Motivul pentru care înșală fiecare zodie. Ei cred că a fost doar un accident

Motivul pentru care înșală fiecare zodie. Ei cred că a fost doar un accident

Motivul pentru care înșală fiecare zodie. Atunci când ești înșelat poate fi adesea foarte dureros. Poți da vina pe tine pentru greșelile partenerului și nu vei înțelege niciodată ce l-a făcut să ia această decizie. Este momentul să țineți cont de câteva ponturi despre fiecare zodie în parte. Așa puteți evita să fiți înșelat.

Berbec – Motivul pentru care înșală fiecare zodie

Nativul Berbec nu înșală pentru că s-a plictisit de partener sau pentru că nu îi pasă de relația pe care o are. Acest nativ ia decizia de a-și înșela partenerul doar pentru că își dorește să simtă acel fior interzis. Acela este momentul în care simte că revine la viață, iar pentru el acest sentiment merită trăit cu orice preț.

Taur

Dacă i-ai fost fidel unui taur să fii sigur că acesta nu te va înșela. Îi ia foarte mult timp până prinde încredere în partenerul său și singurul motiv pentru care acesta ar înșela este că se așteaptă ca partenerul său să o facă. Așa vede el reechilibrarea balanței cuplului.

Gemeni

Gemenii înșală de frică. Acest nativ crede că dacă va fi fidel va sfârși singur și plin de suferință.

Rac – Motivul pentru care înșală fiecare zodie

Racii înșală în speranța că vor găsi o legătură mai profundă. Acest nativ ia decizia în urma unor feelinguri pe care le are. Dacă se simte deconectat de partener sau acesta nu îi oferă suficientă atenție, racul va dori să caute o legătură specială în altă parte.

Leu

FOLLOW ME

Simte nevoia de a se afirma. Leii suferă după atenție, iar pentru ei faptul că înșală înseamnă că încă sunt atrăgători. Leilor le e frică de bătrânețe.

Fecioară

Dacă atât ea cât și partenerul fecioarei sunt destul de ocupați și legătura dintre ei se pierdde pentru puțin timp, în capul nativului nostru se vor face fel de fel de filmulețe. Astfel poarte ajunge o fecioară să înșele, crezând că partenerul său are pe altcinva și din acest motiv petrec atât de puțin timp împreună.

Balanță – Motivul pentru care înșală fiecare zodie

Balanțele se pot implica în relații serioase înainte să fie pregătite. Angajamentul pe care și-l ia reușește să o neliștească foarte tare și decide să înșele. Consideră ca atâta timp cât nu se va afla nu va face rău nimănui. Chiar dacă se află, balanța nu vrea să-i recunoască partenerului că nu se simte mulțumit în relația pe care o are.

Scorpion

Scorpionul este foarte pasional. Dacă simte că din relația lui lipsesc chimia și spiritul aventurios este posibil să caute aceste calități în altă parte. Este secretos așa că va încerca să fie cât mai discret.

Săgetător

Nu este fan al relațiilor serioase. Motivul pentru care înșală este că se simte legat sau sufocat de partener. Poate motiva acest delic cu dorința de redescoperire.

Capricorn – Motivul pentru care înșală fiecare zodie

Nu este adeptul înșelatului și îi va părea rău dacă va fi prins. Dacă simte că nu există cale de ieșire din relația pe care o are atunci va alege să înșele. Prrivește acest lucru ca pe o modalitate de a lua o pauză de la tot ce se întâmplă în viața de cuplu.

Vărsător

Infidelitatea în cazul vărsătorului se motivează prin lipsa spațiului personal. Acest nativ este predispus pentru a înșela atunci când pleacă într-o călătorie. Ar putea face cu un stâin lucruri pe care nu le-ar face niciodată cu partenerul.

Pești

Pentru pești infidelitatea este un accident. Dacă au băut peste măsură și cineva le face ochi dulci pești vor înșela fără să clipească chiar dacă își iubesc partenerul. De altfel, se pot îndrăgosti de o altă persoană și vor înșela fiind convinși că este dragoste adevărată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.