Cum să scapi de punctele negre în 5 minute? Nu va da greș!

Nu-i așa că iubiți tenul strălucitor, curat, care emană sănătate?

Din păcate, punctele negre nu ocolesc pe nimeni. Punctele negre nu sunt altceva decât niște coșuri foarte mici, neacoperite de piele și din acest motiv, atunci când devin expuse la aer și umiditate se transformă în particule de culoare închisă.

Uneori, punctele negre sunt suficient de moi astfel încât pot fi eliminate prin spălare, dar unele sunt atât de greu de îndepărtat încât mulți apelează la specialiști pentru a scăpa de ele.

În cazul în care ești predispus/ă la puncte negre, știu eu un truc:

Ingrediente:

  • Pastă de dinți cu mentă
  • Sare
  • 2-3 cuburi de gheață

Preparare și metoda de utilizare:

Înainte de toate, trebuie să tapotezi nasul cu un prosop cald pentru a deschide porii.

Se amestecă două linguri de pastă de dinți mentolată cu sare până când se obține o pastă omogenă. Se aplică pasta pe nas și se lasă să acționeze 5 minute. După 5 minute, masează nasul cu mișcări circulare și clătește cu apă călduță. După ce nasul e curat, freacă cubul de gheață pentru a închide porii.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

De ce va fi eficient?

Sare este un agent antibacterial care ajută la exfolierea pielii.  

Menta din pasta de dinți ajută la deschiderea porilor și ucide bacteriile. Pasta de dinți curăță porii profund și scoate punctele negre.

Notă:

Dacă nasul devine roșu, nu te speria, roșeața va dispărea curând.

 

Your nose may turn up red, but it will disappear after a while.

Persoanele cu pielea uscată trebuie să utilizeze o cremă hidratantă după tratament.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.