Mesajul îngerilor pentru fiecare zodie, azi 18 mai

Mesajul îngerilor pentru fiecare zodie, azi 18 mai. Aveți grijă ce decizii luați, dar și pe cine ajutați.

Berbec

Cineva din anturajul tău îți va adresa niște cuvinte neplăcute. Te vei simți jignit iar asta te va durea cu siguranță. Nu uita însă că acele cuvinte nu te reprezinta, ba chiar mai mult, sunt spune pe baza unui fond nervos. Nu te supăra.

Taur

Astăzi vei ajuzi o bârfă atât de șocantă despre un prieten încât nu o să-și vină să crezi. Așa și să faci. Nu crede până nu vezi tu.

Gemeni

O persoană pe care o admiri îți va cere sfatul. Asta înseamnă foarte mult pentru tine și te simți mândră că apelează la inteligența ta. Ai grijă ce cuvinte folosești pentru că poți schimba vieți.

Rac

Te tentează un subiect ezoteric de explemplu parapsihologia. Chiar dacă pare destul de greu trebuie să reziști tentației de a renunța. Ai capacitatea necesară să mergi înainte.

Leu

Cineva din anturajul tău trece printr-o perioadă dificilă, iar asta se răsfrânge și asupra comportamentul său fața de tine. Înlege-l și arătă-i că are sprijinul tău, așa va trece mai ușor prin toate.

FOLLOW ME

Fecioară

Partenerul de viață sau un amic foarte apropiat o să-ți ceară sfatul într-o problmemă profesională. Deși ești total pe lângă subiect nu ar strica să te interesezi despre ce e vorba. Cu minte ta vei găsi sigur o soluție să-l poți ajuta.

Balanță

Obți o informație nouă dintr-o carte sau vreun articol, iar asta te pune pe gânduri. Te îngrijorează profund ceea ce tocmai ai aflat, dar nu uita că nimeni nu deține adevărul absolut. Așa că încearcă să te detașezi.

Scorpion

Emoțiile tale îți dau bătăi de cap. Ești mult prea confuză și nu poți să te gândești la nimic până nu rezolvi această problemă. Sfatul pentru tine este să le notezi undeva pentru a le conștientiza, scrie-le pe-o foaie, asta te va ajuta.

Săgetător

Oamenii din jurul tău chiar te îndrăgesc și ți-ar oferi tot ce ai nevoie. Așadar, nu ezita să soliciți ajutor colegilor de la muncă pentru finalizarea proiectului care pare destul de greu de terminat pentru tine.

Capricorn

Astăzi este o zi dificilă pentru tine. Ai nevoie de susținere și încurajare, iar o persoană apropiată îți va oferi un sfat rapid ca mai apoi să-ți îndrepți atenția asupra sa. Este recomandat să nu te enervezi căci nu o face cu intenție.

Vărsător

Astăzi se anunță o zi plină de hărtii. Trebuie să completezi niște documente și nu e ușor deloc. Trebuie să nu renunți, căci dacă azi nu termini, vei avea probleme mai departe.

Pești

Ai de semnat un contract sau un document pe care nu prea îl înțelegi. Ar fi bine să soliciți ajutor de specialitate. Nu te lăsa în voia sorții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.