Piatra norocoasă pentru cei născuți în luna Iulie

Piatra norocoasă pentru cei născuți în luna Iulie

Frumosul și bogatul rubin roșu este una dintre cele mai uimitoare pietre prețioase din lume. Așadar, dacă vă sărbătoriți ziua de naștere în luna iulie, veți fi încântați să aflați că Rubinul este piatra dumneavoastră de naștere.

Geologii cred că Rubinul este unul dintre puținele materiale naturale care există încă din zorii timpului. Există unii care cred că Rubinii ar fi putut apărea atunci când continentele s-au ciocnit, în urmă cu mai bine de 50 de milioane de ani. Această piatră monumental de prețioasă și atrăgătoare pentru ochi are o istorie opulentă și proprietăți și utilizări interesante.

Rubinele sunt bine cunoscute pentru culoarea lor, cea mai populară culoare fiind roșul și variațiile acestuia. Rubinele de cea mai bună calitate sunt de un roșu strălucitor cu o nuanță purpurie și sunt și transparente. Există rubine de calitate inferioară care au un aspect mai tulbure și au, de obicei, o nuanță de bază maro, portocalie sau roz, acestea fiind mai puțin valoroase.

Rubinele sunt o formă naturală a unei substanțe numite corindon, același mineral care se găsește în pietrele de safir. Atunci când corindonul este în forma sa cea mai pură, nu are culoare, orice colorare care apare în corindon provine din urme de impurități chimice. Una dintre principalele impurități chimice care se găsesc în rubine este cromul, iar acesta este cel care le conferă culoarea roșie uimitoare.

Cromul este, de asemenea, responsabil pentru ușoara slăbire a rezistenței pietrei și poate fi motivul pentru care un rubin ar putea să se crape sau să se despice. Cu cât conținutul de crom este mai mare, cu atât mai bogat și mai profund va fi roșul pietrei, dar și cu atât mai probabil ca aceasta să se crape sau să se despice atunci când este manipulată.

Frumosul rubin are o istorie bogată și apare de multe ori în cărțile de istorie, tradiții, povești și chiar în Biblie. În unele dintre aceste povești și folclor, se credea că Rubinul îl va ajuta pe utilizatorul său să prezică momentul în care pericolul este pe drum. De asemenea, apare în multe povești istorice care susțin că vindecă bolile inflamatorii și respinge răul. Se credea că este piatra pasiunii, a iubirii, a încrederii, a norocului și a integrității.

FOLLOW ME

Războinicii birmanezi erau convinși că rubinul îi va ține în siguranță atunci când se află în luptă și îi va proteja de orice rău. Acești războinici obișnuiau să își fixeze rubine pe armuri pentru a fi în siguranță și chiar să le introducă în piele.

În Europa medievală, oamenii credeau că rubinii îi vor oferi proprietarului lor sănătate, înțelepciune, bogăție și succes în dragoste.

Rubinul este cunoscut ca fiind folosit pentru a vindeca epuizarea și pentru a aduce energie cuiva căruia îi lipsește. Reversul medaliei este faptul că se știe că uneori poate suprastimula o persoană sensibilă sau îi crește iritabilitatea. Rubinele sunt folosite de vindecătorii cu cristale pentru a detoxifia corpul, sângele și sistemele limfatic. De asemenea, sunt cunoscuți pentru a face să scadă febra și pentru a trata bolile infecțioase, în special bolile de sânge.

Aceste pietre prețioase roșii sporesc pasiunea, motivația și îl ajută pe utilizator să își stabilească și să atingă obiective realiste. Rubinele vă pot inunda viața cu pozitivitate, pot îndepărta forțele și energiile negative din viața dumneavoastră și pot aduce un sentiment de conducere umilită.

La nivel emoțional, se crede că rubinul echilibrează discursul negativ despre sine și promovează încrederea în sine. De asemenea, poate fi foarte vindecător pentru problemele sexuale și se știe chiar că poate atrage activitatea sexuală.

Rubinul merge mână în mână cu forța iubitoare pasională a chakrei inimii, ajutând la echilibrarea și curățarea spațiului inimii și promovând pofta de viață. Este, de asemenea, cunoscut pentru a sprijini și stimula chakra de bază cu vindecarea sa înflăcărată, roșie și pasională. Dacă vă luptați cu orice problemă de reproducere, atunci folosirea rubinului în viața voastră va ajuta la vindecarea acestora.

Dacă vrei să folosești o piatră de naștere Rubin pentru vindecare fizică și emoțională, atunci purtarea ei zilnic sub forma unui colier sau a unui inel este cea mai ușoară modalitate de a pune în valoare puterile sale magice.

În cazul în care dorești să o folosești pentru echilibrarea chakrei inimii sau a chakrei rădăcinii și a oricăror probleme legate de aceste puncte din corpul tău, atunci întinde-te cu piatra și pune-o pe zona care are nevoie de vindecare. Aduceți-vă într-o meditație liniștită și folosiți energia pietrei pentru a vă aduce vindecarea de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.