Omul care a trăit 114 ani dezvăluie care sunt cele 5 alimente pe care le-a mâncat toată viața

Nu este un secret că oamenii vor să trăiască cât mai mult timp posibil. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, speranța medie de viață este de aproximativ 72 de ani. Nu e așa de mult, nu? Deși, dacă știi să trăiești o viață echilibrată îți poți păstra sănătatea pentru o perioadă mai lungă și poți trăi o viață frumoasă.

Iată secretele pentru o viață lună ale unui om care a trăit 114 ani:

Bernando LaPallo s-a născut în 1901 și a murit în 2015. El a spus întotdeauna că secretul vieții lui lungi a fost alimentația lui sănătoasă. Atunci când era întrebat care e secretul spunea întotdeauna că nu are niciun secret, se bazează pe vechea zicală „ești ceea ce mănânci”.

Meniul său zilnic conținea multe legume și fructe ecologice. Dar au existat 5 alimente speciale despre care credea că sunt ingrediente cheie:

Scorțișoară

Scorțișoara nu este doar o mirodenie delicioasă. Este recunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare puternice. Este foarte utilă în tratarea bolilor de inimă și a infecțiilor bacteriene și fungice.

FOLLOW ME

Ciocolata

Consumul de ciocolată poate contribui la sănătatea noastră. Acest produs alimentar are o varietate de efecte pozitive, de la scăderea nivelului de colesterol la prevenirea declinului cognitiv și ajutor pentru a depăși stresul.

Usturoiul

Usturoiul este recunoscut pentru puterea de prevenție a bolilor precum Alzheimer și demența, reduce riscul de insuficiență cardiacă, detoxifiază organismul și combate numeroase boli.

Mierea

Acest produs minunat a fost folosit în medicină de peste 5000 de ani. Este un remediu natural de vindecare și este cunoscut pentru proprietățile antiseptice, antioxidante și antibacteriene. În plus, unii oameni o folosesc în scopuri cosmetice.

Uleiul de măsline

Potrivit experților, uleiul de măsline extra virgin este foarte bun pentru consum. Este bogat în grăsimi sănătoase, mononesaturate, care ne mențin creierul și inima sănătoase. În plus, uleiul de măsline are un impact pozitiv asupra funcțiilor cognitive, conține cantități mari de antioxidanți și poate reduce riscul de diabet zaharat tip 2.

Alte sfaturi de la Bernando LaPallo

Bernando LaPallo a spus că nu a fost bolnav nicio zi din viața lui. Pe lângă faptul că mânca alimentele de mai sus, mergea mult pe jos dimineața, juca dame și rezolva rebusuri, lucruri ce l-au ajutat să-și mențină mintea limpede.

0 comentarii pe “Omul care a trăit 114 ani dezvăluie care sunt cele 5 alimente pe care le-a mâncat toată viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.