privința banilor sau s-ar putea să vă fie mai ușor să obțineți sprijin. Acest ciclu favorizează munca în cele mai complicate sau complexe domenii ale relațiilor, ale împărtășirii și ale intimității. Îți iei mai în serios intimitatea!

♍ FECIOARA

Dacă aveți nevoie să vă împăcați sau căutați un sfat, acum este un moment bun pentru a face acest lucru. Ești mai deschis la conciliere și compromis, luând în considerare reversul medaliei înainte de a lua decizii. Este un moment în care îi tratezi pe ceilalți ca pe egali și nu accepți nimic mai puțin în schimb. Este, de asemenea, un moment fantastic pentru a învăța ceva inspirat despre tine însuți prin ochii celorlalți. Comentariile pot fi deosebit de utile.

♎ BALANȚĂ

Restabilirea echilibrului în relațiile de muncă poate fi o prioritate și poate că pot apărea oportunități sociale prin intermediul muncii sau al rutinei zilnice. S-ar putea să nu fie cea mai productivă perioadă a anului, dar are un scop util, deoarece contează plăcerea pe care o obții din munca și din rutinele tale. În plus, Soarele trece și el prin această zonă a hărții tale solare, iar încrederea în rutinele tale te poate motiva și mai mult. Munca, treburile casnice sau activitățile de sănătate pot fi mai satisfăcătoare în următoarele trei săptămâni și chiar mai mult. Astăzi, Luna își petrece ziua în sectorul tău social, iar tu preferi să te concentrezi pe visele tale, și pe proiectele tale.

♏ SCORPION

Venus aduce bunătate, putere de atracție, dorința de a interacționa și un farmec considerabil în casa ta solară a expresiei de sine, creativității, romantismului, copiilor, divertismentului și a altor canale prin care îți exprimi nevoia de joc, de întărire și de încurajare. Este un tranzit care vi se potrivește bine. Oamenii tind să îți aprecieze calitățile naturale mai mult decât de obicei. Energia care curge și atrage vă însoțește în săptămânile care urmează. Cu toate acestea, Luna de astăzi îți sporește simțul responsabilității și te conectezi mai mult la prioritățile tale practice.

♐ SĂGETĂTOR

Acest ciclu este excelent pentru a pune energie pozitivă în casa și familia ta. Doriți să creați mai multă armonie în lumea dvs. domestică. Aceste tranzite vă pot încuraja să vă bucurați de confortul și moliciunea casei, a familiei și a oamenilor și locurilor familiare. Cu toate acestea, s-ar putea să jucați la sigur cu oameni noi la nivel de inimă. Astăzi, o energie extraordinară este alături de tine pentru a găsi unele modalități foarte creative de a-ți satisface nevoile.

♑ CAPRICORN

Acest aspect te îndeamnă să acorzi și mai multă atenție intereselor personale, minții, învățării și conexiunii și crește factorul de distracție cu aceste domenii! Venus va continua să vă sporească atractivitatea. Ești perfect în formă pentru a te exprima pe tine însuți, curiozitatea ta socială, a învăța și a împărtăși idei cu ceilalți. Vei beneficia foarte mult de puterile de negociere ale lui Venus și s-ar putea să apară o publicitate bună sau vești bune și o mai mare ușurință în viața ta socială în săptămânile următoare. Îți transmiți bine ideile și apreciezi pe deplin noile interese. Astăzi, ești în formă bună pentru a găsi modalități creative de a-ți satisface nevoile fără a te pune sub presiune. Dinamica ta este bună.

♒ VĂRSĂTOR

Soarele a intrat în această zonă a hărții tale solare săptămâna trecută, iar cu Venus aici acum, simți că ai chef să mergi în ritmul tău, să te relaxezi și să te bucuri de resursele tale. Sentimentele se stabilizează în timpul acestui ciclu. Ai putea cheltui mai mulți bani pe lucruri frumoase. Atragi lucrurile frumoase din viață! Sunt posibile creșteri salariale, iar orice gratuități care intră în viața ta în următoarele săptămâni tind să fie mai notabile sau mai fastuoase decât de obicei. Cel mai important, câștigi mai mult respect. Pe lângă dragoste și prietenii, cauți familiaritate și siguranță.

♓ PEȘTI

Pești, Venus se instalează în semnul tău pentru o ședere de peste trei săptămâni. Este un moment bun pentru a te simți bine în pielea ta și pentru a atrage ceea ce îți dorești în viața ta. Ești mai liber cu sentimentele tale în timpul acestui ciclu. Ești puțin mai predispus să te răsfeți sau să te distrezi și ești mai clar cu privire la ceea ce îți place și la cine îți dorești! Radiezi o energie bună, atrăgând reacții pozitive. Venus în Pești îți întărește puterea de atracție, farmecul și atracția personală, dar este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți dezvolta și întări acceptarea de sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.