Mască japoneză cu ceai verde matcha aduce beneficii tenului

Mască japoneză cu ceai verde matcha aduce beneficii tenului

Matcha este, în principiu, frunze de ceai verde pudrate fin. Este mult mai puternic din punct de vedere nutrițional și de o calitate superioară în comparație cu ceaiul obișnuit, deoarece este cultivat și recoltat folosind tehnici speciale.

Măștile cu ceai matcha sunt excelente pentru o piele bună, deoarece o ceașcă de ceai matcha are antioxidanți egali cu 10 cești de ceai verde obișnuit. Amestecați-l într-o pastă folosind miere sau apă de trandafiri și faceți o mască de față pentru care ne veți mulțumi. Ceaiul matcha este disponibil, dar este ușor scump

În afară de mască, ceaiul matcha face minuni pentru piele și dacă este consumat intern

5 BENEFICII UIMITOARE PENTRU PIELE PE CARE LE OBȚII DACĂ BEI MATCHA NINJA

CALMEAZĂ INFLAMAȚIA

Matcha este o sursă extrem de bogată de antioxidanți, ceea ce înseamnă că este excelentă pentru combaterea inflamațiilor. Dacă ai pielea roșie, iritată, cum ar fi acneea, eczema sau erupțiile cutanate- matcha te poate ajuta să o calmezi.

COMBATE STRESUL + PREVINE ÎMBĂTRÂNIREA PREMATURĂ

FOLLOW ME

O substanță care se găsește în mod puternic în ceaiul verde este un foarte puternic captator de radicali liberi. Ajută la neutralizarea acestora, ceea ce reduce stresul oxidativ care poate accelera îmbătrânirea celulară. Atunci când este utilizată local, cofeina din ceaiul verde poate energiza pielea și favoriza fermitatea pielii în timp.

AJUTĂ LA PROMOVAREA UNUI TEN CLAR + UNIFORM

Matcha conține metilxantine care s-au dovedit a ajuta la stimularea microcirculației în piele, ceea ce nu numai că ajută la promovarea unei pieli sănătoase și radiante, dar ajută și la susținerea unui ten uniform + sănătos!

PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA POLUĂRII, A DAUNELOR PROVOCATE DE SOARE + A STRESULUI DE MEDIU

Polifenolii din ceaiul verde au fost confirmați în studii pentru a ajuta la protejarea pielii de efectele dăunătoare ale razelor UV. Aceștia ajută să acționeze ca un protector împotriva stresului provocat de poluarea mediului, de asemenea. Vă îndreptați spre plajă pentru o zi? Nu uitați să vă luați în bagaj matcha!

POATE AJUTA LA COMBATEREA ACNEEI HORMONALE

Acneea hormonală este adesea influențată de stres și de excesul de hormoni androgeni care determină glandele sebacee să producă cantități mai mari de sebum. Matcha ajută la abordarea acestui aspect pe ambele planuri, deoarece ajută la combaterea stresului (atât a stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi, cât și la nivel emoțional, prin calmarea sistemului nervos). EGCG este, de asemenea, anti-androgenică, astfel încât, dacă hormonii androgeni sunt la un nivel ridicat, matcha poate oferi un anumit ajutor pentru a ajuta la reducerea acestora. Acest lucru este cel mai bine asociat și cu un sprijin pentru stilul de viață – faceți clic aici pentru sfaturi de unde să începeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.