Peștii și familia – cum se comportă această zodie cu cei dragi

Peștii și familia - cum se comportă această zodie cu cei dragi

Poate că Vărsătorul este faimos ca fiind unic, dar Peștii sunt adevărații excentrici ai zodiacului, împodobiți cu un suflet profund compătimitor și înțelegător. Peștii din grupul tău sunt persoana care îți oferă un cristal pentru a te ajuta să te ferești de energia negativă sau care îți face recomandări extrem de precise de filme și seriale.

Mai mult decât orice altceva, Peștii sunt un semn perceptiv. Așa se face că sunt niște excelenți ofertanți de cadouri.

Cum se comportă zodia Pești în familie

Pe semnele de apă, și pe Pești în special, se poate conta de obicei pe o ureche înțelegătoare. Dacă ai nevoie să vociferezi sau să te descarci – dar nu vrei neapărat un sfat – un Pești este cea mai bună alegere. Ei au sfaturi, sigur, și probabil că sunt foarte bune, dar nu s-ar insera niciodată în viața ta fără permisiunea ta explicită. Adesea preferă să rămână la periferie, observând cu calm și absorbind emoțiile.

Când vine vorba de familie, rolul lor este de a rezolva toate problemele. Peștii își exprimă rapid sentimentele și îi vor încuraja pe ceilalți să facă același lucru. Ei cred că astfel familia poate continua să se unească și să crească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.