Mic-dejun cu aromă de espresso, rom și portocală

Un mic-dejun ca o prăjitură

Sunt atât de încântată de micul dejun de astăzi, încât aproape că am și uitat de mini-melancolia care mă încearcă la gândul că azi este, calendaristic, ultima zi de vară. Poate nu întâmplător am folosit din abundență aromă de portocală în rețeta mea de astăzi, nu? 😀

Dar să trecem la subiect: în rolul principal și astăzi, preferata mea, quinoa. Pe care am adaptat-o într-o manieră proprie, de care mă declar, de altfel, foarte mândră. Am fiert quinoa, iar când a fost aproape gata, am adăugat espresso și rom. Am mai lăsat puțin la fiert, iar după ce am luat-o de pe foc, am adăugat coaja rasă de la jumătate de portocală. Este cel mai bun mic-dejun de viață sănătoasă pe care l-am mâncat vreodată! Și are gust de prăjitură 🙂 Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Trece vara, vine toamna, fericirea, însă, e mereu în clipa prezentă: Iată crezul meu – fericirea este singura avuție. Locul pentru a fi fericit este aici. Timpul pentru a fi fericit este acum.

fullsizerender23-1024x694-8151074

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.