Test de personalitate: Alege o poțiune și vezi ce spune asta despre tine

Fiecare dintre noi a visat măcar o dată la a avea şansa de a-și rezolva ca prin magie o problemă sau altă. Imaginează-ți că acum poți să faci asta. Înaintea ta stau șase sticle cu poțiuni magice. Fiecare dintre ele îți oferă o anumită abilitate. Alege ce poțiune ai bea și află ce spune asta despre personalitatea ta:

 

#1

#2

#3

#4

FOLLOW ME

 

#5

#6

 

 

1. Tinerețe eternă

Îți place distracția, întâlnirile zgomotoase cu prietenii și să dansezi până dimineața. Ar trebui să o iei însă mai încet, deoarece dacă trăiești viața la o așa viteză vei pierde multe lucruri importante – de exemplu, întâlnirile de familie sau serile liniștite petrecute alături de oamenii care te iubesc.

2. Puterea de a schimba trecutul

Gândirea ta este logică. Încerci mereu să găsești cauza fiecărui eveniment și, de obicei, reușești. Totuși, cunoștințele îți aduc nefericire, după cum se spune. Lasă trecutul acolo unde îi e locul și învață să trăiești în present.

3. Puterea de a înțelege toate limbile din lume

Ești o persoană prietenoasă, activă și curioasă, care vede în tot ceea ce i se întâmplă noi șanse și oportunități. Te porți frumos cu cei din jurul tău, iar ei, simțind asta, îți răspund la fel. Ești o persoană foarte norocoasă – ai niște povești grozave de spus despre modul în care norocul ți-a salvat viața.

4. Puterea de a vindeca bolile

Ești unul dintre acei oameni care îi cunosc foarte bine pe cei din jurul său. Poți să vezi ce se ascunde în spatele măștilor și nu te lași înșelat/ă de aparențe. Prietenia înseamnă mult pentru tine. Știi că nu poți să cumperi sănătatea cu bani.

5. Puterea de a fi invizibil

Prietenii te consideră cea mai informată persoană de pe pământ. Te interesează o mulțime de lucruri, iar acest fapt e legendar. E foarte greu ca oamenii să te ducă de nas. Poate că ar trebui să acorzi ceva mai multă atenție propriei tale vieți, pentru că ceea ce îți lipsește este timpul.

6. Bogăție

Pui preț pe confort și știi exact ce îți trebuie pentru a te simți excelent. Mergi la cumpărături cu o listă după tine și rareori iei ceva în plus, dar le faci prietenilor cele mai neobișuite cadouri.

Nu prea ai cum să obții asemenea poțiuni magice în realitate, dar există un mod prin care poți să afli mai multe despre oamenii din jurul tău ca să folosești aceste informații după cum crezi că e mai bine – învață să citești limbajul trupului!

Caută semne de mânie sau amenințare: sprâncene în formă de V, ochi larg deschiși, gura deschisă sau cu colțurile în jos, brațe încrucișate.

Caută semne de neliniște – clipit des, gura într-o linie subțire, incapacitatea de a sta liniștit într-un loc.
Caută semne de stânjeneală – întoarcerea capului, zâmbete controlate sau încordat, priviri îndreptate spre pământ.

Citește și:  TEST DE PERSONALITATE: Alege o CANĂ și află ce tip de PERSOANĂ ești

Alegerile tale, ce îți place și ce nu-ți place, preferințele tale – toate sunt influențate de personalitatea ta. Iată un test care îți va arăta ce spun despre tine alegerea cănii din care ai prefera să îți vei cafeaua:

1. Prima cană

Ești o persoană generoasă și extrovertită. Ai o fire prietenoasă și te poți integra cu ușurință în diverse grupuri de oameni, deoarece ai un talent natural la a te înțelege cu aproape toată lumea. Ai o energie pozitivă și cauți aspectele pozitive ale fiecărei persoane pe care o întâlnești. Îți plac animalele de companie, filmele și conversațiile bune.

2. A doua cană

Ești genul de persoană pentru care contează calitatea, nu cantitatea. Abordarea ta meticuloasă te face să fii perfecționistă. Ești o persoană orientate spre rutină, care nu suportă să îi fie date planurile peste cap. Ești încrezătoare în felul în care arăți, dar stima ta de sine este fluctuantă. Uneori crezi că ești o persoană glorioasă, alteori te îneci în auto-critică și vinovăție. Asta se întâmplă fiindcă ești inteligentă și foarte critică atunci când vine vorba de tine. De multe ori ai încredere în cine nu trebuie, deci trebuie să ai grijă.

3. A treia cană

Ești persoana care plănuiește toate mesele oficiale și toate vacanțele. Asta pentru că ești o fire empatică și îți place să îi ajuți pe alții. Acasă ești o persoană mai diferită, iar această contradicție în personalitatea ta îți poate provoca nervi și stres. Trebuie să găsești un echilibru potrivit în viață.

4. A patra cană

Ești o persoană care e mereu pe fugă. Mereu întârzii undeva sau nu ai timp. Viața ta e mai degrabă o cursă, și nu prea are nimic din liniștea la care visăm cu toții. Acest obicei de a fi mereu pe fugă poate să se diminueze dacă îți dai seama ce vrei cu adevărat în viață. Dacă nu vrei să alergi și să te agiți ca o găină decapitate, ia o pauză și relaxează-te. Apreciază lucrurile bune pe care le-ai făcut în viață și renunță la negativism. Încetinește-ți viața și observă mai mult.

5. A cincea cană

Ești atentă și ai o inimă bună. Ai nevoie de oameni care să îți acorde afecțiune. Scopul tău în viață e să fii de folos celorlalți. Singura problemă e că nu știi exact ce contează pentru tine și ce te face fericită.

6. Cana a șasea

Ești foarte muncitoare și adesea îți suprimi sentimentele, deoarece ești prea ocupată la serviciu. Crezi că nu poți face diferența pe lume, deoarece ești doar un om printre atâția. Tinzi să te scufunzi în tristețea ta, pe care oamenii o pot simți atunci când sunt în preajma ta. Ține cont de faptul că tristețea nu e singura emoție pe care o poți simți și că nu-ți face bine.

7. A șaptea cană

Îți place să lenevești. Te distrezi cel mai bine stând la plajă. Ceea ce îți lipsește este ambiția. Îți place să duci o viață bună, dar nu ești pregătită să muncești pentru ea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.