Marte în zodia Leu: 3 zodii dau lovitura după această mișcare astrală

Marte în zodia Leu 3 zodii dau lovitura după această mișcare astrală

Cine vrea să obțină ceea ce își dorește de la viață în acest an? Cu Marte în Leu luna aceasta, ai putea fi unul dintre acele semne zodiacale norocoase care să beneficieze de această energie astrologică.

Marte în Leu înseamnă că o energie mare, îndrăzneață și mega-pozitivă se îndreaptă spre noi. În timp ce energia Leului va fi întotdeauna benefică, aspectul Marte se va asigura că vom obține cât mai mult din lucrurile bune.

Cine va beneficia cel mai mult de această energie și va obține în sfârșit ceea ce își dorește? Există trei semne, în special, pe care trebuie să le urmărim!

Semnele zodiacale care obțin ceea ce își doresc după ce Marte a intrat în Leu

Berbec

Este aproape imposibil pentru tine, Berbec, să negi valul de putere pe care îl simți de fiecare dată când planeta ta guvernatoare tranzitează, iar acum că Marte este în Leu, să spunem că este un paradis al Berbecului și că te vei simți ca un zeu rezident. Nu e prea rău.

Cum se traduce acest lucru în realitate este cam așa: Ceea ce îți dorești, vei obține. Ai luat o decizie cu privire la viața ta și pur și simplu nu ai timp sau răbdare să suporți ceea ce fie te împiedică să faci ceea ce vrei, fie nu se mișcă suficient de repede pentru gustul tău.

Devii o forță de neoprit, și asta pentru că pur și simplu nu mai ai în tine să ai de-a face cu oameni, reguli, legi sau orice altceva care simți că îți stă în cale și nu are dreptul să fie acolo.

FOLLOW ME

Tu scrii noile reguli pentru viața ta, iar aceste reguli se bazează pe ceea ce ai învățat până acum.

Respingi cu desăvârșire ignoranța de orice fel și, în căutarea adevărului și a fericirii tale personale, vei lăsa energia lui Marte să te ducă până la capăt spre obiectivul tău.

Ești pe val în Berbec; te-ai hotărât și nimic nu te va opri să obții exact ceea ce vrei – și ai nevoie.

Leu

De câteva săptămâni ai primit un mic gust din ceea ce va urma, iar în prezent, suntem pe cale să ne strecurăm în sezonul Leului, care întotdeauna îți pune lumea în flăcări în cel mai bun mod. Dar așteaptă, mai e ceva!

Înainte de a intra în sezonul Leului, îți vom livra un platou proaspăt de Marte în Leu, Leu, care va acționa simțind ca o speranță pură și o viziune pozitivă. În sfârșit, vei ajunge să te simți entuziasmat – la propriu.

Acest tranzit va intra sub pielea ta foarte repede și te vei trezi dând telefoane, întinzând mâna – „adunând din nou trupa”, ca să spunem așa.

Tu, care iubești scena, iubești atenția și adori absolut ceva MARE pe care să îl aștepți cu nerăbdare, vei avea șansa de a planifica acel lucru mare și de a-l face să se întâmple în moduri la care nu ai mai visat niciodată!

Tranzitul lui Marte în Leu este aperitivul tău și cu siguranță îți va deschide apetitul pentru mai mult, mai mult, mai mult în ceea ce privește ceea ce este cu siguranță realizabil.

În principal – distracție, atenție, feedback pozitiv și celebritate. Ești pe cale să ai parte de una dintre cele mai bune veri din viața ta, Leu – și începe pe 11 iunie, când Marte intră în Leu, Leu norocos, norocosule, tu.

Săgetător

Rotunjind semnele de Foc este Săgetătorul, cu alegerile tale înțelepte și abordarea ta răbdătoare pentru a obține ceea ce îți dorești.

Nu a existat niciodată un loc în viața ta în care Leul să nu fie dorit, iar reacția ta la orice și la toate lucrurile legate de Marte este în general bine acceptată și prelucrată cu brio.

Când Marte intră în Leu, vei simți o schimbare; va fi ca și cum, dintr-o dată, pur și simplu nu mai poți accepta căile vechi și trebuie să mergi mai departe cu cerințele schimbării – și ale noutății. Și partea cea mai bună este că asta este exact ceea ce v-ați dorit.

Ai vrut libertatea de a face pur și simplu „în felul tău” și exact asta este pe cale să se întâmple. Nu mai este loc în lumea ta pentru a ți se spune să „rezistă” sau „așteaptă…”.

Nu, vei lua măsuri în propriile mâini, care te vor elibera de sclavia de a fi nevoit să faci lucrurile într-un mod care a fost aranjat pentru tine, fără consimțământul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.