Lună plină în Capricorn pe 13 iulie. Trecutul ne prinde din urmă

Lună plină în Capricorn pe 13 iulie. Trecutul ne prinde din urmă

Lunile pline sunt portaluri puternice de autodescoperire care apar în fiecare lună. În timp ce Lunile noi încep ciclul lunar, Lunile pline sunt la jumătatea drumului, când am avut la dispoziție două săptămâni pentru a ne construi, crea și modela visele. În timpul acestei faze începem să ne manifestăm viziunile și să întruchipăm o nouă versiune a noastră. Lunile pline sunt, de asemenea, un moment în care integrăm pe deplin noile vibrații pe care le-am creat și le permitem să fie văzute și auzite de ceilalți.

Lunile pline sunt foarte mult despre comunitate. Dacă urmăm calea Lunii, Luna Nouă este momentul în care creăm următoarea versiune a noastră; Luna Plină este momentul în care arătăm această versiune lumii. Este momentul să ne susținem în puterea noastră nou formată pentru a fi văzuți altfel și a ne simți acceptați pentru schimbările noastre. Stabilirea intențiilor pentru noi înșine este minunată, dar trebuie să întruchipăm și să trăim aceste intenții în jurul celorlalți.

Luna Plină este un moment puternic pentru a aduce conștientizarea a ceea ce trebuie să eliberați pentru a obține un adevărat echilibru în energia voastră. În timpul fiecărei Luni pline, întrebați-vă întotdeauna ce energie încercați să înțelegeți pe deplin, să echilibrați și să integrați. Apoi, pregătiți-vă să eliberați ceea ce nu vă mai servește și să vă îmbrățișați cel mai înalt potențial. Luna nouă este momentul în care plantați intenții; Luna plină este momentul în care aveți ocazia să faceți munca necesară pentru a manifesta aceste intenții. Poate fi o perioadă intensă din punct de vedere emoțional, dar, în cele din urmă, deschide ușa pentru un nou mod de a fi, de a simți și de a-i inspira pe ceilalți.

Luna plină în Capricorn este întotdeauna una puternică și are potențialul de a deveni lumina noastră călăuzitoare pentru restul anului. Au trecut mai bine de șase luni de când ne-am stabilit intențiile pentru Luna nouă în Capricorn. Această Lună Plină este un moment în care să revizuim drumul pe care l-am parcurs de atunci și să decidem orice schimbări pe care dorim să le facem în cursul nostru în următoarele șase luni.

Luna plină în Capricorn oferă un recipient pentru vasta gamă de sentimente aduse de sezonul Racului. Ea ne împrumută suficient discernământ emoțional pentru a decide ce avem nevoie pentru a ne vindeca, restaura și evolua. O parte din munca sezonului Racului este să ne găsim frecvența noastră de acasă. Luna plină în Capricorn ne învață ce prețuim cu adevărat în această lume. Ne aduce la esența și valorile noastre de bază. De asemenea, ne luminează asupra modului în care emitem frecvența noastră centrală, sau de acasă, în lume.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.