Stefanel: inspirație în 5 ținute

Unul dintre motivele pentru care îmi place Stefanel și îmi place să le trec întotdeauna cu plăcere pragul magazinelor, este, dincolo de originea lor italiană, faptul că au întotdeauna un aer relaxat, firesc și extrem de purtabil. Le ador liniile, care cad întotdeauna perfect, cașmirul delicat și călduros și calitatea impecabilă. Iar sezonul acesta, sunt întru totul de acord cu îndemnul campaniei lor de a simți mai mult (Feel more), poate și pentru că emoțiile sărbătorilor ne bat la ușă. Dar, în esență, pentru că Stefanel este brandul care te face să rezonezi cu hainele pe care le porți. Așa că am făcut recent o escală în cadrul concept store-ului din Piața Romană, care a aniversat în această toamnă doi ani de existență, și am ales câteva look-uri care mă vor însoți în acest sezon în diferite situații.

StefanelMi-a plăcut foarte mult acest deux-pieces din paiete aurii, prețios prin textură, îndrazneț prin linii, însă extrem de versatil, în funcție de accesorizare sau de diverse alte jocuri vestimentare în care le putem reintegra. Este opțiunea perfectă pentru un eveniment sau un cocktail party.

StefanelSunt zile în care vrei să ieși din anonimat, dar fără a exagera. Să fii feminină, fără a epata. Am ales, așadar, să merg pe mâna unei rochii din mătase, susținută de o vestă de blana și cizme până la genunchi. Este ținuta perfectă, cu care poți pleca de la birou la un eveniment, mai ales dacă ai la îndemână un clutch, care să te salveze.

StefanelApoi, sunt zile în care ai nevoie de confort și de a te simți extrem de practică, pentru a alerga de la o întâlnire la alta sau de la birou la ședința cu părinții. Și, dacă la tocuri renunț mai greu, de la jeanși, cămașă albă și cardigan nu fac rabat. Mai ales, daca îmi dau un plus de culoare și le asezonez cu un sweater oversize călduros și comod.

StefanelÎmi place foarte mult să ies în parc cu copiii și să mă simt confortabil, să alerg cu ei, să mă joc, să nu mă simt încorsetată. Dar îmi place, în egală măsură, să păstrez, totuși, nota de chic a ținutei. Natural și purtabil, o pereche de jeanși, alături de un top lejer, de un cardigan maxi și o eșarfă pe măsura au rezolvat problema. Ah, și să nu uităm de pantofii de inspirație masculină, pe care îi ador!

Stefanel

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

 StefanelCombinația rochie fluidă-geacă de piele nu va fi niciodată depășită, mai ales dacă o susții cu o pereche de cizme peste genunchi. Este ținuta mea preferată de “seară” în acest sezon, fie că merg la un eveniment, la o petrecere de familie sau, de ce nu, la o cină.

 

 

Photo credits: Irina Andreescu

Make up: Silvia Ursu

Styling: Catalin Enache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.