Prăjitura ”Vis”. Ți se topește în gură și se face rapid, fără coacere. Singurul inconvenient este că trebuie lăsată la frigider înainte de a fi consumată, dar se poate să mai și ”furați” dacă pofta e prea mare!
Ingrediente
– 1 pachet de biscuiti graham (450 de grame)
– crema de vanilie (200 de grame. Poti folosi crema de vanilie la plic sau o poti prepara acasa, dar in acest caz va trebui sa folosesti aragazul)
– 1 litru lapte
– 220 de grame frisca
Pentru glazură:
– 3 linguri cacao
FOLLOW ME

Cum evităm să cădem în capcana părintelui perfecționist 🧐👉 🌟Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când ești părinte este să încerci să crești copilul perfect, crezând că doar așa va deveni un adult fericit și împlinit. 🌟 Nu este simplu să lași copilul să pășească în afara zonei tale de control și să îi dai voie să greșească, însă doar așa va învăța să își seteze propriile limite. Responsabilitatea noastră, ca părinți, este doar să îi ghidăm și să îi ajutăm să își accepte eșecurile învățând din ele și să tolereze, la rândul lor, imperfecțiunile altora. 💫 Dacă îți place postarea mea, dă-i save ca să poți reveni la ea atunci când ai nevoie și ajută-mă să ducem informația la cât mai multe mămici: share, comment, tag & like. 🙌 Cu grijă,
Ela 💛

Din 6 în 6 ani, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un nou membru al familiei. 💗 Am spus mereu că este o diferență ideală de vârstă între copii, din punctul meu de vedere, pentru că am reușit să ne bucurăm la fiecare în parte de toate etapele importante, având ajutorul și înțelegerea frățiorilor mai mari. Recunosc însă că am avut și momente în care mă relaxa gândul că în sfârșit a devenit puțin mai independent copilul, pe la 5-6 ani și că putem să ne reluăm din activitățile de cuplu sau ieșirile mai dese cu prietenii. Și-apoi, pac, încă un bebeluș! 🫣 Suntem acum cu Nicholas în etapa în care ne bucurăm că merge la grădiniță și e băiat mare. Simțim de fiecare dată că, odată cu independența lor, vine și independența noastră de care ne e uneori extrem de dor. Dar, de fiecare dată când îi pun seara la culcare sau când îi găsesc dimineața cățărați peste noi în pat, îmi dau seama că mai mult decât de „libertatea” mea, cel mai dor îmi e de momentele lor de bebelușeală… Fiecare perioadă are magia ei, dar nimic nu se compară cu senzația de a-ți ține bebelușul mic, mic, mic în brațe… Vouă de ce perioadă din viață vă e mai dor? #ZiuaDorului
– 300 grame zahăr pudră
– 3 linguri unt
– 3 linguri lapte călduț

Mod de preparare:
Începem prin a face crema. Amestecăm praful de vanilie și laptele. Le mixăm cu ajutorul robotului de bucătărie până când obținem crema. În crema de vanilie se adaugă frișca.
Pentru glazură se amestecă toate ingredientele până se omogenizează și compoziția are o textură fină. Dacă vrei ca stratul de glazură să fie mai gros poți adăuga zahăr pudră în plus.
Pregătim o tavă tapetată cu hârtie de copt. Punem un strat de biscuiți graham, apoi jumătate din cantitatea cremei de vanilie. Pe deaupra punem următorul rând de biscuiți graham. Adăugăm restul cremei de vanilie și încă un strat de biscuiți.
Iar peste acesta punem glazura de ciocolată.
Citește și: Gustul copilăriei – Prăjitura Televizor
Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.
Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:
1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK
4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI