ȘAPTE trucuri de frumusețe pe bază de lămâie

Cine ar fi știut că lămâia nu doar că subțiază talia dar și…

1. CURĂȚĂ TENUL: sunt bogate în vitamine și nutrienți, detoxifică, tratează și curăță punctele negre și roșeața. Taie o lămâie pe jumătate și freacă-ți fața cu ea. Clătește cu apă rece.

2. UNIFORMIZEAZĂ CULOAREA TENULUI: acidul din sucul de lămâie albește și tratează cicatricile. Uleiul din coajă facilitează ca vitaminele esențiale să pătrundă în piele. Stoarce o lămâie pe un disc demachiant și freacă fața, apoi clătește cu apă rece.

3. DĂ STRĂLUCIRE UNGHIILOR: amestecă trei linguri de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămîie . Acidul din lămâi curăță orice impurități iar uleiul hidratează.

lamai

4. DECOLOREAZĂ PĂRUL: stoarceți o lămâie într-un pulverizator cu apă caldă apoi aplicați de la rădăcina părului la vârf, pe timp de vară, când e soare. Stați apoi o oră la soare. Ar trebui să obțineti un ton mai deschis al părului.

5. HIDRATEAZĂ COATELE USCATE: așa cum exfoliază fața, așa exfoliază și coatele. Fă un amestec de suc de lămâie și bicarbonat astfel încât să obții o pastă și freacă-ți coatele.

FOLLOW ME

6. ȚINE MĂTREAȚA SUB CONTROL: apă, rădăcină de ghimbir, suc de lămîie și ulei de măsline în amestesc țin pe loc descoamarea pielii. Masează pielea scalpului înainte de a te spăla.

7. REPARĂ BRONZUL ARTIFICIAL: ai exagerat cu solarul și ești bronzată neuniform? Taie o lămâie și freacă zonele care necesită uniformizare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.