TEST! Alege o fereastră și vezi ce spune despre personalitatea ta

Alege o fereastră

Te-ai întrebat vreodată ce fel de persoanlitate te caracterizează? Oamenii îți spun că ești prea închis în tine, poate mai degrabă prea visător? Alege o fereastră și vezi ce spune asta despre tine!

Fereastra nr. 1

Tot ce îți dorești în această viață este să ai un job în care poți să stai pe plajă și să-ți faci treaba de pe un laptop. Ești o persoană muncitoare care se gândește mereu la vacanță. Muncește în continuare și într-o bună zi o să-ți vezi visul îndeplinit. Optimismul nu este chiar puntul tău forte. Mai degrabă, te-ai putea descrie drept o persoană realistă și un pic prea dramatică.

Fereastra nr. 2

Încerci să fii un antreprenor. Afacerea pe care te gândești să o dezvolți va veni în baneficiul altora, mai mult decât în beneficiul tău. Ești o persoană la care toată lumea apelează. Iar tu, neobosit, spui ”da” la orice cerință ar avea oamenii din jur. Nu te încrede foarte tare în oameni. Uneori iarba nu e chiar atât de verde în curtea vecinului.

Fereastra nr. 3

FOLLOW ME

Am o veste proastă pentru tine. Basmele nu există. Este un plus pentru tine că visezi la o lume cu prinți și prințese însă, vremurile acelea au rămas apuse în cărțile pentru copii. Cei din jur te consideră de multe ori naiv, pentru că tu poți avea ceva ce nimeni nu poate: SPERANȚA. Nu renunța la visurile tale chiar dacă par greu de atins. Cu multă muncă și pasiune vei ajunge acolo unde nici nu te așteptai vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.