Nu știi cu ce să te îmbraci ca să fii remarcată? 8 outfit-uri care aprind imaginația bărbaților

Nu știi cu ce să te îmbraci ca să fii remarcată? 8 outfit-uri care aprind imaginația bărbaților

Ne dorim să fim în centrul atenţiei, să fim sexy şi admirate. Pentru asta, apelăm la tot felul de trucuri, precum hainele mai deosebite. Iată care sunt cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului, fără a ne împopoțona, nimănui nu îi place exagerarea.

Fusta scurtă, rochia mulată şi decoltată, o pereche de jeans şi un maiou, pot fi cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului. Multe femei ar spune că sunt banale, însă pentru bărbaţi aceste piese vestimentare stârnesc imaginaţia.

valentino-red-1024x683-4585494

Rochia decoltată

  • atrage atenția oricărui bărbat

Îi face pe bărbaţi să întoarcă capul după cea care o poartă mai ales dacă este fără bretele şi cu spatele gol. Fără îndoială, este una dintre cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului.

Colanţi şi tricou mulat sport

  • echipamentul sport: de cele mai multe ori, femeile obişnuiesc să meargă la sala de sport în colanţi şi tricou mulat. E una dintre cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului. Este de înţeles şi de ce: formele apetisante se evidenţiază perfect prin această vestimentaţie.

Jeans şi maiou

FOLLOW ME

  • Cele mai multe femei ar fi tentate să spună că este o ţinută banală, potrivită pentru zilele în care nu au chef să se aranjeze. Totuşi, dintre toate combinaţiile posibile, aceasta este una dintre lista „cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului” şi o transformă pe femeie într-o bombă sexy.

Fusta scurtă

  • este printre cele mai atractive

Este bine cunoscut faptul că această fustă îi pune în valoare femeii picioarele. Cu atât mai mult, dacă este completată şi cu un pantof cu toc foarte înalt în picioare. Fustă scurtă face parte dintre cele mai sexy ţinute care atrag atenţia bărbatului.

Pantalonul strâmt

  • este în topul preferințelor

Poate fi alegerea ideală pentru o femeie care vrea să fie sexy şi remarcată. Cu atât mai mult dacă poartă şi un sacou sau o cămaşă elegantă. Desigur, vestimentaţia ei nu va lăsa indiferent pe nimeni.

Rochia mulată pe corp

  • întoarce toate privirile

Sunteţi de acord cu toţii că acest model de rochie îi pune în valoare femeii silueta bine conturată şi posteriorul. Aşadar, dacă vrei să îi inciţi pe reprezentanţii sexului puternic, poartă o rochie mulată pe corp.

Jeansul si un tricou sau ‘uniforma casual’

Rochia roşie

  • este nelipsită din fanteziile bărbaților; una dintre cele mai sexy ţinute, în viziunea bărbatului, este rochia roşie. În plus, dacă este şi decoltată şi mulată cu atât mai bine. Este bine ştiut faptul că atât rochia, cât şi lenjeria intimă roşie sunt în fanteziile tuturor bărbaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.