Slăbește cu un aparat-minune: Power Plate!

Power Plate – aparatul minune

Astăzi m-am gândit să vă împărtăşesc unul dintre secretele vedetelor internaţionale în materie de întreţinere corporală. Cu siguranţă când le vedeţi pe paginile revistelor, la TV, în reclame, filme sau la prezentările de modă vă întrebaţi cum de reuşesc să se menţină şi să arate atât de bine. Secretul lor se numeşte Power Plate, un aparat minune care tonifică corpul într-un timp record , arde grăsimile şi reduce celulita. Aparatul funcţionează pe bază de vibraţii, de unde şi rezultatele atât de spectaculoase.
Am să vă enumăr doar câteva din vedetele internaţionale care s-au “împrietenit” cu Power Plate: Rafael Nadal, Serena Williams, Sting, Madonna, Hilary Swank, Matt Damon, Brad Pitt, Annie Lennox, Jean-Michel Jarre, Claudia Schiffer, Isabelle Adjani, Julia Roberts, Monica Belluci. Power Plate este parte integrată în antrenamentul zilnic a milioane de atleti dar și practicanți ai fitnessului din întreaga lume. Este la fel de mult utilizat și de către începători, oameni care nu iubesc mișcarea și care, într-un final, ajung să-și schimbe mentalitatea.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, atunci e momentul să vă spun cum funcționează acest aparat. Un antrenament accelerat pe Power Plate durează 30 de minute și echivalează cu o oră și jumătate de fitness. Acest lucru este foarte important pentru noi toți, într-o perioadă în care timpul contează, când majoritatea dintre noi petrece atât de mult la locul de muncă și nu avem timp să ajungem în sala de fitness.

Pe Alexandra Cosma, master-trainer Power Plate la Studioul Aki Athletic am cunoscut-o acum 4 ani. De atunci, de cel puțin de 3 ori pe săptămână simt pe propria piele cele aproape 2000 de contracții musculare într-un singur minut. Pare incredibil, dar este adevărat iar rezultatele le veţi vedea și simţi pe propria piele, la fel ca mine: un metabolism mai accelerat, grăsimile arse cu o intensitate mai mare, kilograme care dispar rapid, şi în plus nici celulita nu va mai fi vizibilă. Pe de altă parte, mai sunt şi alte beneficii ale acestui aparat: îmbunătăţirea flexibilităţii articulaţiilor, a circulatiei sangvine și limfatice, îmbunătățirea calităților pielii. Un lucru important, pe care mulți dintre noi nu-l știu, este faptul că acest tip de antrenament a ajutat foarte multe cupluri care nu reuseau sa aibă copii, din cauze hormonale sau stres, întrucât ajută la eliberarea multor hormoni benefici organismului. Nu-i așa că cel mai important pentru noi este să fim sănătoși, dincolo de un aspect fizic armonios?

“Este recomandat să fiți sfătuiți și permanent supravegheați de către un antrenor specializat în acest domeniu, pentru că veți fi mai motivați, veți lucra structurat și corect. Cele 30 de minute de antrenament sunt create și asistate de un antrenor personal, care știe să adapteze exercițiile nivelului tău de pregătire fizică, în așa fel încât să nu apară suprasolicitarea și disconfortul ulterior. Nimeni nu asistă la programul tău, înafara antrenorului, astfel riscul de a te simți stânjenit că nu ai mai făcut sport până acum sau că ai câteva kilograme în plus, nu există”, spune Alexandra.

M-a asigurat încă de la început că antrenamentul pe Power Plate este absolut sigur, are certificare medicală, fiind susținut de foarte multe cercetări știintifice care demonstrează eficiența lui în domeniul sănătății atât pentru prevenirea cât și pentru tratarea multor afectiuni.

4 comentarii pe “Slăbește cu un aparat-minune: Power Plate!

  1. MICOSOVICI CRISTINA says:

    Este minunat acest aparat Power Plate! Iar Alexandra este un antrenor foarte bun, te ajuta si te motiveaza. Eu ma duc de 2 ani la ea, nu as fi reusit sa slabesc si sa lupt indiferent de momentele prin care am trecut fara ajutorul ei. Va recomand cu drag Power Plate si Alexandra 🙂 daca doriti sa slabiti, sa va mentineti sau sau doar sa faceti sport intr-un stil sanatos.

  2. MICOSOVICI CRISTINA says:

    Este minunat acest aparat Power Plate! Iar Alexandra este un antrenor foarte bun, te ajuta si te motiveaza. Eu ma duc de 2 ani la ea, nu as fi reusit sa slabesc si sa lupt indiferent de momentele prin care am trecut fara ajutorul ei. Va recomand cu drag Power Plate si Alexandra 🙂 daca doriti sa slabiti, sa va mentineti sau sau doar sa faceti sport intr-un stil sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.