TEST/ Cum este fotografiat bărbatul din imagine? Profil sau frontal?

TEST/ Cum este fotografiat bărbatul din imagine? Profil sau frontal?

Vă propun unul dintre cele mai interesante teste peste care eu am dat vreodată. În imaginea aceasta un bărbat este fotografiat, însă este destul de greu să își dai seama din ce poziție a fost făcută fotografia. Toți oamenii au obiciuri ciudate care le înglobează persoanlitatea. Cum ar fi rosul unghiilor sau mușcatul buzei de jos.

Brightside.me a realizat acest test super mișto! Privește și tu fotografia și alege varianta corectă. Apoi, vezi ce spune asta despre personalitatea ta. Multă baftă și ține minte! Dacă vrei un răspuns sincer, nu ai voie să trișezi.

TEST/ Cum este fotografiat bărbatul din imagine? Profil sau frontal?

Cum este fotografiat bărbatul din imagine? Profil sau frontal? Nu există un răspuns corect la acest test. Răspundeți conform sentimentelor voastre.


Dacă crezi că poza a fost făcut frontal, ar putea însemna că:

– Te uiți în ochii oamenilor cu încredere, fără nicio jenă și poți convinge oamenii cu cuvintele tale. Ești deschis la tot ce este nou, îți asumi cu ușurință afacerile riscante și pornești la drum chiar și cu cele mai nebunești idei. Ești o persoană activă, simplă și sociabilă.

-Îți place să fii în centrul atenției și îți place să trăiești o viață plină de evenimente emoționante și răsturnări de situație. Ai nevoie de mișcare constantă, deoarece nu poți sta liniștit mult timp într-un singur loc. Libertatea este importantă pentru tine, atât în ​​exprimarea de sine, cât și în relațiile personale. Îți este frică de atașamente și de modul în care acestea pot schimba fluxul vieții tale. Ai propria opinie cu privire la orice problemă și ești gata să o aperi până la sfârșit.

-Ești un optimist care încearcă să găsească binele în orice. Îi inspiri pe ceilalți și îi încarci cu energia ta. Egoismul tău este sănătos. Nu îți permite să te îndepărtezi de obiectivele propuse. Experiențele noi, emoțiile pozitive și aventurile sunt cruciale pentru a te simți mulțumit.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Citește și: TEST/Alege o ușă și află ce se asunde în subconștientul tău

Dacă crezi că a fost fotografiat din profil, poate însemna că:

-Ești o persoană timidă și modestă. Este important să ții totul sub control și să încerci întotdeauna să prezici toate scenariile posibile. Dacă ceva scapă de sub control, te pierzi și ești nervos. Poți fi confuz, dar găsești rapid calitatea de a rezolva problemele și de a depăși obstacolele.

-Ești o persoană secretoasă care nu ia contact cu toți cei din jurul său. Ai câțiva prieteni cu adevărat apropiați, care ar putea înlocui zeci de cunoscuți noi. Ești gata să îți sacrifici interesele în favoarea celor dragi. Ești în stare să citești emoțiile și starea de spirit a oamenilor în ochii lor. Ești o persoană delicată care observă lucruri mărunte și își urmează propriile sentimente, dar nu sunt reguli în general acceptate.

-Poți asculta perosnele din jurul tău și poți examina anumite situații în mod critic. Ești o persoană sensibilă a cărei inimă amabilă este ușor de rănit. Depășind insulte și momente de viață neplăcute, devii mai puternic și mai rezistent. Încerci să rămâi pozitiv, îți place să te scufunzi în gândul profund și încerci din greu să te înțelegi pe tine. Armonia și pacea interioară sunt importante pentru bunăstarea ta.

Cât de bine se potrivesc aceste descrieri? Ai aflat ceva nou despre personalitatea ta? Distribuie opinia ta în comentarii! 🙂

 

Citește și: Cum să îți pregătești corpul pentru sarcină în 30 de zile


0 comentarii pe “TEST/ Cum este fotografiat bărbatul din imagine? Profil sau frontal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.