TEST! Alege o fereastră și vezi ce spune despre personalitatea ta

Alege o fereastră

Te-ai întrebat vreodată ce fel de persoanlitate te caracterizează? Oamenii îți spun că ești prea închis în tine, poate mai degrabă prea visător? Alege o fereastră și vezi ce spune asta despre tine!

Fereastra nr. 1

Tot ce îți dorești în această viață este să ai un job în care poți să stai pe plajă și să-ți faci treaba de pe un laptop. Ești o persoană muncitoare care se gândește mereu la vacanță. Muncește în continuare și într-o bună zi o să-ți vezi visul îndeplinit. Optimismul nu este chiar puntul tău forte. Mai degrabă, te-ai putea descrie drept o persoană realistă și un pic prea dramatică.

Fereastra nr. 2

Încerci să fii un antreprenor. Afacerea pe care te gândești să o dezvolți va veni în baneficiul altora, mai mult decât în beneficiul tău. Ești o persoană la care toată lumea apelează. Iar tu, neobosit, spui ”da” la orice cerință ar avea oamenii din jur. Nu te încrede foarte tare în oameni. Uneori iarba nu e chiar atât de verde în curtea vecinului.

Fereastra nr. 3

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Am o veste proastă pentru tine. Basmele nu există. Este un plus pentru tine că visezi la o lume cu prinți și prințese însă, vremurile acelea au rămas apuse în cărțile pentru copii. Cei din jur te consideră de multe ori naiv, pentru că tu poți avea ceva ce nimeni nu poate: SPERANȚA. Nu renunța la visurile tale chiar dacă par greu de atins. Cu multă muncă și pasiune vei ajunge acolo unde nici nu te așteptai vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.