A mâncat doar ananas timp de o săptămână…ce s-a întâmplat în corpul său este incredibil!

Ananasul este minunat. Iubesc să mănânc acest fruct, care nu este doar foarte arătos, dar şi gustos, săţios şi plin de vitamine. Este dulce şi super sănătos pentru organism, iar asta mă duce cu gândul la faptul că poate ar trebui să consumăm zilnic acest fruct. Iar exemplul unei femei care a pus în practică acest ritual a făcut înconjurul lumii, demonstrând că reuşeşti să scapi de toxinele acumulate în organism cu ajutorul unui ananas.

În primul rând, haideţi să vă spun că ananasul este foarte bun în cazul în care ne confruntăm cu retenţiile de apă sau celulită.
De asemenea, ananasul conţine o enzimă care îmbunătăţeşte digestia şi funcţionează perfect ca şi anti-inflamator.

evropeyskoe_menyu_svezhevyizhatyie_soki_ananasovyiy_fresh_1359472304-2612192

În acest articol vreau să vă conving să consumaţi ananas, aşa că vă învăţ câteva trucuri pe care să le cunoaşteţi, în cazul în care vă decideţi să urmaţi o astfel de dietă detox: evitaţi să mâncaţi carne, carbohidraţi şi băuturi alcoolice. Hidratarea este un factor important în procesul de pierdere a kilogramelor şi curăţare a organismului, beţi cel puţin două căni de ceai pe zi şi nu uitaţi de un minim de 2 l lichide. Nici mişcarea nu trebuie să fie uitată, aşa că nu vă culcaţi pe-o ureche, faceţi câteva exerciţii zilnice, tonusul se va îmbunătăţi considerabil.

Specialiştii recomanda aceasta dietă de detoxifiere persoanelor care nu au probleme de sănătate. Cei care suferă de diabet, gastrita, probleme cu rinichii, sau care ştiu că au intoleranţă la acest fruct nu sunt sfătuiţi să urmeze detoxifierea cu ananas.

Mic dejun:
Suc de ananans;
1 fruct;
O cană de ceai.

Gustare:
Suc de ananas.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Masa principală:
2 felii de ananas;
50 grame de orez;
1 cană de ceai.

Adu-ţi aminte că scopul acestei diete este eliminarea toxinelor acumulate în corpul tău, nu doar kilograme pierdute, deoarece acestea pot să revină atunci când reîncepi să mănânci normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.