Rezultatele acestei măști faciale te vor lăsa fără cuvinte!

Dacă ai probleme cu tenul, iar punctele negre îţi dau bătăi de cap ori de câte ori te priveşti în oglindă, nu mai dispera! Iată că am găsit şi de această dată soluţia salvatoare prin care să te ajut să elimini punctele negre care nu-ţi dau pace; am reţeta unei măşti minunate, care va ajuta în totalitate.

Tratamentele faciale şi scrub-urile sunt costisitoare, nu oricine îşi permite să meargă periodic la salon pentru a se asigura că tenul nu este încărcat sau nu a dezvoltat anumite probleme.

Ai nevoie de:

2 vase mici;

1 ou;

O rolă de hârtie;

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Paşi de urmat: mai întâi de toate, rupe mici bucăţele de hârtie, în funcţie de zona în care doreşti să îţi aplici masca, poate că tenul tău nu este afectat decât în anumite puncte;
Separă gălbenuşul de albuş, folosind cele două vase;
Cu o spatulă cosmetică sau cu mâinile, întinde albuşul pe faţă, acoperind apoi cu grijă, cu şerveţelele rupte;
Lasă masca să acţioneze timp de 30 de minute, cu siguranţă vei vedea că şerveţelele s-au murdărit, aşa că limpezeşte fata cu apă călduţă;

Stai, nu ai terminat! Foloseşte şi gălbenuşul oului, aplicându-l în aceeaşi modalitate, fără a mai pune şi şerveţel deasupra; după 10 minute te vei putea spăla pe faţă, cu apă din abundenţă.

1427982920-syn-603-1427904234-single-mask-2461498

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.