#TIPS&TRICKS

A mâncat doar ananas timp de o săptămână…ce s-a întâmplat în corpul său este incredibil!

Scris de Ela Crăciun la 27 mai 2016

Ananasul este minunat. Iubesc să mănânc acest fruct, care nu este doar foarte arătos, dar şi gustos, săţios şi plin de vitamine. Este dulce şi super sănătos pentru organism, iar asta mă duce cu gândul la faptul că poate ar trebui să consumăm zilnic acest fruct. Iar exemplul unei femei care a pus în practică acest ritual a făcut înconjurul lumii, demonstrând că reuşeşti să scapi de toxinele acumulate în organism cu ajutorul unui ananas.

În primul rând, haideţi să vă spun că ananasul este foarte bun în cazul în care ne confruntăm cu retenţiile de apă sau celulită.
De asemenea, ananasul conţine o enzimă care îmbunătăţeşte digestia şi funcţionează perfect ca şi anti-inflamator.

Publicitate

În acest articol vreau să vă conving să consumaţi ananas, aşa că vă învăţ câteva trucuri pe care să le cunoaşteţi, în cazul în care vă decideţi să urmaţi o astfel de dietă detox: evitaţi să mâncaţi carne, carbohidraţi şi băuturi alcoolice. Hidratarea este un factor important în procesul de pierdere a kilogramelor şi curăţare a organismului, beţi cel puţin două căni de ceai pe zi şi nu uitaţi de un minim de 2 l lichide. Nici mişcarea nu trebuie să fie uitată, aşa că nu vă culcaţi pe-o ureche, faceţi câteva exerciţii zilnice, tonusul se va îmbunătăţi considerabil.


Specialiştii recomanda aceasta dietă de detoxifiere persoanelor care nu au probleme de sănătate. Cei care suferă de diabet, gastrita, probleme cu rinichii, sau care ştiu că au intoleranţă la acest fruct nu sunt sfătuiţi să urmeze detoxifierea cu ananas.

Mic dejun:
Suc de ananans;
1 fruct;
O cană de ceai.

Publicitate

Gustare:
Suc de ananas.

Masa principală:
2 felii de ananas;
50 grame de orez;
1 cană de ceai.

Adu-ţi aminte că scopul acestei diete este eliminarea toxinelor acumulate în corpul tău, nu doar kilograme pierdute, deoarece acestea pot să revină atunci când reîncepi să mănânci normal.

Publicitate

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--