Singura culoare în care să nu îți vopsești părul NICIODATĂ – vei regreta ani de zile

În ultima perioadă au apărut atâtea tipuri de vopsea de păr și atâtea nuanțe încât ai putea petrece mult timp în fața unui stand până să te hotărăști care e nuanța perfectă pentru tine. Bineînțeles, ești mereu în căutarea unei nuanțe perfecte, care să îți pună cel mai bine trăsăturile în valoare. Dar nu te poți abține mereu și poți simți nevoia să te joci și cu alte tonuri, deși știi că nu îți sunt în totalitate potrivite ție.

Nu este nicio problemă aici, dar în timpul experimentelor tale ar trebui să eviți o numită nuanță, care încă se mai găsește peste tot prin magazine.

Deci, alege orice nuanță deosebită, dar evită să porți negru albăstrui. Specialiștii au câteva argumente bune pentru a susține această afirmație.

În primul rând, acest brunet cu reflexii albastre nu mai este la modă. Încă de anul trecut s-au impus pe piață tonuri mai deschise, fie în nuanțe de blond, fie în culori foarte aprinse și bineînțeles că nuanțele închise rămân niște clasice și nu sunt trecute cu vederea. Brunetul albăstrui nu se încadrează însă în aceste tendințe. Dacă vrei să îţi închizi părul, alege mereu o nuanţă cu tonuri calde.

În plus, prea puține fete pot fi avantajate de culoarea aceasta. Nu uita că Albă-ca-Zăpada cu părul ei ca abanosul este un personaj de basm. Dacă te tentează această culoare gândește-te înainte dacă ai un ten perfect, de porțelan, deoarece aceste reflexii reci pot scoate în evidență toate imperfecțiunile de pe un ten cu un ton cald.

Negrul cu reflexii albastre nu este deloc natural. Încă de anul trecut, culorile naturale sunt în tendințe, iar aceste reflexii nu au nicio legătură cu naturalețea. În zilele noastre, naturalețea e asociată cu frumusețea, astfel dacă vrei să fii foarte apreciată și să îți evidențiezi frumusețea, evită brunetul albăstrui.

FOLLOW ME

Un alt aspect important atunci când vine vorba de o vopsea, este întreținerea. Negrul albăstrui este greu de întreținut. Dacă alegi această culoare, e nevoie să investești ulterior în produse pentru îngrijirea părului vopsit, de calitate, şi să revii des la salon, deoarece culoarea se estompează într-un negru şters, lipsit de strălucire.

Să presupunem că ai ales această culoare și la scurt timp decizi să îți schimbi din nou culoarea părului. Ei bine, avem vești proaste. Această culoare este foarte greu de scos. În general brunetul este dificil de scos din firul de păr și cu atât mai mult când are aceste tonuri de albastru. Când vei reuși în sfârșit, cu multe eforturi și produse, să îl scoți din păr și să ajungi la o nuanță mai deschisă, părul va arăta și va fi foarte deteriorat. Îți vei pierde într-un final toată vitalitatea și strălucirea părului.

În saloanele de înfrumusețate, pentru clientele care își doresc o nuanță de brunet, experții recomandă măcar o reflexie de roșu, castaniu sau ciocolatiu, pentru că tonurile reci precum albastru înăspresc trăsăturile și adaugă câțiva ani în plus tenului. Negrul albăstrui înăspreşte trăsăturile și nu îți aduce niciun beneficiu.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.