Rezultatele acestei măști faciale te vor lăsa fără cuvinte!

Dacă ai probleme cu tenul, iar punctele negre îţi dau bătăi de cap ori de câte ori te priveşti în oglindă, nu mai dispera! Iată că am găsit şi de această dată soluţia salvatoare prin care să te ajut să elimini punctele negre care nu-ţi dau pace; am reţeta unei măşti minunate, care va ajuta în totalitate.

Tratamentele faciale şi scrub-urile sunt costisitoare, nu oricine îşi permite să meargă periodic la salon pentru a se asigura că tenul nu este încărcat sau nu a dezvoltat anumite probleme.

Ai nevoie de:

2 vase mici;

1 ou;

O rolă de hârtie;

FOLLOW ME

Paşi de urmat: mai întâi de toate, rupe mici bucăţele de hârtie, în funcţie de zona în care doreşti să îţi aplici masca, poate că tenul tău nu este afectat decât în anumite puncte;
Separă gălbenuşul de albuş, folosind cele două vase;
Cu o spatulă cosmetică sau cu mâinile, întinde albuşul pe faţă, acoperind apoi cu grijă, cu şerveţelele rupte;
Lasă masca să acţioneze timp de 30 de minute, cu siguranţă vei vedea că şerveţelele s-au murdărit, aşa că limpezeşte fata cu apă călduţă;

Stai, nu ai terminat! Foloseşte şi gălbenuşul oului, aplicându-l în aceeaşi modalitate, fără a mai pune şi şerveţel deasupra; după 10 minute te vei putea spăla pe faţă, cu apă din abundenţă.

1427982920-syn-603-1427904234-single-mask-2461498

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.