ȘAPTE trucuri de frumusețe pe bază de lămâie

Cine ar fi știut că lămâia nu doar că subțiază talia dar și…

1. CURĂȚĂ TENUL: sunt bogate în vitamine și nutrienți, detoxifică, tratează și curăță punctele negre și roșeața. Taie o lămâie pe jumătate și freacă-ți fața cu ea. Clătește cu apă rece.

2. UNIFORMIZEAZĂ CULOAREA TENULUI: acidul din sucul de lămâie albește și tratează cicatricile. Uleiul din coajă facilitează ca vitaminele esențiale să pătrundă în piele. Stoarce o lămâie pe un disc demachiant și freacă fața, apoi clătește cu apă rece.

3. DĂ STRĂLUCIRE UNGHIILOR: amestecă trei linguri de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămîie . Acidul din lămâi curăță orice impurități iar uleiul hidratează.

lamai

4. DECOLOREAZĂ PĂRUL: stoarceți o lămâie într-un pulverizator cu apă caldă apoi aplicați de la rădăcina părului la vârf, pe timp de vară, când e soare. Stați apoi o oră la soare. Ar trebui să obțineti un ton mai deschis al părului.

5. HIDRATEAZĂ COATELE USCATE: așa cum exfoliază fața, așa exfoliază și coatele. Fă un amestec de suc de lămâie și bicarbonat astfel încât să obții o pastă și freacă-ți coatele.

FOLLOW ME

6. ȚINE MĂTREAȚA SUB CONTROL: apă, rădăcină de ghimbir, suc de lămîie și ulei de măsline în amestesc țin pe loc descoamarea pielii. Masează pielea scalpului înainte de a te spăla.

7. REPARĂ BRONZUL ARTIFICIAL: ai exagerat cu solarul și ești bronzată neuniform? Taie o lămâie și freacă zonele care necesită uniformizare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.